Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא קיה פיקנטו אוטומטי 2014 8600 ק'מ. עבר טיפול שנתי במוסך מורשה יבואן של קיה. מאחר שהרכב בליסינג של שלמה סיקסט, שמו לי במוסך מסנן שמן של חברת הליסינג ולא של קיה עצמה.

ייתכן שנרצה להשאיר את הרכב אצלנו בתום התקופה.

השאלה היא האם להחליף את המסנן למסנן מקורי או לסחוב איתו עד השנה הבאה? אני לא יודע מה איכות המסנן אך לא נראה לי שזה oem.

אודה לעזרתכם, שכן הרכב חדש וחבל להתחיל ברגל שמאל.

תודה מראש

פורסם

בהחלט מומלץ להחליף לפילטר שמן מקורי. במיוחד כשהרגיל של יונדאי/קיה עולה רק 25 שקל. (יש פילטרים מיוחדים, למשל ביונדאי i10 מנוע 1.25 , אז צריך לבדוק איזה הולך אצלך. תוכל לצלם ?)

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אם אתה לא בטוח שהמסנן הקיים ראוי, תוכל לרכוש מסנן מקורי בסביבות ה-60 ש"ח (לפני הנחה), בקוריאה פלאקון (היבואן המקביל של יונדאי/קיה). תציין שהגעת דרך הפורום, כדי לקבל הנחה משמעותית.. :lol:

תיכנס למוסך שמטפל ביונדאי / קיה ותבקש שיחליפו (יחייבו לפי שעת עבודה כ-200 ש"ח), או שתחליף בעצמך אם אתה מתמצא.

מקווה שעזרתי.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם
איך לעזאזל מוסך יבואן מוכן לשטיקים של החברת ליסינג פח הזו שלמה סיקסט? מביש.

לשאלתך - החלף המסנן בסיוע חבר כנופיה.

תודה.

השמן לפח? או שניתן לעשות בו שימוש חוזר? הוא הוחלף לפני פחות משבוע.

פורסם
תודה.

השמן לפח? או שניתן לעשות בו שימוש חוזר? הוא הוחלף לפני פחות משבוע.

בשום מקרה אין לשפוך את השמן לפח / ביוב.

תאסוף אותו עם דלי / מיכל קיבול וכו' ותיגש למוסך הקרוב לאיזור מגוריך ותרוקן אותו שם.

פורסם
בשום מקרה אין לשפוך את השמן לפח / ביוב.

תאסוף אותו עם דלי / מיכל קיבול וכו' ותיגש למוסך הקרוב לאיזור מגוריך ותרוקן אותו שם.

כמובן למחזור במוסך. כוונתי הייתה האם אפשר לעשות בו שימוש חוזר.

פורסם

לא מומלץ. יתכן שהשמן באיכות ירודה כי הליסינג לא היו מוכנים לשלם למוסך על השמן והביאו שמן "עזרא ובניו" משלהם בנוסף לפילטר "צ'ונג מינג" שלהם.

ממליץ לך לקנות פילטר שמן מקורי ושמן איכותי.

פורסם
שלום לכולם,

הרכב הוא קיה פיקנטו אוטומטי 2014 8600 ק'מ. עבר טיפול שנתי במוסך מורשה יבואן של קיה. מאחר שהרכב בליסינג של שלמה סיקסט, שמו לי במוסך מסנן שמן של חברת הליסינג ולא של קיה עצמה.

ייתכן שנרצה להשאיר את הרכב אצלנו בתום התקופה.

השאלה היא האם להחליף את המסנן למסנן מקורי או לסחוב איתו עד השנה הבאה? אני לא יודע מה איכות המסנן אך לא נראה לי שזה oem.

אודה לעזרתכם, שכן הרכב חדש וחבל להתחיל ברגל שמאל.

תודה מראש

תוכל לקנות במוסך קיה מסנן שמן מקורי מק"ט 2630002502K מחירון ללא עבודה 92 ש"ח כולל מע"מ

• תוכן חדש...