Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסתיים המבצע המחיר עלה למה שציינת. בדקתי עכשיו .

אל דאגה שישי השחור קרוב מתמיד.

עוד חודשיים זה קרוב?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

פורסם

ידיד אתה לא צריך לצטט הודעה 1 מעליך.

לדעתי כן שווה את ההמתנה .

אל דאגה אנחנו מעלים כאן מידי פעם דילים אם יחזור הדיל על הבוקס תמצא אותו כאן.

ברור שצריך לקלף ,אני לא מכיר מסחטה שסוחטת תפוז עם הקליפה שלו.

שמע במחיר הזה זה WIN אין יותר טוב, יש לפעמים פשרות.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/SanDisk-SSD-240GB-240G-Plus-Solid-State-Drive-A-520MB-SEC-New-ct-/131626706513?hash=item1ea5902651:g:nowAAOSw5VFWHIZe

יש דיל יותר משתלם? בארץ במחיר הזה אפשר לרכוש רק סמסונג 120גיגה,ואפילו לא סדרת 850

פידבקים ?

נ.ב זה מתאים ל PC רגיל ישן נכון? (שנים שלא התעסקתי במחשבים..נהייתי חלוד :p )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
BUFFALO.

אבל ידנית, ורק להדרים + רימונים.

רק זקסנברג, תברר אם יש לך קשר למקומיים, יוכלו להשיג לך הנחה. אחותי גרה שם תקופה ואני עד היום מצטער שלא ביקשתי ממנה לקנות לי אחת.

פורסם
דיברתי איתם הרבה באנגלית תמיד היו אדיבים

איך שאני מתחיל לדבר עם אמזון גרמניה בצ'אט באנגלית, אני מקבל ישר הודעה אוט' שהם מדברים רק בגרמנית ושאני צריך לפנות באנגלית במייל בלבד...

פורסם

אני רק שאלה...

הנקסוס שלי (5) מראה סימני גסיסה. במקרה ההורים שלי יהיו בניו יורק בשישי השחור הקרוב ואני מתכנן לקנות שם את הנקסוס 6P .

כרגע הוא עולה 450 $ ב b&h. יש למישהו ניחוש (אולי על בסיס ניסיון העבר) בכמה המחיר ירד בשישי השחור? (אם המחיר לא ירד דרסטית אעדיף לקנות עכשיו. מקבלים עכשיו צמיד כושר של גרמין ומגני מסך ואני יכול להעזר בקרוב שמגיע מניו יורק בשביל המשלוח).

תודה!

פורסם

לא חושב שאפשר לדעת/לנחש מה יהיה,כל רשת עם המבצעים שלה, מלאי שנתקע....

לדעתי, אם המחיר מתאים לך תקנה, גם ככה כל פיסת אלקטרוניקה מתיישנת היום מרגע הכרזתה.

פורסם

כשמזמינים מחשב נייד או קונסולת משחק מאמזון המחיר זול משמעותית מבארץ אפילו אם תופסים את המוצר במכס? מה לגבי אחריות, לא מפריע למזמינים?

שמתי לב שהרב בשרשור מעדפים XBOX ONE על פני PS4, לפי מה שהבנתי PS4 עולה בהרבה על XBOX.

פורסם

אין דבר כזה באמזון כמו תפיסה במכס, המחיר כולל את כל העלויות הנלוות. למעשה יצא לי לקבל מספר פעמים החזר כספי מאמזון בגלל שנגבה סכום נמוך יותר במכס. האחריות של אמאזון לא נופלת מזו של החנויות בארץ.

לא חושב שיש בשרשור העדפה לאקסבוקס, פשוט זה המבצע המעודכן. בשנה שעברה רכשתי פלייסטיישן 4 דרך השרשור הזה וחסכתי משהו כמו 600 ש"ח.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...