Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדים להחליף לאחי את רכב הליסינג מהעבודה כאשר אפשרות הבחירה עומדת בין השתיים הללו.

אשמח לשמוע חוו"ד על הרכבים וכן איזה מהם נחשב לעדיף.

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המכוניות די דומות אחת לשניה.

לחובתה של הניסאן אפשר לזקוף את הגיר הרציף הלא כל כך נעים שלה, לזכותה אפשר לזקוף את האבזור (בהתקנה מקומית) הלא רע, בהנחה שהוא מגיעה גם בגרסת הליסינג.

האלמרה (לעניות דעתי) מכוערת טילים ומהווה תחרות אמיתית למיצובישי אטראז' בתחום זה.

לדעתי רק נסיעת מבחן בשתי המועמדות תוכל להכריע - כי זה עניין של טעם.

לו הטעם שלי קובע, ואני לא משלם את הדלק - היונדאי לוקחת בנקודות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאחרונה יצא לי לנסוע בניסאן אלמרה שלקח חבר כרכב חלופי. כבר הרבה זמן שלא זכורה לי מכונית מיושנת ותת רמה כל כך.

מבחינת אבזור - הרכב היה ערום לחלוטין. 2 חלונות חשמל בלבד, מערכת שמע מימי אנו באנו, מושב אחורי צר ולא נוח, שקע מצית שתקוע במקום לא קשור לחיים, אין פתיחה לדלת תא המטען מבפנים או מבחוץ (צריך לצאת מהרכב עם המפתח כמו בסובארו שנת 83). הנהיגה עצמה הייתה די זוועתית, אחרי כיכר אחת החזרתי את המפתחות. החבר החזיק שבועיים והוסיף כסף, לקח אופל אסטרה טורבו במקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך אני מתעב את התת-משפחתיות העלובות הללו.. במפתיע,דווק מחבב את הקיה ריו סדאן (תאומת i25 אך לטעמי עדיפה)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בגדול ה I25 מהווה אופציה טובה (בליסינג), הרכב די מרווח, תא מטען גדול, איבזור סטנדרטי + מערכת מולטימדיה.

אני הייתי מעדיף את ה 1.4 עם הגיר הרציף, זה הגיר הרציף הכי טוב שנהגתי עליו, הוא גדול בכמה מידות על המנוע ועל הרכב הזה, מאוד זריז, תגובת דוושה מיידית, יציאה לעקיפה ללא חשש, אבל בסל"ד גבוה מרגישים את חיסרון המנוע הקטן.

בצד השלילי, מרגישים שזה רכב שהוא "תת" באיכות החומרים ואיבזור.

ההגה מהווה שיפור עצום לI30 דור ראשון, לא בדיוק פוקוס אבל הגה שניתן לחיות איתו גם בכבישים מפותלים.

אותו כנ"ל לגבי המתלים.

• תוכן חדש...