Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות - מכונת גילוח braun series 9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוסי אחר מכונת גילוח נתקלתי בדגם :

Braun Series 9-9095Cc

לא מצאתי את הסדרה 9 בארץ , ככל הנראה לא מיבאים אותה .

למישהו יש נסיון עם הדגם הזה או עם סדרה 7 .

אם אגיע למסקנה שהוא שווה את התוספת אזמין אותו מחו"ל .

תודה לזקני הפורום :lol:

פורסם

חידשת לי. כנראה בגלל שזה דגם שיצא ממש לא מזמן הוא עוד לא הספיק להגיע לארץ.

ברשותי הבראון סדרה 7, אני חושב, מעל ל7 שנים. הביאו לי אותה מארה"ב.

מה אני אגיד לך. היא החליפה בראון אחרת ששירת אותי קרוב לעשור. זו המכונה הכי טובה שהייתה לי.

שיפור ניכר בהשוואה לדגם שהיא החליפה.

לפני הסדרה 7 ניסיתי לתת צ'אנס למכונה של פיליפס אך לא הסתדרתי איתה. לכן, זה מאוד אינדיבידואלי.

פורסם

יש לך לינק למכונה ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לינק אחד מ ebay :

http://www.ebay.com/itm/Braun-9095cc-Series-9-Mens-Electric-Shaver-EMS-Free-Shipping-Japan-Model-New-/161770493222?hash=item25aa45d526

לינק שני מאתר החברה ,

http://www.braun.com/global/male-grooming/series-shavers/clean-and-renew-system/clean-and-renew-system-series-9-9095cc.html

אם לומר את האמת חשבתי לקנות את סדרה 7 ובמקרה נתקלתי בזאת אז חשבתי לעצמי אם כבר אולי נתפנק.

פורסם

מיותר לציין באם הבראון הנוכחית תחזיר את נשמתה לבורא המכונות ולא תהיה מכונה חדשה יותר מהסדרה 9 אני אקנה אותה. נראה מעניין הראש החדש שלה.

פורסם

אני משתמש בסדרה 7 (דגם 790CC) מזה כ-4 שנים, מקפיד להחליף יחידת חיתוך (בדגם זה מדובר ביחידה אחודה הכוללת סכין ורשת) כל שנה וחצי, וכן לנקות במתקן הייעודי עם נוזל של בראון בערך פעם בשבועיים (כל אימת שהסוללה מתרוקנת). סה"כ עושה עבודה טובה מאד. חייב לציין כי נרכשה בדיוטי פרי במבצעי ה-$200, כאשר בכל מקום אחר ברשת המחיר היה מעל $270. בינתיים יצאו גרסאות מעת יותר מתוחכמות של אותו דגם, אבל מדובר בשינויים מינוריים בתצוגה וכו'. יש גם גרסאות יותר זולות בלי תצוגת ה-LCD.

אני מתגלח בבראון כבר למלה מ-40 שנה (עם הפסקה קצרה לטובת פילליפס מונעת סוללות בתקופת שירות החובה) ואבא שלי התגלח בבראון למעלה מ-60 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...