Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hello,

Unfortunately, due to delivery restrictions on your order #114-0771041-0876208, we won’t be able to send you Lenovo Ideapad 700 - 15.6" FHD Gaming Laptop (Intel Core i5 6300HQ, 12 GB RAM, 256 GB SSD, NVIDIA GeForce GTX950M, Windows 10) 80RU00FEUS. This item contains regulated materials classified as dangerous goods and can not be delivered to a Post Office Box.

Although the amount of these substances in products is usually limited, these products need to be transported in a certain way to ensure that they are handled with care, and therefore can only be delivered to a street address. This means that we can’t dispatch it to P.O. Box addresses, pickup locations, or any destination outside the contiguous U.S.

Please update your address for this order by selecting "Order Details" when you click the following link:

https://www.amazon.com/yourorders

If you don't update the delivery address for this order within 5 days, it will automatically be cancelled and you won't be charged.

We’re sorry for any inconvenience and hope to see you again soon.

Sincerely,

Customer Service Department

Amazon.com

Please note: This e-mail was sent from a notification-only address that can't accept incoming e-mail. Please don't reply to this message.

זו ההודעה שקיבלתי מאמזון על הנייד, מישהו נתקל?

הכתובת לא שונתה מעולם, ותמיד קיבלתי משלוחים מאמזון US לאותה כתובת.

פורסם
אין דבר כזה באמזון כמו תפיסה במכס, המחיר כולל את כל העלויות הנלוות. למעשה יצא לי לקבל מספר פעמים החזר כספי מאמזון בגלל שנגבה סכום נמוך יותר במכס. האחריות של אמאזון לא נופלת מזו של החנויות בארץ.

לא חושב שיש בשרשור העדפה לאקסבוקס, פשוט זה המבצע המעודכן. בשנה שעברה רכשתי פלייסטיישן 4 דרך השרשור הזה וחסכתי משהו כמו 600 ש"ח.

אני מאמין שאם חלילה נזדקק לאחריות לא נשלח את הקונסולה לחו"ל בשביל אחריות. מה גם שמחירי הקונסולות נכון לעכשיו מאוד נמוכות, עד כמה שווה לרכוש קונסולה מאמזון? העדפה ל-PS4

פורסם
ה 6P בשישי השחור יעלה 199$ מניסיון העבר של מכשרי הנקסוס.

תודה גם לyossim ו gad. זה נשמע מעניין ובהחלט שווה את ההמתנה (גם אם זה רק "צ'אנס"). תודה!

לגבי ההתיישנות, בגזרת הסמרטפונים ממה שאני רואה היחידים שלא מתיישנים מהר הם האייפונים והנקסוסים. מלבדם כולם הופכים להיות לא רלוונטים אחרי העדכון השני (שלא מגיע). בגלל זה ההתעקשות על נקסוס.

לגבי ההכרזה של הטלפונים החדשים, לא ידעתי ועוד יותר מצוין כנראה שזו תוביל להורדת מחיר ללא קשר לשישי השחור.

אגב, בניו יורק יש חנויות שיותר שווה להכנס אליהן מאשר b&h ? בדקתי בbest buy והם יותר יקרים באופן קבוע מb&h.

תודה רבה!

פורסם
אני רק שאלה...

הנקסוס שלי (5) מראה סימני גסיסה. במקרה ההורים שלי יהיו בניו יורק בשישי השחור הקרוב ואני מתכנן לקנות שם את הנקסוס 6P .

כרגע הוא עולה 450 $ ב b&h. יש למישהו ניחוש (אולי על בסיס ניסיון העבר) בכמה המחיר ירד בשישי השחור? (אם המחיר לא ירד דרסטית אעדיף לקנות עכשיו. מקבלים עכשיו צמיד כושר של גרמין ומגני מסך ואני יכול להעזר בקרוב שמגיע מניו יורק בשביל המשלוח).

תודה!

אולי שווה לך לשקול את ה Moto x pure 32GB ב 250$ ?

(מבצע כרגע בבסט ביי)

http://www.bestbuy.com/site/motorola-moto-x-pure-4g-with-32gb-memory-cell-phone-unlocked-black/4345700.p?skuId=4345700

פורסם
ישירות, דרך אמאזון גלובל.

זה המחשב שהיה פה לפני יום יומיים (ההוא בלי הHD שדיברנו בפרטי)

לינק

משום מה הוא לא נשלח יותר לארץ. רק ה 17אינצ' .

פורסם

אלמוג בדקתי שוב את הלינקים זה לא המחשב!

הלינק שלי הוא לנייד מאמזון אנגליה הלנובו Lenovo Ideapad 100 הודעה #2743

אם אתה בכל זאת חושק ב Lenovo Ideapad 700 יש אותו באמזון גרמניה

פורסם

זו ההודעה שקיבלתי מאמזון על הנייד, מישהו נתקל?

הכתובת לא שונתה מעולם, ותמיד קיבלתי משלוחים מאמזון US לאותה כתובת.

היום הרבה מוצרים לא נשלחים לכתובת שהיא תא דואר, תשנה את הכתובת כך שהיא לא תכיל תא דואר, ובמקום תשלח לרחוב/בית מספר.

פורסם (נערך)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

נעלם לי הדונגל USB שמפעיל את את המקלדת האלחוטית (logitech k400r) איפה אני יכול למצוא דונגל שיפעיל אותה ולא יעלה כמו מקלדת חדשה?

בארץ ובאתרים בחו"ל הכי זול שמצאתי היה 80 ש"ח.

• תוכן חדש...