Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX5 מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב חדש ואני מאוד אהבתי את mazda cx-5 2015 premium

אבל אני לא הכי מבין ברכבים אז אשמח לעוד חוות דעת מכם

תודה.

פורסם
אני רוצה לקנות רכב חדש ואני מאוד אהבתי את mazda cx-5 2015 premium

אבל אני לא הכי מבין ברכבים אז אשמח לעוד חוות דעת מכם

תודה.

סובארו XV 2.0 פרימיום.אם שטח בכלל לא מעניין אותך אז CX5 פרימיום בהחלט בחירה מעולה:):wink:

פורסם

רכב חביב מאוד בגרסת ה2X4 מנוע 2000, במחיר שפוי בהתחשב בהיצע בארץ

לגבי הפרימיום- 217 אלף שקלים...כדאי שתגדיר טוב מה הצרכים שלך. אתה צריך 4X4? אם אתה מתכנן להגיע לשטח לא נראה לי שזאת הקניה הכי טובה- אולי סובארו פורסטר?

פורסם
סובארו XV 2.0 פרימיום.אם שטח בכלל לא מעניין אותך אז CX5 פרימיום בהחלט בחירה מעולה:):wink:

רכב חביב מאוד בגרסת ה2X4 מנוע 2000, במחיר שפוי בהתחשב בהיצע בארץ

לגבי הפרימיום- 217 אלף שקלים...כדאי שתגדיר טוב מה הצרכים שלך. אתה צריך 4X4? אם אתה מתכנן להגיע לשטח לא נראה לי שזאת הקניה הכי טובה- אולי סובארו פורסטר?

שטח די מעניין אותי אבל לא כל כך שטח רציני, יותר בכיוון של קצת חולות וים לא מעבר לזה

ולגבי הסובארו לא מכיר את הרכב אישית לא ניסיתי את הרכב

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על דגם XV פרימיום הוא עולה אם אני לא טועה 166000 ש"ח.דגם הכניסה של CX5 עולה ככה.פה אתה מקבל המון תוספות והכי חשוב(בשבילי לפחות) יכולות שטח גבוהות יחסית לקרוסאובר עם 4X4.

פורסם

יכול להעיד(אמנם על הGT עם מנוע 2500) שהרכב מפנק מבחינת הנסיעה והאבזור (אי אפשר להשאר אדיש למראה שלו הוא פשוט יפיפה ) הסובארו משעמם לדעתי האישית מבחינת המראה והתחושה בתא הנוסעים אבל זה עיניין של טעם כבר..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

בוודאי שאפשר להישאר אדיש למראה שלו, כי מה לעשות שזה עניין של טעם, ובוא לא מגזים כן, מדובר בג׳יפון חביב למראה, אבל יפיפיה זה בעיני הגזמה משהו.

ספורטאז׳ הגם שאני לא אוהב את הרכב הזה, תמיד היה הג׳יפון היפה יותר, אם כי גם פה כמו כל מכונית שרואים בכמויות לא סבירות (יחסית) הוא כבר מאוסה.

דווקא הסובארו נראית מעניינת יותר.

פורסם
בוודאי שאפשר להישאר אדיש למראה שלו, כי מה לעשות שזה עניין של טעם, ובוא לא מגזים כן, מדובר בג׳יפון חביב למראה, אבל יפיפיה זה בעיני הגזמה משהו.

ספורטאז׳ הגם שאני לא אוהב את הרכב הזה, תמיד היה הג׳יפון היפה יותר, אם כי גם פה כמו כל מכונית שרואים בכמויות לא סבירות (יחסית) הוא כבר מאוסה.

דווקא הסובארו נראית מעניינת יותר.

אני מאוד אוהב את הled שיש לו מקדימה ומאחורה בפנסים והמראה שלו בשחור אבל איך אמרת ? עיניין של טעם

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

cx5 הוא אחד הבולטים בשוק הגיפונים,שקט מאוד בנסיעתו ומרגיש הרבה

יותר איכותי בנסיעתו מהרבה גיפונים מתחרים,חזק ומהיר בגירסת ה 2.5 ליטר

ונסיעתו דומה יותר לרכב מנהלים ולא גיפון,כיף לנהיגה מעוצב נכון והרבה יותר

מעודן בנסיעתו גם מהקיה סורנטו וגם הקיה ספורטאז,לדעתי כלל תכונותיו הופכות

אותו לשחקן מוביל בסגמנט,זו דעתי הלא מיקצועית.

• תוכן חדש...