Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

אני מבקש המלצות שלכם למורה לנהיגה, עדיף אישה, עם רכב ידני שעובד/ת באזור תל-אביב/חולון.

עבור אישתי שיש לה רשיון נהיגה, אבל צריכה כמה שיעורי נהיגה עם מורה כדי להתרענן, כי היא לא נהגה הרבה מאוד זמן.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Borka1.3
פורסם

האם המטרה היא להתרענן על פעולת הנהיגה בכלל, או על נהיגה ברכב ידני (שאתה דורש שלמורה יהיה כזה)?

במידה והצורך הוא הראשון, שווה לשקול גם אפשרות לעבור את ה"רענון" עם מאמן נהיגה "מתקדמת" ולא דווקא עם מורה נהיגה (או עם אותם יחידי סגולה שהם גם וגם) כדי לצאת גם עם יותר ערך מוסף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
האם המטרה היא להתרענן על פעולת הנהיגה בכלל, או על נהיגה ברכב ידני (שאתה דורש שלמורה יהיה כזה)?

במידה והצורך הוא הראשון, שווה לשקול גם אפשרות לעבור את ה"רענון" עם מאמן נהיגה "מתקדמת" ולא דווקא עם מורה נהיגה (או עם אותם יחידי סגולה שהם גם וגם) כדי לצאת גם עם יותר ערך מוסף.

המטרה היא להתרענן על נהיגה בכלל, והרכב שיש לנו הוא ידני. נתתי לה לנהוג קצת להתרענן, במגרש ריק היא נלחצה כל פעם שהעבירה הילוך, או שהיה בור בכביש. כשנרגעה קצת ויצאנו לכביש הייתה כל כך לחוצה שבקושי תפקדה, והחלפתי אותה חזרה מאוד מהר. אני חושב שזה יהיה מוקדם מדי שתלך לקורס נהיגה מתקדמת, ולמרות שגם אני מאמין שזה חשוב, במקרה הזה, ובשלב הזה, זה בזבוז כסף. זה לתרגל הכל כמעט מהתחלה, וחייבת להיות אפשרות שלמישהו נוסף אליה תהיה האפשרות ללחוץ על הבלמים.

המצחיק הוא, שבצבא היא עוד נהגה בהאמרים, קצת אחרי הצבא נהגה עוד קצת, ושום כלום וכרטיסיות אוטובוס מאז.

פורסם

חנן פלג

0522505144 - מומלץ בחום !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אלעז לוי ברשל"צ. בחור רציני עם המון סובלנות. לא קורא עיתון/מדבר בסולולרי בזמן השיעורים (:- עם סקודה פאביה ידנית (גם עם אוטומט יומיים בשבוע).

0527278985

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...