Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרים בפרסומת "קח פסק זמן, רגע מתוק..." - יש לכם פסק זמן לבדיקות אלטרנטיביות וכדומה, אח"כ תראו מה הלאה.

אם תהיו פנויים - בסדר, ואם לא - גם בסדר.

תהנה כל עוד אתה חי, כי הבנתי שאח"כ כבר לא...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שחברה שלי רוצה לעשות טיול לדרום אמריקה, למשך כמה חודשים אך אני סטודנט שלא יכול להצטרף לטיול כזה.

היום היא באה בשיגעון חדש, והגישה מועמדות לסוכנות היהודית להתנדבות לשלושה חודשים לאתיופיה.

האנגלית שלה מצוינת בוגרת שנת שירות ותפקיד פיקודי בצבא ואחראית על כוח אדם בעבודה. שהסיכויים גבוהים שהיא תתקבל לא?

עכשיו נשאלת השאלה הייתם מחכים לבת זוג שלכם? גרים ביחד ביחידת דיור של ההורים לא משלמים שכירות ואין הוצאות מיוחדות.

מה דעתכם?

היי

לא קראתי את התגובות לשירשור ואני לא יודע מה הלך הרוח של התגובות שהיו עד כה

בכל אופן אני חושב שהשאלה שלך לא צריכה להיות האם היא תתקבל או לא

עצם הגשת הבקשה שלה מעידה לכשעצמה. לא מעידה שהיא איננה אוהבת אותך, אך מעידה על דברים אחרים שאינני יודע מהם.

בכל אופן אני חושב שדבר ראשון השאלה היא האם לא תלכו ביחד לטיול בדרום אמריקה בגלל שאתה כרגע סטודנט ולא יכול, וכשתסיים את התואר אתה תשמח לטוס איתה, או שזה בגלל שאינך מעוניין באופן כללי לטוס איתה לשם. אם אתה מוכן לטוס איתה בסוף התואר, והיא בכל זאת "לחוצה" לטוס כבר, זה מעלה סימני שאלה. עם זאת, אם אתה כלל לא מעוניין שתטוסו ביחד, וזה היה "החלום" שלה, אז אפשר להבין מדוע היא עדיין רוצה לעשות זאת, אך אני במקומה, הייתי מנסה ממש לשכנע אותך לטוס איתה, עכשיו או כשתסיים.

בכל אופן, באופן אישי, אני לא חושב שהיה לי מה לחפש/לחכות למישהי שרק מחפשת איך לברוח ולעבור את החוויות הגדולות האלה שלה בלעדיי, לא כל שכן שמדובר על טיסה לחול למשך זמן לא מבוטל, ולא על משהו בקטנה עם חברות

פורסם

היא מאוד רצתה שנטייל ביחד שוב (שנה שעברה היינו במקסיקו חודש) ועוד המון טיולים קצרים לחול.

תמיד יש החשש שיכול לקרות משהו אבל זה אני תמיד חושב שעות נוספות.

מת שזה כבר שזה יהיה מאחורי ושהכל יהיה בסדר:oops::wink:

תמיר.

פורסם
חבר, שחרר.

גבר חרדתי זה אחד הטרן אופס הגדולים.

אם הוא צריך לשחרר לדעתך, זה בסדר

אבל אם הוא צריך לשחרר כי גבר חרדתי זה טרן אופ - אז לדעתי זאת עצה שהיא כמו "לחץ חברתי"

אם הוא מרגיש משהו הוא לא צריך לדחוק את זה הצידה במחשבות שלו בטענה שזה יגרום למי שאיתו דחייה ממנו. לא טוב להדחיק רגשות. בגלל זה כולם היום עסוקים בלשחק אותה ומתנהגים בצורות מזוייפות.

פורסם

מת שזה כבר שזה יהיה מאחורי ושהכל יהיה בסדר:oops::wink:

"משהו" יכול לקרות גם כשהיא באוניברסיטה וגם כשהיא הולכת לאנשהו עם חברה (לאו דווקא מועדון או כל דבר אחר שמערב אלכוהול).

אם אתם רואים את עצמכם ביחד אז טיול של שלושה חודשים זה לא משהו שאמור להוות תפנית ביחסים בינכם, אם לא, אז מספיק הרבה פחות מזה. קח למשל את תגלית, בסה"כ מדובר בעשרה ימים או שבועיים, אבל ראיתי כבר בנות מאורסות יושבות לילה לפני הטיסה ומוחקות תמונות מהמצלמה עם החייל שהן התחברו אליו לשבוע (אני לא יודעת אם זה היה משנה משהו, אבל לאותם החבר'ה לא היה שמץ של מושג על הארוס בבית).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יקירתי, זה בסדר גמור, אלה החיים! על זה אני מדבר...

למה לא?

סיפור קצר:

פעם, לפני הרבה הרבה שנים, היה בירושלים אבטיפוס של דאנס בר שנקרא "האנדרגראונד", שם היו מבלים ירושלמים עם בנות הניכר שהיו מבקרות ומתנדבות בארץ.

רצה הגורל ובאחד הערבים תפסה אותי שם צעירה שוודית והפליאה בי כישוריה. בילינו לילה שעובדה שאני זוכר 25 שנה כמעט אח"כ, וזה לא הפריע לה לספר שיש לה חבר שהיא מאד אוהבת בשוודיה ולשאול איפה חברה שלי מבלה את הלילה.

צא ולמד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מורזילקה,

כשאת אומרת "התחברו אליו", זה במובן של "אנחנו בפאב, בוא לדרינק" או יותר בכיוון של "שים לי ת'תקע בשקע!!" וכו'?

;)

כמובן שאני מסכים עם דברים, בחורה יכולה להדלק על בחור ללא קשר למיקום גאוגרפי.

מיותר לאכול על זה סרטים, יש סיטואציות והתמודדויות בחיים שצריך פשוט לזרום איתן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בוא תשמע קטע, אתה לעולם לא יכול להיות בטוח שזה לא קורה/קרה/יקרה. אחרי שתפנים את זה, תוכל לחבר את ההפנמה לאהבה שיש לך אליה ואז תצליח לסמוך עליה ברמה שזה לא יטריד אותך גם אם היא תלך להתנדב בבית-סוהר בקונגו.

באופן כללי, קח את זה באיזי ותן לה לחפש את עצמה קצת, היא כנראה צריכה את זה. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לתמוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

~

גם טובי המנתחים האורטופדים עוד לא הצליחו למיטב ידיעתי להשתיל עמוד שדרה אצל אדם שלא היה לו כזה מלכתחילה. אנחנו בוודאי לא נצליח לעשות זאת בהתכתבות.

נראה לי שכמות האנרגיה והזמן שהושקעו בטיפול הקבוצתי הזה כבר חצתה את גבול הטעם הטוב. פות"ש ילד גדול - שיתמודד.

פורסם

חברים, תודה רבה.

יש עמוד שדרה, אני ילד גדול ויודע טוב מאוד מה אני שווה.

לא יודע מה חלק הבינו אבל אני לא מסכן כולה שיתפתי קצת, לא באמת מצפה שתטפלו בי פסיכולוגית הכל טוב.

תמיר.

• תוכן חדש...