Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העצה היחידה הטובה שקיבלת כאן היא לתת לילד שם בינלאומי. ״nimrod", אגב, זה לא-יוצלח בעגה האמריקאית, אבל נעזוב את זה לרגע. אז למי שלא היה באמריקה, תדעו שיש להם בעיה מאוד מאוד קשה עם שמות שהם לא מכירים. הם ידעו להגות Shaniqua בשביל אחות כהת עור, כי הם שמעו את זה קודם, אבל ״רועי״ קשה להם מאוד. הם יכולים להגות את זה כRoy אבל בטח לא בצורה הישראלית. כנ״ל שמות אחרים, גם פשוטים, כמו ״איתי״. אז אני לא אומר לקרוא לילד ג׳יימס, אבל נחמד לתת שם נייטראלי כזה שיעבוד גם כאן וגם שם. אדם, גיא, דוד, יונתן, איתן הם כאלו. יותם נגיד זה שם קל מאוד להגיה אבל אני עדיין לא בטוח שזרים יסתדרו איתו בלי שיחה קצרה לפני כן.

אנחנו הלכנו צעד קדימה וקראנו לבן שלנו ניל. דבר ראשון, היו נילים מפוארים בהיסטוריה, וזה שם נדיר למדי ואנחנו שונאים להיות כמו כולם. דבר שני, זה כמובן שם מאוד קליט לזרים ולמקומיים כאחד. דבר שלישי, אם קוראים לך ניר ותנסה, נניח, ללכת לסטארבקס ולהזמין משהו, בכריזה כשיגיע תורך לאסוף את ההזמנה הם הולכים לקרוא לניל בכל מקרה. כמובן שבסופו של דבר אהבנו את הצליל וזה נחמד לתת לילד שם ניטראלי כזה שהוא עצמו יוכל לתת לו משמעות, ולא כבר להתחייב עבורו מלכתחילה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הקוריאנים מתבקשים מגיל צעיר למצוא גרסה מערבית לשם שלהם, כדי שיוקל להם בעת היציאה לניכר. תשאלו את הקוריאני השכונתי. :-P תכל'ס, כל עוד לא מייחסים איזו חשיבות מאגית לשם, אין שום בעיה למצוא עיוות סביר או תחליף ראוי בכל שפה. רוי במקום רועי מצלצל בסדר גמור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוברט זה שם מעולה לארה"ב. יותר טוב מפרוספר. אלא אם כן אתה רוצה שהבן שלך יהיה אלוף במשחקי רשת והכינוי שלו יהיה PROsper.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקוריאנים מתבקשים מגיל צעיר למצוא גרסה מערבית לשם שלהם, כדי שיוקל להם בעת היציאה לניכר. תשאלו את הקוריאני השכונתי. :-P תכל'ס, כל עוד לא מייחסים איזו חשיבות מאגית לשם, אין שום בעיה למצוא עיוות סביר או תחליף ראוי בכל שפה. רוי במקום רועי מצלצל בסדר גמור.

נדמה לי שזה הסינים ולא הקוריאנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בסדר, עבר תקין ברוך השם

המוהל הגיע ב12:05

סיים ב12:10

אוכל יצא ב12:15

סיימו 12:30

תודה רבה

לילד קוראים

לי-שי מיכאל

בכלל לא רציתי לישי, מזכיר לי ישי ואני שונא את השם ישי.

יאללה נזרום

מקסימום נשנה לפרוספר.

תודה חברים וניפגש בילד הבא {לא! אני לא אקנה מיניואן! 3 ילדים זה הכי טוב}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קודם כל מזל טוב.

לאור השרשורים שלך על הביאנקי וימי המחלה הייתי בטוח שתקא לו סעדיה או יחיא.:lol:

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברכות לכם ולנבוכדנצר הקטן, שיזכה לגדול ולהיות מלך גדול בבבל. ישראל, סליחה, ישראל.

לעזאזל האוטוקורקט.

מזל טוב, בריאות ואושר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בסדר, עבר תקין ברוך השם

המוהל הגיע ב12:05

סיים ב12:10

אוכל יצא ב12:15

סיימו 12:30

תודה רבה

לילד קוראים

לי-שי מיכאל

בכלל לא רציתי לישי, מזכיר לי ישי ואני שונא את השם ישי.

יאללה נזרום

מקסימום נשנה לפרוספר.

תודה חברים וניפגש בילד הבא {לא! אני לא אקנה מיניואן! 3 ילדים זה הכי טוב}

תודה על המחווה המרגשת, ירדה לי דמעה וירטואלית.. :bigcry:

שיהיה במזל טוב ובעיקר בריאות.

• תוכן חדש...