Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,נתחיל בהקדמה.

לפני כמה חודשים הגיר התחיל "לזייף", הילוכים 1 6 ורוורס לא נכנסים חלק, והיו מצבים שלא נכנסו בכלל רק באמצעות כוח מטורף.

מבדיקה ראשונית שעשו שיחקו בכבלים של הכיוון וזה הסתדר, לא לזמן רב.

בבדיקה משנית שלי התגלה בוקסת אוקולון שבורה ושחוקה במתקן ידית הילוכים, שגרמה לחופש גדול ומוגזם בידית, מה שגם לאי דיוק בהכנסת הילוכים. הבוקסה תוקנה, אבל הכיוון התחרבש.

ולהלן הפתרון והכיוון.

מתחילים בלפתוח את שק ההיולכים, משיכה קטנה אחורה והרמה והוא בחוץ.

20151222_121414_HDR.jpg

אחרי זה ניגשים למכסה מנוע, מפרקים את הצינור שהולך לפילטר אוויר, ורואים את הכבלים האלה,20151222_110022.jpgמכווצים אותם ביד ונועלים נגד כיוון השעון וזה נראה כך20151222_110204_HDR.jpg.

חוזרים חזרה לתוך הרכב ומיישרים את שני החורים ומכניסים מקדח 6 או 5 אצלי נכנס 6,לכידה.JPGNEW1.JPG.

חשוב לדחוף את המקדח עד הסוף כדי לנעול את מנגנון ידית ההילוכים.

ממשיכים, יורדים מתחת לרכב ועל הגיר יש את הנועל הזה, גיר.jpg בשלב הזה צריך ללחוץ על התומכת הזו וללחוץ את הפין כלפיי פנים 20151222_110811_HDR.jpg ואז אין אפשרות משחק כלפיי מעלה ומטה וצריך לוודא את זה.

עכשיו משחררים את הכבלים עם הקפיץ, פשוט מסובבים חצי סיבוב עם כיוון השעון והם קופצים למקום שלהם.

עכשיו משחררים את הנועל וזה נראה כךגיר2.jpg. חוזרים חזרה לרכב ומוציאים את המקדח מהחורים.

משחקים עם ההילוכים, מחזירים את צינור האוויר למקום, ועושים סיבוב.

לי אישית זה פתר את תופעת הגיר הלא מדויק והנוקשה, ההילוכים הפכו רכים מרגרינה ומדוייקים וחדים.

שיהיה בהצלחה.

הנה צירוף סרטון שאני לקחתי ממנו את המידע הזה.https://vimeo.com/6881683

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תודה רבה,

שימושי מאוד

:ok:

שווה לציין (אולי בכותרת) שהמדריך אקטואלי לכל הואגיות של שנות האלפיים (לא ברור עד איזה דגם זה ממשיך להיות רלוונטי)

יום טוב גם לך

פורסם

בפיג'ו שלי יש גם בעיה דומה(מאוד!). הילוך הרוורס לא נכנס הרבה פעמים טוב(וכשזה לא נכנס טוב אני מעביר להילוך שני ומנסה שוב להכניס לרוורס, ככה עד שזה מצליח). מה גם שההילוכים ממש לא נכנס כמו "מרגרינה", מרגישים שצריכים טיפה לתת יותר כוח כדי שההילוך יכנס, וגם מדובר על ההילוכים הראשונים ולעיתים 4.

מה שעשית פה תואם גם לפיג'ו.

חוץ מזה, שאפו!!

פורסם
בפיג'ו שלי יש גם בעיה דומה(מאוד!). הילוך הרוורס לא נכנס הרבה פעמים טוב(וכשזה לא נכנס טוב אני מעביר להילוך שני ומנסה שוב להכניס לרוורס, ככה עד שזה מצליח). מה גם שההילוכים ממש לא נכנס כמו "מרגרינה", מרגישים שצריכים טיפה לתת יותר כוח כדי שההילוך יכנס, וגם מדובר על ההילוכים הראשונים ולעיתים 4.

מה שעשית פה תואם גם לפיג'ו?

.

חוץ מזה, שאפו!!

סליחה על הדאבל. פשוט רציתי שהשאלה תהיה מובנת.

פורסם

תודה לכולם, לגבי האיביזה 2003 בייבל, אם תרצה אני אעזור לך.

לגבי הסיאט לאון, איתמר איזה שנה היא?

לגבי הפיגו, לא תאום, אבל אולי אצלך הקלאץ או שמן גיר לא טובים.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
תודה לכולם, לגבי האיביזה 2003 בייבל, אם תרצה אני אעזור לך.

לגבי הסיאט לאון, איתמר איזה שנה היא?

לגבי הפיגו, לא תאום, אבל אולי אצלך הקלאץ או שמן גיר לא טובים.

הסיאט שלי שנת 2003..

• תוכן חדש...