Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כרגע בעיצומם של ימים שאני מחפש רכב חדש אחרי שהייתי סגור על ניסאן מיקרה כי הרכב נותן תמורה הולמת למחיר התחלתי לחשוב גם על הדאציה סטפוויי שהוא רכב דיי זול יחסית

האם אני עושה טעות שאני מתחיל להסתכל לכיוון הדאציה ?

מצאתי כמה יתרונות אצלו , הרכב גבוה , התא מטען יחסית גדול והמרחק בין גלגלים 260 ס"מ כמו בסוזוקי קרוסאובר

בכלל המימדים שלו דומים לסוזוקי קרוסאובר חוץ מהאורך הכללי , הסוזוקי ארוכה יותר

אשמח לדעת כמה דברים ואם התשובה כן אני אתקדם ואעשה נסיעת מבחן

1. איך הרכב הזה בעליות? למי שעשה נסיעת מבחן או רכש אחת

2. האם הרכב חסכוני? אני האמת אסתפק ב1:12 .שמעתי שהוא חסכוני ואחד המבחנים הצביע על ממוצע 1:16

3. האם המנוע יחסית לנפח 900 מרגיש חלש או עושה את העבודה ?

אני אשמח לשמוע דעות שיתנו לי מוטיבציה לעשות נסיעת מבחן אני כרגע רק מנסה לאסוף אינפורמציה

שעתיים לפתח תקווה וזו חתיכת נסיעה

פורסם

לגבי הרכב ניסן מיקרה (הילוכים ידניים) -

בתקופה זאת מתקיים מבצע מכירות,

לאחר ברור טלפוני עם סוכנות משנה של ניסן,

המחיר: 59,990 ₪ (מחירון: 75,990 )

למחיר יש להוסיף אגרת רישוי ואביזרים -

על הכביש סה"כ: 62,400 ₪.​

פורסם

הדאצ'יה מציעה לך בתוספת של 10 אלף ש"ח מנוע חזק יותר, בנהיגה רגועה הוא ישיג צריכת דלק טובה כמו המיקרה.

בנוסף לדאצ'יה יש אבזור שאין במיקרה כמו פנסי ערפל, מערכת מולטימדיה מקורית, בקרת שיוט ומגביל מהירות. גם תא המטען בדאצ'יה גדול יותר.

עם זאת, אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על שתי המכוניות ולראות מה מתאים לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מהנסיעת מבחן הקצרה שביצעתי.

לזכותה יאמר שהמנוע לא מרגיש חלש והיא מאוד נוחה, סופגת במפרים היטב, הקלאץ' נוח לתפעול והיא מאובזרת.

לחובתה עומדים רעשי תהודה מבתי הגלגלים בנסיעה , גימור טיפה גס ופשוט וסוככי שמש מגוחכים, מיקום לא פרקטי למתגי החלונות האחוריים .

בסה"כ לדעתי אוטו טוב במחיר שלו.

• תוכן חדש...