Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי היום למשך נסיעה של כעשר דקות באחת וממש אהבתי את מה שראיתי. הצג המרכזי היה נחמד המערכת של הנהג למרות הדמיון הרב מידי לטעמי לפיאט 500 ונתנה הרגשה של העתקה עדיין הייתה נחמדה. האוטו מבחוץ נראה פשוט בונבון! יש לדבר הזה איזו גירסת ספורט שאני יכול לקנות בעוד שנתיים בחמישים אחוז מהערך המקורי?

2014-Citroen-C1-1.jpgCitroen-C1-2015-Photos.jpg

8)
פורסם (נערך)

גם אני שמתי לב לזה וכתבתי לפני כמה חודשים באיזה שרשור. גם מבחינת מראה פנימי וחיצוני וגם מבחינת נהיגה, שאמנם האוטו חלש אבל כיף לנהיגה בעיר, בטח לעומת UP והכפילות למשל..

האוטו נותן חלק מהתחושה המיוחדת שיש למכוניות מיני מיוחדות יותר כמו פיאט 500, אבל בלי פשרות של מחיר (בעיקר) ומספר דלתות ובלי העיצוב פנימי המחריד של הדור הקודם.

ל108 ראיתי שיש בארץ גרסה עם גג בד נפתח כמו שיש ל500, ראיתי כזה אחד וזה היה ממש מגניב.

בוא נגיד שלא ממש הייתי מתנגד לאחד כזה עם מנוע טורבו ידני חזק יחסית והגג הנפתח :)

דרך אגב אמא שלי נוסעת על כזה C1, אדום וידני. ההתלבטות היתה מול I10 ואחרי שישבתי בשתיהן זו לא היתה באמת התלבטות.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היא בהחלט ניראית מגניבה וצעירה,וגם הסלון עבר שידרוג עצום לעומת הדור הקודם,אם כי היום כשיש את הדאציה,יש לה קצת בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

עם הפנסים המלוכסנים היא מזכירה לי את בנץ (בן הזוג של אריק, לא מרצדס).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי גירסת ספורט אין,אבל אם אתה רוצה יותר כוח יש את 108 ידנית עם מנוע 1.2/80 כ"ס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עם הפנסים המלוכסנים היא מזכירה לי את בנץ (בן הזוג של אריק, לא מרצדס).

ענק

הרכב נראה ממש טוב לדעתי וזו אחת האלטרנטיבות שאני חושב עליהן לאחר שאמכור את ה 500 הנוכחית במידה ולא יהיה השכר בידי להתחדש בעקרב משומשת :p

Opel Adam S 2017

פורסם

היא באמת נאה, יותר מהדור הקודם אבל לדעתי הפיג'ו מעוצבת קצת יותר יפה. לא רואה אגב שום דמיון ל 500 (אם כבר, הטווינגו החדשה קצת דומה ל 500). מה שמבאס זה שה C1 מגיעה רק עם מנוע 1.0. הפיג'ו מגיעה עם 1.2 בגרסה הידנית, ללא מגדש טורבו. זו לא מכונית ספורט אבל מניח שיותר נחמד לשייט איתה בכבישים מהירים. לא ברור למה אין איזו גרסת ספורט אמיתית לרכב הזה אבל כשחושבים על זה, אין כמעט מכוניות מיני ספורטיביות או לפחות קצת יותר חזקות, וחבל (למעט פיאט 500\אבארט). אפילו הרעיון לטוינגו RS חדשה, די נגנז בינתיים למיטב הבנתי.

פורסם

עקרונית, יש את ה-UP GT שלא ברור לי מדוע היא משווקת רק בברזיל כיום (UP TSI) ולא משווקת באירופה. 1.0 טורבו עם 105 כ"ס, 16.8 קג"מ, כיול ספורטיבי למתלים ולהיגוי, בלמים משופרים ו-9.3 שניות 0-100 קמ"ש (או 9.1 עם אתנול). תכלס, כמעט GTI מקורית.

פורסם (נערך)

יפה נאה נעימה לנהיגה איכותית מה שתגידו אבל עדיין עגלה, אני לעגלה עם מנוע ליטר לא מתקרב יותר בחיים, בואותו מחיר רכב יד 2 אמיתי חזק נוח יותר אפילו משפחתית עדיפה בכל דבר, על צריכת דלק אני לא מסתכל כבר עדיף משהו שתוכל באמת להנות ממנו, למדתי את זה בדרך הקשה אבל לפחות למדתי.

בשורה התחתונה אנשים מנסיון אישי כמובן, ההתלהבות תהיה בהתחלה קצרה..יש לי רכב חדש יפה חמודה מודרנית, זולה, זה נגמר מאוד מהר, גם קריעת הניילונים היא עניין שלא מחפה על כך, בסופו של דבר עגלה תשאר עגלה, עדיף לקנות רכב אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

לטעמי היא בכלל לא מזכירה את הפיקנטו.

פורסם
היא באמת נאה, יותר מהדור הקודם אבל לדעתי הפיג'ו מעוצבת קצת יותר יפה. לא רואה אגב שום דמיון ל 500 (אם כבר, הטווינגו החדשה קצת דומה ל 500). מה שמבאס זה שה C1 מגיעה רק עם מנוע 1.0. הפיג'ו מגיעה עם 1.2 בגרסה הידנית, ללא מגדש טורבו. זו לא מכונית ספורט אבל מניח שיותר נחמד לשייט איתה בכבישים מהירים. לא ברור למה אין איזו גרסת ספורט אמיתית לרכב הזה אבל כשחושבים על זה, אין כמעט מכוניות מיני ספורטיביות או לפחות קצת יותר חזקות, וחבל (למעט פיאט 500\אבארט). אפילו הרעיון לטוינגו RS חדשה, די נגנז בינתיים למיטב הבנתי.

לא נראה לך דומה?

citroe48.jpgfkeizerfiat500-5.jpg

8)
  • תוכן חדש...