Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב

אני לא בטוח שזה הנושא הנכון לכתוב בו את השאלות שלי אז מקווה שתסלחו לי.

אני קניתי יונדאי I35 בגרסת inspire שנת 2012 באוטו יש כפתור שרשום עליו CRUSE הבנתי שזה בקרת שיוט

אבל לא הבנתי איך מפעליים אותה הגעתי למהירות של 100 ק"מ לחצי על הכפתור מופיעה לי בלוח התצוגה סימן שזה מופעל אבל החץ של המהירות יורד למטה האם ככה זה אמור להיות או שאני עושה משהו לא נכון?

ושאלה שניה האם חייב להיות באוטו זמזם לכל החגורות ברכב שאדם לא חגר או שיכול להיות רק לנהג?

תודה לכל העונים

פורסם

צריך ללחוץ על קרוז ואז על הכפתור SET לידו (כמו הורדת ווליום בצד השני של ההגה) לנעילת המהירות שאתה נמצא בה.

אכן יש התראה רק לחגורת הנהג.

פורסם (נערך)

מאוד מוזר, כי בi30 צורה ישנה יש תצוגה של מצב כל החגורות וגם אתראת זמזם של החגורה של הנוסע (לא יודע לגבי אתראה על מושב אחורי, יץףש לי איזופיקס שם), או שזה אתראה על שחרור חגורה לפני סיום נסיעה?

בכמה בסוף קנית את הרכב? לקחת לבדיקה שלך?

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...