Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחר יש לי ראיון ואני רוצה להתכונן ,נכון שאי אפשר להיות מוכן לכל שאלה\תרחיש ובכל זאת אשמח להכוונה

מעדיף הדרכה מ- youtube .

לחבר נתב אני יודע, להגדיר הצפנה לנתב גם כן.

סט של פקודות CMD חיוניות אשמח ללמוד כי חוץ מ ipconfig אני לא מכיר.

מושגים בסיסיים קרוב לוודאי אני מכיר .

מי שעבד או עובד במוקד דומה ,בטוח יוכל לכוון לדברים החשובים

אודה לכל טיפ ,הערה והארה בנושא.

פורסם

http://www.howtogeek.com/168896/10-useful-windows-commands-you-should-know/

אני מקווה שעדיין נדרש שם איזשהו ידע, ולא רק מכירות של שירותי ערך מוסף, שלא שווים את הזמן אוויר שמוציאים על ההצעה שלהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המון תודה .

קראתי על מודל 4 השכבות וראיתי כמה סרטונים ,חוץ מכאב ראש לא קבלתי מהם דבר :)

דברים נוספים שיש לדעת ?

אולי תקלות שחוזרות על עצמן (ופתרונן כמובן ) ?

חוץ ממוטיבציה ורצון ,צריך להציג ידע .

לגבי המוקד, גם אני מקווה שאתקבל וארכוש ידע פרקטי .

ידע תיאורטי ללא יישום בשטח לא ממש שווה משהו, זו לפחות דעתי .

פורסם

תרכוש ידע פרקטי, ותעבור הלאה. אין מה להיתקע שם יותר משנה.

תקלות שחוזרות על עצמן - ובכן, אינטרנט לא עובד, אינטרנט איטי.

את העבודה כבר תלמד במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פקודה בסיסית: ping

בדיקת תקשורת לurl כל שהוא.

יש עוד כמה בסגנון, לא זוכר בדיוק.

תריץ בגוגל פקודות לcmd.

בהצלחה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

בתור לקוח ,מסכים בהחלט .

בתור מועמד לעבוד בחברה, אני מסופק אם הם יסכימו :)

מהו מודם\סוויץ'\ראוטר - חזרתי על המושדים.

פרוטוקול ,POP ומושגי יסוד אחרים -גם ידוע .

הסבר פשוט לTCP IP לא מוצא .

פורסם (נערך)

אתן לך טיפ שהכי יעזור לך תוריד את packet tracer זהו סימולטר לרשת של ססיקו . תתחיל לבנות רשתות עם סווטצ'ים ראוטרים כך תלמד הכי טוב.

יש המון תרגילים ברשת. הנאה מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

לקומנד: ping, tracert, ipconfig (עם סיומות אפשריות).

להכיר דפדפנים נפוצים (גם של מק לא יזיק).

תכלס יתכן שתתקבל גם בלי לדעת כלום אם יראו שיש יכולת למידה, חוש טכני ורצינות. ממילא הכל תלמד במקום.

פורסם

במוקד העסקי אתה תדבר בעיקר עם מזכירות פרחות שאין להן מושג מהחיים שלהן.

בכלל, כמו שציינו, את העבודה האמיתית עושים טכנאי השטח, המטרה שלך בתכל'ס זה לשמש חוצץ בין הלקוחות לבין החברה, בשכר מינימום.

לא צריך ידע ברשתות ע"מ למלא את המשבצת הזאת.

פורסם

ואל תשכח - אחרי שעוברים את הגודליניום גדיום גדליה, הכל זה לינוקס :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ייתכן שידע נרחב ברשתות לא נדרש, השאלה מה כן נדרש ?

נכון שמדובר בתחתית של התחתית (כל דבר מתחיל מהיסודות) אבל צריך ידע כלשהו

דבר אחרון שאני יכול להרשות לעצמי זה לזלזל .

פורסם (נערך)

הקודקודים, האנשים בחברה שמרוויחים כמו 30 כמוך, מתווים מדיניות עיסקית ותוכניות שיווק וחבילות ללקוחות, עליך כנציג שירות (עיסקי שמעיסקי, טכני או לא, הכל אותו חרא) למצוא לבד את ההיגיון שבתוכניות שהחבר'ה מלמעלה נותנים לך לשווק, ולנסות לחרטט את הלקוח עם ההסברים שמצאת לבד, כי גם לך אין הסבר, ואם לקוח שואל "למה זה כ"כ יקר?" או דברים בסגנון, ואתה תענה בכנות שאין לך שמץ של מושג, אתה תישלח לחתום אבטלה עוד באותו היום.

ראית פעם "תוכנית חיסכון"?, שמעת איך הם מתקילים נציגים בשאלות משאלות שונות שטוב היה אם היו מופנות לדובר האירגון?, שמעת את ההסברים של אותם נציגים?, אז זה התפקיד, "עסקי" ו"טכני" בתיאור התפקיד זה בשביל שתצא לך לפחות שורה בקורות החיים שלך מכל זה.

בתכל'ס, אתה קם בבוקר, רב 9 שעות עם לקוחות, והולך הביתה, תשתדל לא לקחת ללב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...