Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיצה בחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, אז אני היחיד שפתח את השרשור כי חשב שהכותבת היא "מציצה בחתונה"?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה.... כנראה שכן, ניץ'. :-)

אגב מחיצות, נזכרתי שבחתונה שלי בכלל לא היו ריקודים או מחיצות. באו, ראו טקס, אכלו/שתו ומי שממש התעקש נשאר לתוכנית האמנותית. לא נרשמו שום תלונות או טרוניות מצד אף אחד, וגם לו היו נרשמות, זה לא היה מזיז לנו את קצה הזרת. הא לך דוגמה נהדרת להורים משני הצדדים שלא התערבו בבחירות של החתן והכלה, וכפי שאתה יכול לנחש, גם נמנעים מלהתערב בהמשך. היחסים מעולים עם שתי החמותות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דעתי היא שהבעיה היא בכם, אתה וכל המשפחה שלך צריכים לעשות סוויץ' ולשמוח בשביל אחיך ולשמח אותו,

גם אם אתם לא מסכימים עם דרכו, זו בחירה שלו והוא אדם בוגר, אם האמונה גרמה לו להיות אדם טוב יותר ולמצוא כלה טובה (שגם אתם אוהבים כדבריך) אז שיעשה מה שעושה לו טוב ואתם כמשפחה צריכים לתמוך, נראה מהדברים שאתם משפחה מגובשת ומשתדלים לכבד אחד את השני גם מצידו וגם מצידכם.

אחיך צודק, כל האורחים צריכים לדעת על המחיצה, מי שזה מהווה מכשול להגיע לאירוע אז עדיף של יגיע כלל.

*למען הסר ספק אני לא דתי ולא קרוב לזה.

אחי מתגורר במדינה אחרת והתחתן לא מזמן, הוא עשה משהו ממש סימלי עם הכלה וההורים שלה, המשפחה בארץ רק ידעה שהדבר מתרחש, לאחי היו את השיקולים שלו למרות שלדעתי היינו טסים ומגיעים בשמחה כדי להיות נוכחים במעמד וגם אם זה סופר סימלי פשוט להיות שם כמשפחה,היות וחבריי הקרובים "bite the dust" אחד אחרי השני, לא להיות נוכח ב"אירוע"של אחי blood of my blood ממש מבאס.

• תוכן חדש...