Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

המכשיר עבד עד היום בסדר ואתמול

הוצאתי סים מהמכשיר ובאתי להחזיר וזה נותן רק שיחות חירום בלבד.

ברגע שמנסים לחייג הוא כותב רשת ניידת לא זמינה.

קליטה קיימת במכשיר עשיתי אתחול למכשיר מחדש ועדיין לא עובד.

המכשיר של רשת אורנג' סמסונג גלקסי SI9000

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ניסית את הסים בטלפון אחר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאמין שיש בעיה במגעים (אולי קורוזיה ?), וכאשר הוצאת את הסים - זה פשוט "התפוצץ" לך בפנים. סביר להניח שזה היה קורה מתי שהוא בהמשך.

תסתכל על הצד החיובי -> אם אתה צריך מכשיר - אתה יכול לנצל את ההנחות שנותנים עכשיו ב-KSP (עד 27.11) ולקנות מכשיר יותר חדיש.

פורסם

יש רום מקוסטם במכשיר?

אני הייתי מתחיל בלצרוב רום מחדש, למקורי של סמסונג, כדי למצות בעיות תוכנה:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/2567/I9000JHJVG_I9000PTRJVG_PTR/

במידה ולא עוזר, להחליף את כרטיס SIM+SD:

https://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+S+Teardown/7122

ואם לא עוזר, ואין מנוס אלא להחליף לוח אם, שזה לא כלכלי בעליל, לקנות מכשיר חדש (או זהה תקין מיד2 בגרושים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי קצת מסובך כי לא הצלחתי להוריד את הקובץ של הרום מאתר סמסונג.

אני אנסה לשבת על זה בשבת לראות אם אצליח משהו

תודה דימה.

פורסם

בבקשה, אגב אם יש לך מלחם אתה מוזמן לעבור על ההלחמה של המגירה עצמה.

מהניסיון שלי אין צורך בהחלפה של כול הלוחית ומספיק רק לעבור על ההלחמות שאת זה אפשר לעשות מבלי לפרק את המכשיר אם כי צריך יד מעוד יציבה בשביל לא לשרוף את הפלסטיקה מסביב.

רוב הסיכויים שזה המגירה עצמה ולא רום, צריבה בכול זאת שווה לנסות.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה מלחם אין לי בבית לצערי.

האם שעושים אתחול ריסטרט זה לא פותר את התקלות או שצריבה זה משהו שונה?

פורסם

צריבה זה שונה, יכול להיות שאתחול יעזור.

אגב תקיש בחייגן #06#* , תראה אם הוא מציג לך IMEI אם כן בדוק שהמספר לא מתחיל מ00499

אודי A4

דימה.

פורסם
אין לי מושג לגבי רום מקוסטם.

איך צורבים את הרום למכשיר?

תודה fat.

יש לך הוראות בדף.

מה שכן, קודם הייתי מאפס הגדרות

• תוכן חדש...