Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדולה (11) משחקת טניס כבר שנתיים.

הגיע הזמן לרכוש מחבט חדש. הלכתי בחנות במרכז הטניס וחוץ מ "תקנה את זה" לא הצלחתי לקבל תשובות ענייניות על ההבדלים בין סוגי המחבטים השונים, (למה אחד עולה 200 השני 350 השלישי 500 ועד 1000 שקלים), איך מתאימים את המחבט לגודל של הילד, הבדלים בין החברות השונות, וכיוצב'.

יצאתי מהחנות ועוד קיבלתי 'ברכה' "שתצליח בחיים".

עכשיו איך באמת מתאימים מחבט טניס לילד? כמובן שאין שום בעיה להזמין מחו"ל, ואם אפשר לנצל את מבצעי 'שחור שישי' - מה טוב.

אשמח לייעוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

למאמנים אין משהו להגיד?

שיחקתי מהילדות עד הצבא ובכל החלפה המאמן היה מעורב וזה תמיד היה בינגו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פורסם

בגדול גודל המחבט הולך לפי הגובה שלה, או סגנון המשחק (יותר דיוק או יותר עוצמה).

גודל/קוטר הידית נקבע לפי גודל כף היד.

יש מדריכים יפים באינטרנט, שווה לפשפש.

משכנתא זה קל

פורסם

מאז ששיחקתי טניס עברו כמעט 30 שנה אבל אני עדיין זוכר שיש מידות שונות של גודל, עובי ומשקל. תתיעץ עם המאמן לגבי המידות וחברות מומלצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כבר קניתי. חלאס איתכם. עד שמגיבים. יאללה שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

התובנות הן שלילדה מה שחשוב זה הצבע.

לאבא של הילדה מה שחשוב זה חנות שמקבלת את התלושי שי שהוא קיבל לראש השנה.

בנימה יותר רצינית - צריכה להיות התאמה בין גובה הילד לגודל המחבט, היקף הידית, וגודל המשטח עצמו.

הייתי במגה ספורט, היה מחבט שהוגדר לילדים בגילאי 11+, הסתכלתי עליו ולקחתי מחבט למבוגרים שהיה טיפטיפה יותר גדול, ממש טיפטיפה, וטיפטיפה יותר קל.

המאמן של הילדה אמר שזה נראה לו כבד מדי (290 גר') וזה בלי ממש ממש לבדוק רק מהתבוננות, אז בהזדמנות שהיתה לי לקחתי מחבט של חברה והשוותי גדלים ומשקל. בקיצור- הילדה נשארה עם המחבט. מסכן החבר שלה כשיהיה לה שיחטוף ממנה סטירה.

לשעבר:

פורסם

אני יכול להשאיל לך את מחבט הטניס מעץ שנתנו לי כשהתחלתי לשחק טניס בגיל 9. אחרי שתלמד לשחק איתו, גם מייק טייסון עלול להיות מסכן אם תתן לו סטירה. :lol:

• תוכן חדש...