Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה שנים עם מייבש פשוט עברתי למייבש עם חיישני לחות והבנתי -

זה משהו שאסור לוותר עליו עכשיו.

הכביסה יוצאת רכה ולא מייובשת מדי ( על גבול השרופה), מה שעלול לקרות ללא החיישנים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שהמייבש הבא שלי יהיה עם חיישנים, וזה בגלל החסכון בחשמל. אבל הנוכחי, שהוא בן 16 (לפני שנה החלפתי קבל, ו...זהו) עושה את העבודה בכבוד. אם אתה תמיד מכבס מכונות מלאות, אז אחרי כמה נסיונות תוכל למצוא מה הזמן הדרוש לייבוש מכונה מלאה. אין לי מושג מה זה כביסה מיובשת מדי - על גבול השרופה.

:turn-l:
פורסם

כאשר יהיה לך מייבש עם חיישנים, תבין את ההבדל ( הרכות והריח ).

גם אני במשך 19 שנים למדתי בערך לכמה זמן להפעיל את המייבש של אלקטרה ( שהוחלף עדיין במצב פעיל ). אבל הדגש הוא על "בערך".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ככה זה אצלי. מכונה פשוטה יחסית מסרבת למות בכבוד...לכן אני דוחה את החלפתה.

אבל הכביסה יוצאת נטולת ריח. (וזה משגע אותי)

פורסם

אצלי יש מייבש ZANKER עתיק יומין, שפגשתי בו כשהכרתי את אשתי לפני כעשר שנים- המייבש היה שלה, וכבר אז היו עליו כ-15 שנה. סוס עבודה זו לא מילה, אין חיישנים- יש גלגל דקות וזהו.

האמת שכמעט לא משתמש בו- ממילא הכביסה מתייבשת עצמאית אפילו בתוך הבית.

פורסם
צודק. בגלל זה המייבש שלי סתם יושב בפינה (או בכלל כבר זרוק במחסן) כי אין בו שימוש

בגלל מה שציינת.

ולא בגלל זה שבמרבית ימי השנה יש לך שמש נהדרת ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

גם בגלל השמש הנהדרת שיש כאן.

למעשה המייבש נרכש לפני הרבה שנים שהילדים היו עדיין קטנים - ומטבע הדברים היה צורך מיידי בבגדים חליפיים . לאחר מכן המייבש התייבש (יצא חרוז) בצד ללא שימוש.

רק לאחר כמה שנים טובות שהחיילים היו מגעים לחופשות עם מדי ב' ושאר צייד קרבי שחייב להיות נקי תוך יומיים מקסימום ועוד בחורף (סופי שבוע) אז המייבש המשיך לעשות רעשי רקע.

בגדול - מיותר. אבל גם לא מפריע שיש. (גם לא השקעה גדולה, וכמעט לא מתקלקל)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים!

מכונת הכביסה התפגרה. נדרשת פעולת רכש נחרצת ומהירה...

אשמח להמלצות על מותגים ורשתות מומלצות

נראה לי שאני (אשתי..) מחפש ראש שקט מבחינה מכאנית והאלקטרונית ומחזור כביסה קצר לתוכנית הסטנדרטי.

גודל מכונה 6-7 קג

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
פורסם (נערך)

אנחנו קנינו את המכונה הכי זולה שמצאנו בכ 1000 ש"ח (של פריג'ידר), היא החזיקה 7 שנים של כביסות יומיות וכאשר היא התקלקלה אפילו לא טרחנו להזמין טכנאי כדי לבדוק אם אפשר לתקן אותה וזרקנו אותה וקנינו מכונה אחרת בכ 1000 ש"ח (של אלקטרה).

עריכה אחרונה על ידי bobi

• תוכן חדש...