Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
BSH הוא היצרן. היבואן הוא C/S/B.

מבולבלים ? גם אני (ביחוד עם אתר היבואן במרשתת).

BSH (ישראל) הוא היבואן

CSB (ישראל) היא חברת מתן השירות שלה.

מי אנחנו

[TABLE=width: 707, align: center]

[TR]

[TH=class: style12, align: right]חברת C/S/Bהינה חברת שרות למוצרי החשמל מתוצרת "סימנס", "בוש" ו"קונסטרוקטה" "וגאגנאו" המיובאים על ידי חברת/B/S/H ישראל. שם החברה נגזר משמות שלושת המותגים הראשונים

[/TH]

[/TR]

[/TABLE]

http://www.csb.co.il/page-34-%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95.aspx

היצרן:

BSH Hausgeräte GmbH הוא היצרן הגדול ביותר של מכשירי חשמל לבית באירופה ואחת החברות המובילות בענף ברחבי העולם. הקבוצה נוסדה בשנת 1967 כמיזם משותף בין רוברט בוש GmbH (שטוטגרט) וסימנס AG (מינכן). מאז תחילת שינה 2015 באופן בלעדי BSH שייכת לקבוצת Bosch.

https://www.bsh-group.com/laender/il/index.php?page=102641

ומסר לאזרח [פ - נקה את תיבת הה"פ שלך!

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני התייאשתי ממכונות כביסה חדשות. 3 מכונות בין השנים 2000-2007. במחירים שבין 1200-2300 שקל.

אני מאז קניתי 3 מכונות משומשות (!!) שעלו כ-250 שקל כל אחת והן מחזיקות כמו החדשות (מתות אחרי שימוש של 3 שנים ) רק שהעלות בחישוב שנתי 100 שקלים לשנה במקום מאות שקלים בשנה.

אני מאד משתדל לקנות מכונות ישנות מאד עם פיקוד מכאני.

כנ"ל לגבי מקפיאים. האחרון (שמת לי ממש לאחרונה) עלה 200 שקל והיה בשימוש אצלי כחמש שנים, היה תוצרת גרמניה ,שנת ייצור 1989 ולפי כתב האחריות המתפורר שהיה צמוד לדופן - מעולם לא פקד אותו טכנאי עד מותו בטרם עת.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

כנ"ל לגבי מקפיאים. האחרון (שמת לי ממש לאחרונה) עלה 200 שקל והיה בשימוש אצלי כחמש שנים, היה תוצרת גרמניה ,שנת ייצור 1989 ולפי כתב האחריות המתפורר שהיה צמוד לדופן - מעולם לא פקד אותו טכנאי עד מותו בטרם עת.

השאלה כמה כסף נוסף השקעת על חשמל.

לענין המכונה יש לנו סמסונג אקו בבל, עושה את העבודה אבל בסחיטה מהירה היא לא ממש שקטה.

פורסם

סתכל בביקורות באמזון.

אני חפרתי על מכונות כביסה.

רכשתי LG הנעה ישירה. 10 שנות אחריות על המנוע. מחזיקה בינתיים 3 שנים. נקווה שתחזיק עוד 10 שנים.

ד.א. אני עושה לה ניקוי אבנית פעם ב4 חודשים.

פורסם

אם אני לא טועה הנציג אמר גרמניה, למרות שלי אישית זה לא ממש משנה ( מבחינתי גם טהרן מתאים כל עוד יש אחריות )

פורסם

ושוב אני אומר...

1. אחריות לא שווה כלום אם המוצר לא עושה את הפעולה. תקראו ביקורות ותבינו שיש מכונות כביסה שלא מכבסות טוב!

2. תקראו ביקורות באמזון. חוכמת ההמונים שווה המון.

3. תיקנתי לא מעט מכונות כביסה, ולאחר חפירה החלטתי ללכת על LG מסויים.

4. אני עושה טיפול למכונה (הסרת אבנית) כל כמה חודשים.

פורסם (נערך)

טוב, אז להלן ה 2 אגורות שלי בעניין.

התקלקלה לי לפני חודש מכונת הכביסה.

אישית אצלי בבית לא תיכנס מכונה עם פתח חזיתי.

מניסיון, פתח עליון הרבה יותר נוח, הרבה פחות מתכופפים.

נכון שבשניהם מתכופפים, אבל בפתח עילי הכיפוף הרבה יותר קל (עבורי!).

מכונת כביסה פתח עליון מיד משאירה אותך עם כ 20% מהאפשרויות בשוק, כי 80% הם פתח חזיתי.

אומרים שפתח חזיתי אמין יותר (אולי, אין לי ויכוח בעניין) ויציב יותר (יתכן).

הבוש פתח עליון הקודמת שהייתה לי עבדה 13 שנים.

לאורך ה ~8 שנים שאני מניח שמכונה חדשה תחזיק, לא שוקל בגלל לקנות מיבוא מקבילי, לכן קונה רק יבוא רשמי (B/S/H).

לגבי ארץ ייצור - פתח עליון יבואן רשמי = רק מסלובניה

פתח חזיתי יש גם מגרמניה

בוש/סימנס/קונסטרוקטה = כמעט אותו מוצר בהבדלים קטנים

בד"כ הקונסטרוקטה זה הדגם הזול יותר

הטכנאי שלי שמלווה אותי שנים ומאוד אמין בעני והוכיח את עצמו שוב ושוב, אמר לי שאקנה מה שבא לי חוץ מ b/s/h 8 ק"ג, אמר שיש להם בעיה בכרטיס הפיקוד והוא מחליף כאלה בכמויות לאחר גמר האחריות במחיר של מעל 1000ש"ח לכרטיס, מקווה שכל אלו שקנו כבר יתבדו.

ממה שראיתי מניסיון אישי - יש הבדל בין 40 מעלות ל60 מעלות, לפחות לגבי לבנים.

לכן אנו מכבסים את הלבנים ב60 וצבעוני ב40.

לגבי סל"ד, כמה שתקנו מכונה עם סל"ד גבוהה יותר, זאת אומרת בגדול שהמנוע שלה חזק יותר, ותגיעו למצב שהכביסה תצא יותר סחוטה וזמן הייבוש יתקצר (טבעי או במייבש). בכל מקרה, כלל אצבע אצלי הוא תמיד להפעיל על מהירות מתחת למקסימום...למרות שהמכונה תוכננה לעבוד בסל"ד הגבוהה ביותר, קצת פחות רק יוריד מהבלאי על המכונה והבגדים. כרגע לדוגמא יש לי מכונה של 1000 ואני מפעיל אותה על 800, יוצא מעולה!

רציתי לקנות את המכונה הבאה:

http://www.halalit.co.il/product/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-siemens-wp12t424il-%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%A1

אבל בגלל שלא היה בארץ ולא הייתי מוכן לחכות חודש, קניתי וקיבלתי כבר דגם ברמה אחת מתחת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=907971

אותו מכונה בעצם, רק 1000 במקום 1200 סלד ו 6.5 ק"ג במקום 7

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
איזה טיפול זה ? אשמח לדעת

פשוט להוסיף מלח לימון במקום אבקת כביסה.

לבחור באופצייה ללא סחיטה ולעצור את המכונה כשהיא מגיעה ל90 מעלות.

להמתין כחצי שעה עד שהמלח יעשה את העבודה ולרוקן את המים.

כנל למדיח וכו'...

• תוכן חדש...