Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי חזרה לעבודה והמשימה נפלה עלי.

מחפש מכונה של 7-8 קג, שתעבוד כמעט כל יום, וכמובן תהיה אמינה.

לא חשוב המותג, לא רוצה צג דיגיטלי, שקטה במיוחד תהיה נקודת בונוס.

התקציב עד 2500 עגלגלים. חשוב שירות טוב ואחריות ששווה משהו.

קדימה פורום כל יכול, מחכה לתובנות.

תודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונת הכביסה עברה את התהליך שעברה הסובארו: ממכשיר מכאני פשוט למכשיר מתוחכם עם בקרה אלקטרונית שאמינותה חשודה.

אישית מעדיף תוצרת BSH, במותג הזול מבין השלושה שתמצא באזור מגוריך.

אישית משתמש במכונות שלהם שנים רבות, תמיד מכונות פתח עליון (שבד"כ נחשבות פחות אמינות) ומחזיקות מעמד 6-7 שנים גם בתנאים של משפחה מעמיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונסטרוקטה בדרך כלל קצת יותר זולה בין שלושת המותגים של אותם המוצרים ( בוש, סימנס, קונסטרוקטה, כולן מורכבות בטורקיה בתקציב שלך). המצב הוא כזה - יש סימנס אשר מורכבות בגרמניה, אבל הן רק 8 קילוגרמים ואלף שקלים + מעל התקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יש מכונת כביסה בוש תוצרת סלובקיה ומייבש בוש תוצרת פולין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה מפעיל את המייבש הוא מתלונן?

בטח מה ששומעים כל היום זה "אוי, כמה כביסה... אוי זה ממש רטוב, אני צריך לייבש את הכל בעצמי בבית הזה"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כשאתה מפעיל את המייבש הוא מתלונן?

בטח מה ששומעים כל היום זה "אוי, כמה כביסה... אוי זה ממש רטוב, אני צריך לייבש את הכל בעצמי בבית הזה"

הוא זהיר, אחרת יסתבך עם המרוקאית ;)

פורסם

כמובן שסימנס 8 קילו גרמנית זה תמיד ההמלצה הכי טובה. אבל אתה יכול גם לקנות lg קוריאנית במחיר סבבה ולהינות לטווח ארוך. לא פחות טובה ולא פחות אמינה.

פורסם

לי יש בוש פולנייה מיבוא מקביל (גם ביבוא של BSH המקבילה היא פולניה). 7 ק"ג, 1000 סל"ד. מחיר סבבה (כ-1600 ש"ח) ואין תלונות.

:turn-l:
פורסם

Lg הנעה ישירה

נכנסת בתקציב

מרוב שהיא שקטה גם בסחיטה לפעמים אני ניגש לבדוק שהיא אכן עובדת (זה שקט שלא יכול להיות בהנעה עם רצועה)

דיגיטלית, מבחינתי זה יתרון - שוקלת את הכביסה וכך צריכת החשמל/מים שלה קטנה בהתאם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
\ (גם ביבוא של BSH המקבילה היא פולניה).\

BSH הוא היצרן. היבואן הוא C/S/B.

מבולבלים ? גם אני (ביחוד עם אתר היבואן במרשתת).

פורסם
קונסטרוקטה בדרך כלל קצת יותר זולה בין שלושת המותגים של אותם המוצרים ( בוש, סימנס, קונסטרוקטה, כולן מורכבות בטורקיה בתקציב שלך). המצב הוא כזה - יש סימנס אשר מורכבות בגרמניה, אבל הן רק 8 קילוגרמים ואלף שקלים + מעל התקציב .

גם הקונסטרוקטה 8 קילו מורכבת בגרמניה לפחות הדגם שיש לי (CWF10P26IL), קצת מעל התקציב של פות"ש

פורסם

נכון, 8 קילוגרם מורכבים בגרמניה - כתבתי לגבי 7 קילו בתקציב פיקס.

ישנה קפיצה משמעותית במחיר בין 7 ל 8 קילו של שלושת המותגים.

אגב, יש לי כמעט 10 שנים קונסטרוקטה 7 קילו ( הורכבה במזרח אירופה ) אשר עובדת כל יום לפחות פעם אחת.

דגם כזה, רק ללא עברית:

http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1857&siteurl=http%3a%2f%2fwww.electricdeal.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3dCWF10E262%26Cat2Cat1ID%3d3%26Cat2ID%3d10%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=785538&prodId=1637641933&platform=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מחפש מכונה של 7-8 קג, שתעבוד כמעט כל יום, וכמובן תהיה אמינה.

לא חשוב המותג, לא רוצה צג דיגיטלי, שקטה במיוחד תהיה נקודת בונוס.

התקציב עד 2500 עגלגלים. חשוב שירות טוב ואחריות ששווה משהו.

מוצע להחליף את המילה "אמינות" במושג "אחריות ארוכה". קניתי מ' קונסטרוקטה עם אחריות מלאה ל 5 שנים ב 2500 ש"ח, כאשר דובר פה על מ' בוש ביבוא מקביל עם אחריות לשנה שעולה 1600 ש"ח. לדעתי תוספת המחיר כדאית.

לגבי צג דיגיטלי- לא מזמן התקלקלה לנו מכונת כביסה של זנוסי באמצע הכביסה, לאחר 8 שנים של עבודה ללא תקלה. האם כדאי היה לתקן אותה? חשבתי שכדאי אם התיקון עולה לא יותר מ 500 ש"ח (מהאצבע). אבל הצג הקטנטן שבמכונה לא יכול היה להראות קודי תקלה. ההחלטה היתה לא לתקן ולקנות חדשה. (את הישנה תרמנו). אילו היה צג גדול עם חווי תקלות כמו במכונה החדשה, יתכן שהחווי על הקלקול היה מצביע על תיקון קטן שכן שווה לתקן.

מציע לבדוק את הנקודה הזו בקנית מכונה חדשה.

פורסם
BSH הוא היצרן. היבואן הוא C/S/B.

מבולבלים ? גם אני (ביחוד עם אתר היבואן במרשתת).

לא הבנתי אם תיקנת אותי. כתבתי שהבוש שקניתי, גם ביבוא של היבואן bsh וגם ביבוא מקביל, מגיעות מפולין, כמו כל דגמי ה 7 ק"ג.

:turn-l:

• תוכן חדש...