Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שוקל לקנות את האיביזה החדשה. ברכב יש מערכת טאץ די מאכזבת ממבט ראשון (רק ביום חמישי יש לי נסיעת מבחן אז אבדוק אותה לעומק) עם מסך קטן של 5 אינץ ללא מערכת ניווט ללא מצלמת רוורס וללא מערכת שיקוף הפלאפון.

בכל מקום אחר בעולם, המערכת הזו נמכרת בילד אין ברכב. רק אצלינו חוסכים..

השאלה שלי היא האם אפשר לקנות את המערכת המקורית הזו בחו"ל ולהרכיב אותה בארץ. האם יש בעיית תאימות כלשהיא מבחינת תדרים חיבורים או כל דבר אחר? מערכת כזו בחו"ל תהיה הרבה יותר זולה מפריצת מסך או מרכישת מערכת אחרת בארץ אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ואז לגלות שזה לא מתאים..

פורסם
היי

אני שוקל לקנות את האיביזה החדשה. ברכב יש מערכת טאץ די מאכזבת ממבט ראשון (רק ביום חמישי יש לי נסיעת מבחן אז אבדוק אותה לעומק) עם מסך קטן של 5 אינץ ללא מערכת ניווט ללא מצלמת רוורס וללא מערכת שיקוף הפלאפון.

בכל מקום אחר בעולם, המערכת הזו נמכרת בילד אין ברכב. רק אצלינו חוסכים..

השאלה שלי היא האם אפשר לקנות את המערכת המקורית הזו בחו"ל ולהרכיב אותה בארץ. האם יש בעיית תאימות כלשהיא מבחינת תדרים חיבורים או כל דבר אחר? מערכת כזו בחו"ל תהיה הרבה יותר זולה מפריצת מסך או מרכישת מערכת אחרת בארץ אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ואז לגלות שזה לא מתאים..

עזרה מישהו?

פורסם

תבדוק אם אתה יכול לקנות דגם מאובזר יותר, אני חושב שבדגם סטייל זה מגיע עם המערכת המקורית.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

בחול זה מגיע עם כל התוספות ששציינתי עם מסך 7 אינץ.

בארץ זה מסך קטן יותר בלי ניווט בלי מצלמת רוורס ובלי שיקוף הטלפון, המערכת אמנם מקורית אבל לא דומה בכלל למה שמגיע לרכבים האלה בחו"ל. לפי מה שהבנתי חוץ מדיבורית מוזיקה ובלוטות, יש שם את מחשב הדרך של הרכב וזהו, אבל חוץ מזה המערכת די אנמית.

דגם יותר יקר מהסטייל הוא ה FR

שיקר בכמה עשרות אלפי שקלים, ובטח שלא משתלם.. לכן השאלה שלי

פורסם

דיברתי עכשיו עם סיאט, יש להם אפשרות של הוספת 4 אלף ש"ח שכוללת פתיחת מסך למצלמת רוורס, חיישנים שטוחים במקום חשיינים בולטים (אין לי מושג מה זה אומר) ו-ווייז עם גלישה לשלוש שנים.

האם זה שווה את זה? האם זה אומר שיהיה לי אנדרואיד או שזה ווייז סגור, במידה וזה ווייז סגור - האם יש אפשרות בכלל לפתוח את זה לאנדרואיד?

• תוכן חדש...