Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב ב270K בלי קודנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מנסה שוב)

לכבוד הסורנטו דיזל שיגיע אלי בסופו של דבר, אני צריך מקום שמבטח בלי קודנית. איתוראן כפול וכו׳ כוללים קודנית מובנית, האיתוראן היחידי שאין בו קודנית זה הSAVE. למה בלי קודנית? כי אנחנו אוטוטו ב2016 ואין לשטות הזו מקום ברכב, בטח לא אחד עם KEYLESS.

אני יודע שכלל מבטחים בלי מיגון עד 260K, המחירון הוא קצת יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מסכים עם הגישה שלך. אין מקום לקודנית בימינו.

זה היה מצחיק לראות את הריינג'רובר ספורט שהבוס של אשתי קנה לפני חודשיים עם קודנית מתחת לכפתור ההתנעה.

הכול פאר והדר, עור ואלומיניום מוברש ואז פלסטיק מזופת של קודנית...

פורסם

גם אצלי בסניק זה היה.

היה כרטיס וכפתור הנעה...

מתחת לכפתור, פלסטיק שחור ומכוער של קודנית.

מצד שני, אין כל כך איך ומה להתווכח איתם.

או שאתה עושה לפי התנאים שלהם ויש לך ביטוח, או שלא...

פרנקופיל מושבע!

פורסם

+1 לאריק יעקב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מרגיש שנופל לי כתר מהראש כשאני מקיש קוד בקודנית גם ברכבים יותר יקרים. לדעתי קודנית זהנטוב כי אבטחה כפולה. Something you know + something you have

פורסם

אבל אם יש עלוקה זה לא מבטל את הצורך בקודנית?

ב2011 הייתה לי לאון חדשה בלי קודנית.

לא מבין למה רכבים היום צריכים את השטות הזאת.

They are trying to ban me...

פורסם

קודנית זה דבר מיותר לחלוטין; לפחות בימינו!

מפרקים את הרכב בשביל הדבר המיותר שבהרבה מקרים גורם לתופעות מעצבנות בהצתה!@

בהונדה אין לי קודנית והדבר פשוט תענוג. לעומת זאת, המקשים הפעילים של האיתורן (ז"ל) בסובארו של אשתי מעצבנים אותי כל פעם מחדש עם זמן השהיה קצר מאז פתיחת הדלתות ועד הקפצת השכונה עם האזקעה המזעיקה שלה..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...