Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב. הרכב החדש שלי בהזמנה ואוטוטו מגיעה :)

מאזדה 2 ספורט שחורה PURE WHITE אוטו יפיפה. הזמנתי אותו בצבע שחור למרות הנטייה של הצבע להבליט כל שריטה.

אני רוצה להזמין את הצבע לפי הקוד באיביי וכו' השאלה היא איך אני יודע מה הקוד בדיוק.

אם מישהו יוכל לפרסם לי פה קישור אני אשמח .

(השם של מאזדה לצבע זה שחור מיקה"

פורסם

למה אתה צריך את זה אם זה רכב חדש? בכל מקרה.. חכה שתקבל את האוטו הקוד המדוייק יהיה רשום על הדלת

פורסם
למה אתה צריך את זה אם זה רכב חדש? בכל מקרה.. חכה שתקבל את האוטו הקוד המדוייק יהיה רשום על הדלת

כי שאם תיהיה שריטה ישר אוכל לתקן והמוצר יהיה אצלי כבר. אוטו שחור קשה להימנע משריטות בו

פורסם

אוטו שחור נשרט כמו לבן אתה פשוט רואה את זה יותר חזק

נשמע לי קצת מוזר להחזיק מבעוד מועד.. אבל בכל זאת חכה שתקבל את האוטו יהיה קוד צבע על הדלת תזמין לפי זה

פורסם
אוטו שחור נשרט כמו לבן אתה פשוט רואה את זה יותר חזק

נשמע לי קצת מוזר להחזיק מבעוד מועד.. אבל בכל זאת חכה שתקבל את האוטו יהיה קוד צבע על הדלת תזמין לפי זה

ידוע שהוא נשרט כמו כל אוטו, זה לא מה שרשמתי. תודה בכל אופן

פורסם

תבקש מהיבואן - תמיד קיבלתי ממנו צבע, אם תיגש עם צנצנת ריבה מיניאטורית זה יעזור.

דלק מוטורס אדיבים מאוד, לא מאמין שיהיה לך קושי לקבל מהם צבע.

• תוכן חדש...