Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום שקניתי את מכונת הכביסה הראשונה שלי קניתי רק פתח עליון, משיקולי מקום בחדר הכביסה. רק בדירה הנוכחית יש לי מקום מספק לפתח חזיתי, אבל ההרגל חזק וכפי שצויין קודם, מתכופפים פחות. 3 מכונות BSH שהיו לי החזיקו 6-8 שנים כ"א (בעבודה של משפחה עם תינוקות\ילדים צעירים), שתי מכונות אכזבו קשות - אלקטרולוקס\AEG וקריסטל. המכונה הנוכחית היא שוב BSH (במותג בוש), והיא אפשרה לי להפחית את טמפרטורת הכביסה ל-40 מעלות (באלקטרולוקס ובקריסטל נזקקתי ל-60 מעלות לקבלת תוצאה דומה, והאבקה בה אני משתמש היא גנרית, כלומר מה שבמבצע בעת הביקור בסופר). הכביסה ב-40 עלות חוסכת לא רק את האבנית, אלא הרבה מאד חשמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לפני מספר שנים חיפשתי מכונה עם פיקוד מכני עם פתח חזיתי (על מנת להעמיד עליה את המייבש).

מה שמצאתי כפשרה בין איכות ומחיר היה נורמנדה.

חיפוש זריז בזאפ מראה שעדיין יש להם מכונות מכניות:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-washingmachine&db137477=137481&orderby=price.

פורסם
ניתן בכלל להשיג היום בשוק, מכונת כביסה עם פיקוד מכאני ?

בזמן האחרון מכרו כאן מכונות כביסה, שבהן הבקרים המכניים מתחברים לכרטיס פיקוד אלקטרוני.

למרות שאני לא ממש מבין מה יכולה להיות הסיבה להעדיף פיקוד מכני על פיקוד אלקטרוני. הדברים האלה מספיק אמינים היום, ולהעדיף אותם זה כמו להעדיף מנוע קרבורטור על הזרקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למרות שאני לא ממש מבין מה יכולה להיות הסיבה להעדיף פיקוד מכני על פיקוד אלקטרוני.

עקרונית אתה צודק, אבל מעשית הכרטיס האלקטרוני נדפק החל מהשנה השלישית והלאה. מחיר כרטיס אלקטרוני חדש להחלפה הוא הזוי ובד"כ פשוט קונים מכונה חדשה במקום לתקן.

לעומת זאת, כאשר היו מכונות כביסה עם פיקוד מכני, הפיקוד היה מחזיק הרבה שנים ללא קלקול.

יהודה

פורסם
אני לפני מספר שנים חיפשתי מכונה עם פיקוד מכני עם פתח חזיתי (על מנת להעמיד עליה את המייבש).

מה שמצאתי כפשרה בין איכות ומחיר היה נורמנדה.

חיפוש זריז בזאפ מראה שעדיין יש להם מכונות מכניות:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-washingmachine&db137477=137481&orderby=price.

זהו מותג מדבקה. לפי מה אתה קובע שזה טיימר מכאני? לפי המדריך שמצאתי לאחת מהן נראה שמדובר בפיקוד אלקטרוני:

[h=1]http://www.normande.co.il/images/normande.WM.NDV%20442_642.trns.pdf[/h]

:turn-l:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי רק לעדכן, יש מבצע בשופרסל לפסח, מכונת כביסה פיילוט 6 ק"ג ב 999 ש"ח + 100 ש"ח לקניה חוזרת.

בניגוד למה שכתוב באתר, המכונה מיוצרת בטורקיה, דומה/זהה למכונות של בקו ואחרות.

לאור המחיר הזנותי, והעובדה שעומק המכונה צריך להיות עד 52 ס"מ (אילוצי מקום) - הלכתי על זה.

Capture.GIF

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אצלי המכונה מתחילה לעשות קולות של גסיסה. (פעם סוחטת פעם לא ובכלל מיושנת)

ונראה לי שאבחר ב LG. כי אני מכיר את המכונה/מותג הרבה שנים (בעבודה) ולא נראה לי שאתאכזב ממנה. (יש דעות שונות על המותג)

או שהוסיף עוד כמה שקלים (מאות) ואקנה אחת מהצירוף הנ"ל BSH.

למרות שפיילוט על פניו עסקה מצוינת.

פורסם

מזה קצת למעלה משנתיים יש לי מכשיר של בוש עם חיישני לחות - פועל קבוע על תורנית של שעתיים אבל מקצר או מאריך אוטומטית לפי כמות המים שיוצאת מהכביסה.

בעבר היו קונסטרוקטה (מעולה) ובאוקנכט (לא רע. הצריך החלפת גוף חימום לאחר 6-7 שנים וחי עוד שנתיים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי מייבש אלקטרולוקס עם חיישנים עושה עבודה מעולה. מיועד ל 7 קילוגרמים.

זה הדגם:

https://www.google.co.il/search?q=electrolux+ede+1074+pdw&oq=ede+1074&aqs=chrome.3.69i57j0l3.9917j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חזרתי רק לעדכן, יש מבצע בשופרסל לפסח, מכונת כביסה פיילוט 6 ק"ג ב 999 ש"ח + 100 ש"ח לקניה חוזרת.

בניגוד למה שכתוב באתר, המכונה מיוצרת בטורקיה, דומה/זהה למכונות של בקו ואחרות.

שופרסל/ניופאן מוכרים תחת המדבקה "פיילוט" מספר מכונות כביסה/מייבשים שחלקם מיוצרים בטורקיה וחלקם בסין (קצת כעסו עליי בסופר כשהזזתי את המכונות בתצוגה כדי להציץ). על סינית לא הייתי מהמר, אבל על טורקית הייתי מוכן (אבל בסוף קניתי בוש פולניה במקום).

:turn-l:
פורסם
תודה!

יש עוד המלצות?

לי יש הובר כבר כארבע שנים, אין תלונות נכון לעכשיו, שזה אומר שהיא עושה על העבודה

פורסם

יש לי נסיון מר מאד עם מכונת כביסה אלקטרולוקס (למרות לוגו AEG). רק קריסטל היתה יותר גרועה.

פורסם
תודה!

יש עוד המלצות?

לא הייתי שובר הרבה את הראש על מייבש כביסה. לפי הבנתי אין בו טכנולוגיה מיוחדת (פן מייבש) כמו מכונת כביסה. בחר במותג מוכר שייתן לך שקט לא מעבר לזה.

לי יש מייבש מלפני 20 שנים עובד כמו ביום הראשון ללא שום תקלה. בפרק זמן זה עברו

לידו לפחות 3 מכונות כביסה.

• תוכן חדש...