Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משוכנע שאתה מבין את ההבדל בין תושבות לאזרחות. המטרה הסופית שלך צריכה להיות אזרחות - זה מה שמקנה לך זכויות מלאות שחלקן אולי לא מעניינות (נניח להצביע, במדינה שאתה לא יודע דבר על הפוליטיקה שלה) אבל חלקן מאוד כן (אזרוחת של מדינה באיחוד האירופי מאפשרת לך לגור בכל מדינה אחרת באיחוד, תושבות לא). הדרך לאזרחות עוברת כמעט תמיד דרך תושבות (אלא אם כן יש לך זכות מולדת כמו לכל הפולנים/רומנים שצצו בארץ בשנים האחרונות, אבל אני מבין שזה לא המקרה שלך) וכאן אני מגיע לפואנטה - אתה מבין שכדי לעבור מתושבות לאזרחות אתה תצטרך בהכרח לגור במשך שנים ארוכות במדינה הנבחרת? ולכן נשאלה השאלה - הונגריה? בא לך להעביר 5-10 שנים בהונגריה?

אני באופן אישי הייתי מחפש אפשרויות קצת יותר אטרקטיביות. הציעו לך כאן גרמניה ואני חושב שזאת אחת האפשרויות הטובות ביותר. כמובן שגם את בריטניה צריך לשקול וגם מדינות אחרות באיחוד. מצד שני, יכול להיות שיהיה יותר קל להגר לקנדה או אוסטרליה, אני לא באמת יודע.

פורסם

באתר השגרירות הקנדית מפורסמים מדי שנה רשימה של מקצועות מבוקשים שבעליהם יכולים להגר לשם ע"י ויזת עובד מקצוען

SKILLED WORKER כגון, מסגר , רופא, פסיכולוג קליני, אודיולוג, אח ועוד ועוד ולאחר מס' שנים, שכחתי כמה, לשקוע שם ולקבל אזרחות.

אנשים אלה יקבלו עדיפות והמדינה, קנדה במקרה הזה, תעזור להם לקבל אזרחות קנדית.

זה מבדיקה שעשיתי לפני שנתיים בערך כשהתעניינתי לעבור לעבוד שם. כדאי לכנס ולבדוק מה הם מחפשים היום..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אגב שאלה באותו נושא, אם לאשתי אזרחות אוסטרית כדי שאני אקבל אזרחות אוסטרית אנחנו צריכים לגור לפחות 5 שנים באוסטריה או שדברים השתנו מאז?

• תוכן חדש...