Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יודע שזה יעצבן מספר רב של אנשים, אז אנא התמקדו בנושא ולא בנסיבות.

אני אזרח ישראלי ממוצע ספרדי, רווק אך לא הולך להתחתן עם זרה ומעוניין באזרחות או תושבות קבע זרה. רצוי ממדינה ששייכת לאיחוד האירופי.

ראיתי שישנם מספר מדינות שרוצות סכומי עתק בתמורה לתושבות קבע ואפשרות לקבלת אזרחות.

אחת האטרקטיביות ביותר שניראת לי מעניינת היא התושבות ההונגרית. הבנתי מקריאה של מספרי אתרים ברשת שאפשר לרכוש אותה ב 360,000 יורו, בהתחלה ניתנת לשנה ולאחר מכן מוארכת ל-5 שנים ולאחר מכן לתמיד.

הבנתי גם שלאחר 5 שנים 300,000 יורו חוזרים אל הקונה בערך הנומינלי שלהם.

יש המלצות \ הצעות נוספות ? אשמח גם למידע על חברות שמספקות את השירות הנ״ל.

תודה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

צור קשר עם שגרירויות שונות ושאל אותן. תכין מכתב שטאנץ, ושלח אותו אל כל אלה שלדעתך משחקות את המשחק הזה. אם למדינה אין שגרירות כאן בארץ, הרי שיהיה לה איזה שהוא איש קשר בממשל שאליו ניתן לפנות. הצץ באתר המדינה.

פורסם

אני אזרח ישראלי ממוצע ספרדי, :)

אם התכוונת ממוצא ספרדי, אז אולי תוכל לקבל את אזרחות ספרד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגדיר מוצא ספרדי, ספניולי או מזרחי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מאמין שתוכל לקנות אזרחות של אוקראינה/בלרוס/מולדובה, רק שהסיכוי שהמדינות האלה יצורפו לאיחוד האירופי הוא כמו שתראה חד קרן מעופף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיכוי לאזרחות ספרדית אכן אפסי אם כך. ס"ט לנגזרותיהם מופלים לטובה בנושא הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סע לברלין כסטודנט ותלמד שם או כתייר ואז תמצא שם עבודה. היתר השהייה שלך יוארך כפי הנראה לנצח. גגל את הנושא ותמצא הרבה מידע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הסיכוי לקבלת אזרחות ספרדית אפסית.

תן לזה עוד כמה שנים, במיוחד אם קטלוניה תצליח מתישהו להתנתק מהפרזיטים. ואם לא ספרד אז יוון כנראה הבאה בתור.

עד שזה יקרה, קצת חומר קריאה עדכני לבוגד המתחיל:

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3654971,00.html

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3650422,00.html

פורסם

הכיוון של ברלין נשמע מעניין, גם אותו בדקתי, אבל מסתבר שיוצא המיץ עד שמקבלים דרכון. הבנתי שבהתחלה מקבלים תושבות לשנה ואז כל פעם מאריכים אותה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אפשר במלטה, דרך IIP -- http://iip.gov.mt, אבל קצת יקר:

To qualify for citizenship, the main applicant must be at least 18 years of age, provide proof ofhaving been a resident of Malta for a period of 12 months preceding the issuing of a certificate ofnaturalisation and meet the following investment requirements:- *The acquisition of real estate with a minimum value of EUR 350,000 to be held for atleast 5 years; or- *Lease a residential immovable property in Malta for a period of 5 years, at an annual rent of atleast EUR 16,000; and- Make a contribution to the National Development and Social Fund- An investment in stocks, bonds or special purpose vehicles to be identified by Identity Malta, for aminimum value of EUR 150,000 to be held for a minimum period of 5 y

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
הכיוון של ברלין נשמע מעניין, גם אותו בדקתי, אבל מסתבר שיוצא המיץ עד שמקבלים דרכון. הבנתי שבהתחלה מקבלים תושבות לשנה ואז כל פעם מאריכים אותה.

נו ומה הבעיה בזה? בינתיים אתה במדינה הכי חזקה באירופה עם מערכת סוציאלית מפותחת, עובד או לומד ותורם לכלכלה.רק לא תוכל להצביע בבחירות, וואו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלא תבין לא נכון, אני אשמח לגור בברלין. למעשה, בהתחלה חשבנו על ברלין כנקודת התחלה טובה. הבעיה נוגעת לאי וודאות עתידית לגבי תהליך האזרחות. לקבל תושבות זמנית אפשר יחסית בקלות כמו שהוסבר פה, אבל היא מחודשת כל שנה. אנחנו זוג שרוצה לחשוב כבר על הקמת משפחה והאפשרות שיבעטו אותנו לאחר כמה שנים כשכבר השתקענו במדינה מטרידה אותי.

• תוכן חדש...