Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי חי"ר

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מישהו יכול לעזור לי או לכוון אותי איך להשיג נעלי חי"ר?

הקל"ג והאפסנאות לא משחררים זוג גם אם אתה החבר הכי טוב שלהם.

פורסם

הדרך היחידה והלא כל כך חוקית היא לבקש מחבר בקבע שמשרת ביחידה לוחמת וזכאי לחי"ר לקנות בבסיס ציוד בכרטיס הנקודות שלו ופשוט לקנות לו באותו הסכום בכרטיס נקודות שלך מה שהוא רוצה

פורסם
הדרך היחידה והלא כל כך חוקית היא לבקש מחבר בקבע שמשרת ביחידה לוחמת וזכאי לחי"ר לקנות בבסיס ציוד בכרטיס הנקודות שלו ופשוט לקנות לו באותו הסכום בכרטיס נקודות שלך מה שהוא רוצה

שמעתי על זה משהו.

השאלה מה בערך השווי של נקודת חבר בשקלים?

פורסם
אהלן, מישהו יכול לעזור לי או לכוון אותי איך להשיג נעלי חי"ר?

הקל"ג והאפסנאות לא משחררים זוג גם אם אתה החבר הכי טוב שלהם.

אתה לא חבר מספיק טוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בתור איש קבע ביחידה לוחמת, שקיבל נעליים כאלו בגיוס ועבר דרך לא פשוטה בשביל לקבל כאלו חדשות - אין דרך פשוטה.

שתי אופציות:

א. חבר בקבע ביחידה לוחמת, שעומד בכל התנאים, שמוכן לוותר על הזכאות שלו לשנה בשבילך (או תמורת 300 מרשרשים).

ב. להיות באמת (אבל באמת, לא כמו עכשיו) חבר של נגדי/קציני האפסנאות, כי גם בשבילם זה לא פשוט להשיג.

בקיצור - עזוב, זה לא באמת שווה את זה. תשתמש בנעלי הכמו-חי"ר ותהיה מבסוט. למעט פיסות הבד שיש על נעלי החי"ר אין באמת שום הבדל.

פורסם

יש שמוכרים נעלי חי"ר, אני בתקופתי בצבא רכשתי נעלי חי"ר. העדפתי לשלם כדי לנעול 3 שנים נעליים כמו נעלי ספורט ולא לסבול עם בריל שעושה כאבי גב. מאיפה אתה פותח השרשור?

פורסם
יש שמוכרים נעלי חי"ר, אני בתקופתי בצבא רכשתי נעלי חי"ר. העדפתי לשלם כדי לנעול 3 שנים נעליים כמו נעלי ספורט ולא לסבול עם בריל שעושה כאבי גב. מאיפה אתה פותח השרשור?

חולון

פורסם

אם אתה מוכן לשלם, ניתן להזמין אותם ישירות מהחברה המייצרת (Belleville) תמורת לא מעט זוזים.

https://www.bellevilleboot.com/shop/index.php?l=product_detail&p=4

אלי התגלגלו זוג בדרך-לא-דרך. כבר חצי שנה שמנדנדים לי להחזיר אותם ואני מתחמק.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אם שום דבר לא השתנה מאז השתחררתי מסדיר (וזה היה מאוד מזמן...), אז הנעליים של אנשי קבע הם נעליים "חד פעמיות".

כלומר, כאשר הנעליים מתבלות - אין אפשרות להחליף אותם דרך האפסנאות/ בסיס ציוד.

אלא צריך לקנות נעליים חדשות (אנשי קבע קונים בנקודות...)

פורסם

כל מי שחושב שהחלופה היא בריל, אתם לא מעודכנים. כבר מעל שנה חיילים ג׳ובניקים מקבלים בבקום נעליי "כמו חי"ר" שההבדל היחיד ביניהם הוא היעדר רשת הקורדורה בצדדים ולשונית מעור ולא מקורדורה. הסוליה היא אותה סוליית ויברם והנעליים החדשות גם יותר עמידות (למים ולבלאי).

אז בהחלט לא שווה לקנות נעליי חי"ר.

פורסם

המון יחידות (כמו שלי למשל) לא מאשרות שימוש בנעלי חי"ר כי לא זכאים, לאט לאט אוכפים את זה יותר ויותר.

את נעלי הבריל החליפו נעלי יח"ש, שאלה נעלי חי"ר רק בלי הקישוטים מסביב.

איש קבע לא זכאי להחליף באפסנאות נעליים (אלה אם כן ביקש מחייל שיעשה את זה בשבילו - או לחילופין יש לו קשר טוב עם האפסנאי והוא פשוט מחליף לו על שם של חייל סדיר כלשהו)

הנעליים שלי התבלו וראיתי שבסיס הציוד מתמכר את נעלי היח"ש ב300 נקודות ואת הבריל הישנות ב407, אז הזמנתי את נעלי היח"ש ואני לא מצטער על זה, אומנם אני עובד עדיים עם הבריל אבל נועל את היח"ש כשאני לובד מדי א'.

זה נכון שנעלי היח"ש הרבה הרבה יותר נוחות לתזוזה אבל בחיים לא הייתה לי בעיה עם נעלי הבריל.

• תוכן חדש...