Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

שבוע הבא אני מקבל את המאזדה 3 ספיריט החדשה שלי (2015 )

הרכב יהיה בצבע שחור.

בסוכנות הסוכן רכב המליץ לי ללכת ליעקב אלטר מפתח תקווה ולעשות לרכב איך שאני מקבל אותו ציפוי Nano

אז רציתי לשאול את דעתכם על זה

וגם אם כדאי ללכת ליעקב אלטר..

תודה

פורסם

חח יפה שבסוכנויות רכב התחילו להמליץ עליו, יש עליו המון ביקורות טובות בפורום אבל המחירים מאוד גבוהים.. בהשוואה למחיר של רכב חדש זה לא נורא ואני אישית הייתי גם עושה טיפול כזה אם כבר קונים רכב חדש..

פורסם

תקבל ממנו הצעת מחיר, תשווה לדיטיילרים מומלצים אחרים ותחליט לבד. ציפוי זה דבר טוב בסופו של דבר ויכול לשמור את הצבע במצב חדש למשך כמה שנים (אם אתה מקפיד לשטוף את הרכב לבד עם ציוד סביר אחרת הציפוי ישחק תוך כמה חודשים וזה לא שווה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מצד שני, חלק מהכיף באחזקת רכב הוא גם לשטוף אותו מידי פעם ולטפח בחומרים שונים.

אולי כדאי לך לחסוך את מחיר הציפוי ולהשקיע את הכסף בוואקסים/אוטמי צבע טובים ובחומרי טיפוח שונים?

פורסם

אני קצת בחור לא טכני קשה לי לעשות דברים לבד ואני גם עצלן.. לא מתבייש לומר

מעדיף לעשות את זה ולחסוך הרבה מאמץ

ואז רק כל שבת לעשות ניקיון בסיסי לרכב..

פורסם

אני עשיתי נאנו ומרוצה מאד. זה שומר על הצבע ברמה אחרת, הרכב מבריק מאד. אצלי עשו את החומר שנקרא C1 של חברת ג'יטכניק. מבחינת יישום - ממליץ על מי שעשה לי - שלומי אדרת. אין לו מקום קבוע - צריך למצוא לו מקום עם גג לעבודה - אבל זה גם תורם למחיר נמוך.. חפש את שלומי פה בפורום ובהצלחה.

פורסם
לך על ציפוי, אל תחשוב פעמיים.

השקעה קטנה לתמורה ענקית.

ממליץ לעשות סקר שוק קטן.

לך ולי זה השקעה קטנה... יש כאלה שמבחינתם גם אם הצבע מנופח מח^א של עטלפים והדלתות נראות כמו דף חשבון ממכות דלת ושפשופים זה סבבה ולא שווה השקעה של 30 ש"ח לשטיפה.

מבחינתנו 2000 ש"ח שווה את החיוך שעולה כל פעם שרואים את הרכב בחניה :)

ובבקשה תפסיקו לקורא לזה נאנו... אין שם שום דבר שקשור לנאנו. השכבה בגודל מיקרוני וזה שיש חלקיקים בגודל נאנו שמומסים בנוזל לא הופך את זה ל"נאנו". באותה מידה גם בטון זה נאנו ופסטה מבשלים בתרחיף סודיום מיונן.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

עדיף הציפוי המדובר על ציפוי פלסטי סטייל 3M? למיטב הבנתי ה-3M שומר על הרכב ממכות בנוסף להגנה שמקבלים לצבע.

פורסם

אתה צריך להיות ריאלי בסופו של דבר, אם מישהו יפתח עליך את הדלת של האוטו שלו בחוזקה שום ציפוי לא יעזור לך

אני אישית עשיתי השבוע אצל שלומי אדרת ואני יותר ממרוצה, הוא יכול להגיע אליך הביתה רק צריך לתת לו מקום מקורה ובנוסף אתה תצא עם ידע על כל התחום :)

• תוכן חדש...