Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעבר למה שנרשם ביטול הרדיאטור הפנימי פוגע ביעילות הקירור של נוזל הקירור מכיוון שברכבים רבים נוזל הקירור זורם דרך קבע דרך הרדיאטור הפנימי וביטלו עלול לפגוע בהורדת הטמפ' של נוזל הקירור.

רוצה להיות חאפר יצירתי?

קנה מחליף חום קטן, תקבע אותו בתא המנוע וחבר את הגישור דרכו.

פתרת את הבעה הזו ונשארת עם כל השאר [emoji3]

פורסם
אפשר, אבל זה לא חכם.

מע עדיף - לשלם עכשיו 3000 ש"ח, לנסוע שנה - שנתיים עם חימום ולמכור, או

לסבול שנה - שנתיים בלי חימום ולהוריד 3000 ש"ח במכירה?

אם תקנה במקום אחר את החלק, תהיה לך בעיה במימוש אחריות, אם תצטרך.

יטענו שהביעה בחלק ולא בהתקנה ותשלם שוב על פירוק/הרכבה.

לא שווה במקרה הספציפי הזה, שדורש עבודה רבה ויקרה.

אני חייב לציין שהשיקולים האלה היו בדיוק הדברים שחשבתי עליהם כשהחלטתי לבטל את רדיאטור החימום.

הרכב שלי לפני 4 שנים היה באותו גיל כמו הרכב הנ"ל ופחות או יותר באותו שווי שוק. הנחתי שאם אני אסע בו עוד מספר שנים הוא יהיה מספיק ישן כדי שהערך יהיה מספיק נמוך ומי שיקנה אותו לא ממש יוכל להתמקח על הרדיאטור הזה, כמו שלא ממש משנה בשנים האלה אם הרכב יד שלישית או יד חמישית.

עוד שנה שנתיים וערך הרכב יירד מתחת למחיר עלות תיקון הרדיאטור :-) .

ועוד משהו שלקחתי בחשבון שאם הרכב יהיה מעורב בתאונה אפילו קטנה הוא ייחשב לטוטאל לוס בגלל השווי הנמוך שלו וגם אז אני לא צטרך להתמודד עם תיקון הרדיאטור הזה.

פורסם

השיקולים שלך מובנים, זה האוטו שלך ואתה כמובן מחליט לבד אם לתקן או לו.

פשוט לפני שממליצים למישהו לבטל רדיאטור חימום צריך גם לתאר במדוייק מה תהיה התוצאה ולא להסתפק בהערה כללית "לא יהיה חימום בחורף, החורף בארץ לא קר, כך שלא קריטי".

הסברתי מה תהיה התוצאה, עכשיו פותח השירשור יכול להחליט אם זה מתאים לו או לא.

• תוכן חדש...