Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בוודאי אני בודק שהצמיג קר בתחנת דלק.. ולא יכול להיות סדוק הצמיגים בני חודש..

הגיוני שהמד בתחנת דלק לא מדויק?

פורסם

כן.

יוצא לי לפעמים למלא אוויר בכל הגלגלים ואחר כך למלא בגלגל מסויים עוד פעם והוא ממשיך למלא למרות שלפני 2 דקות הוא כבר צפצף בלחץ האוויר שקבעתי לו.

בטוח שהוא ממלא, לא בטוח שהוא מדוייק לגמרי. הכי טוב לחפש קומפרסור או משהו שממלא אוויר לבד.

פורסם

בטוח שהוא ממלא, לא בטוח שהוא מדוייק לגמרי. הכי טוב לחפש קומפרסור או משהו שממלא אוויר לבד.

הכי טוב לקנות מדיד אישי (מדיד "עט" יכול להיות זול מאוד אך גם מדויק ולא פחות חשוב - אמין), ולבדוק אחרי כל ניפוח שהלחץ נכון על לפחות צמיג שני צמיגים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תתפלאו, אבל חיפשתי בזמנו מדידים ולא היה באף חנות.

2 מדידים שהזמנתי מאיבי לא שווים אגורה.

לגבי שאלתו של פותח השירשור, האם בשאר הצמיגים הסטייה זהה?

פורסם

אני לא הייתי סומך על מדיד אלקטרוני ב-3.5$ :roll:

אני קניתי אחד בסגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/Truck-Auto-Vehicle-Car-Tyre-Tire-Air-Pressure-Gauge-0-100PSI-Tester-Dial-Meter-/200833174610?hash=item2ec2970c52:m:m50QNkm4zmY9uHejj1hB_FQ&vxp=mtr

עובד מעולה. עכשיו אי אפשר לדעת באמת עד כמה הם מדוייקים אלא אם כן אתה משווה מול מקור לחץ מאוד מאוד מדוייק (לא תמצא כזה בשום תחנת דלק) אבל לפחות אתה יכול למדוד את הלחץ בצמיגים בצורה עקבית, כלומר לבטל את השוני בין תחנות דלק שונים.

• תוכן חדש...