Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כדאי?

FV GOLF חדשה

או

לחכות לפוקוס האצ'בק החדשה (לפי היבואן צריך להגיע בתחילת 2016)

מדבר על רכב חדש מהיבואן. לא ליסינג, לא יד ראשונה

מה חשוב לי?

1. נוחות. אני 1.90 בגובה וגם די רחב

2. בטיחות. הרכב הקודם שלי היה פורד פוקוס האצ'בק 2006. ממש אהבתי אותו עד שמישהו לא ציית לתמרור עצור ותן זכות קדימה בצומת ונכנס בי בצד שמאל ב70 קמ"ש בערך. הרכב שלי נשאר לעמוד. שלו? לקח כמה מטרים אחורה מעוצמת המכה. בכל אופן, אני מעדיף להשבית.

3. אסתטיקה וטכנולוגיה

פחות חשוב לי נוחות נסיעה. אני לא לוחץ בדרך כלל. נוסע רגוע, לא מהר. רק בכביש 6 אולי קצת מרשה לעצמי.

דלק? מפורד 2006 אפשר רק להשתפר נראה לי (בקטגורית משפחתית)

אשמח לעזרה, אני די אבוד..

פורסם

1. מחירה של הפוקוס לא ברור - מדברים על כך שהיא תשווק עם מנוע 1.5 המפיק 150 כ"ס, ותחושתי שהמחיר לא יהיה זול, גם אם אומרים שהיא תגיע בינואר, לא ברור מתי יסופקו המכוניות הראשונה ללקוחות.

2. לאור הדברים שנאמרו בסעיף 1, ממליץ לך ללכת על בטוח - ולקנות את הגולף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. מחירה של הפוקוס לא ברור - מדברים על כך שהיא תשווק עם מנוע 1.5 המפיק 150 כ"ס, ותחושתי שהמחיר לא יהיה זול, גם אם אומרים שהיא תגיע בינואר, לא ברור מתי יסופקו המכוניות הראשונה ללקוחות.

2. לאור הדברים שנאמרו בסעיף 1, ממליץ לך ללכת על בטוח - ולקנות את הגולף.

הגולף לא יותר יקרה מהפוקוס החדשה כשתגיע?

ואיך זה עובד בסוכנות? אפשר להתמקח או שזה מחירים פיקס?

פורסם

1. לא ידוע - כרגע המחיר של הגולף די נמוך ונוח.

2. בדלק אין התמקחויות והנחות בטח לא על דגם חדש. הפוקוס הוא "ציפור על העץ".

בעצם אין פה שתי עסקאות יש פה עיסקה אחת שתנאיה ידועים - השניה, עוד לא באה לעולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה שאין לך לחץ עד לינואר. הייתי ממתין לראות איזה חבילה מציעה הפוקוס המתוחה ומחליט אז...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחרי שהיתה לנו כזאת להשכרה בקורסיקה שהיתה הגרסה שאמורה כבר להגיע לארץ (אומנם גרסת ה-2.0TDCi אם כי אוטומטית POWERSHIFT, אגב מאוד מאוד חזקה וחסכונית,חבל שלא מתכוונים לייבא אותה) ואחרי שישבתי בה מאחור, דווקא לא היה לי צפוף מדיי מאחור, היה מרווח טוב לברכיים, לראש אפשר היה להוסיף עוד טיפה אבל באמת לא נורא. הגובה שלי 1.78. כך או כך שיגיע ינואר שפות"ש יילך לסוכנות וייראה WHAT'S WHAT.

פורסם

מחיר הגולף ירד אבל עדיין יש מכוניות טובות יותר כמו לאון למשל. אני אישית הייתי בוחר ב-308 - מאובזרת, זריזה, חסכונית ונוחה יותר.

• תוכן חדש...