Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קניתי לפני מספר ימים טויוטה יאריס 2015 ידנית.

זאת הייתה הפעם הראשונה שאני קונה רכב חדש.

לא קיבלתי שום הנחה על הרכב למרות שזה סוף שנה בטענה שהרכב הזה נחטף כמו לחמניות חמות

כן קיבלתי קודן ומרימי שמשות במתנה

האם אכלתי אותה ? חברים אמרו לי שעשיתי טעות והיה כדאי לקנות ב2016 או לפחות בדצמבר כי אז הייתי מרוויח שנה במחירון או לפחות מקבל הנחה

אני שוקל לבטל את הרכישה...

אשמח לדעתכם...זה המון כסף בישבילי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לחברים שלך ללמוד קצת לפני שהם מייעצים.

רכב כבר כמה שנים טובות נמדד במחירון על פי חודש עלייתו לכביש. כמובן שיש עדיפות לשנתון כמה שיותר גבוהה לחלק מהרוכשים. אבל אלא אם תקבל את הרכב ב1.1.2016, אז גם אם היית רוכש ומקבל את הרכב בדצמבר היית עדיין "שנתון 2015".

למה בדיוק אתה חושב שאתה אמור לקבל הנחה? הציעו לך רכב, מפרט, במחיר מסויים. הסכמת לו, פה זה נגמר. למה תמיד לחשוב שמגיעה לך הנחה? החברה מציעה רכב במחירX, ידעת אותו מההתחלה.

כשאתה רושם "קניתי לפני מספר ימים", כלומר הרכב כבר אצלך? או שרק הזמנת?

אם הרכב אצלך אין לך מה לעשות ותהנה ממנו.

אם הוא רק הוזמן, מאמין שיהיה דמי ביטול עסקה. אישית לא הייתי מבטל, אין לזה משמעות מעבר למשמעות פסיכולוגית. החודש עליה לכביש זה מה שמשנה. אין יותר את המושג "להרוויח שנה במחירון".

אלא אם ב1.1.2016 מחליפים את הדגם לחדש יותר ואז יש שינוי.

פורסם

אני אומר שתישאר עם ההזמנה שלך, תמיד יהיו סיבות לדחות. זה כמו לחכות לטלפון החדש ביותר, תמיד אחרי חצי שנה ישיקו אחד מתקדם יותר. אם תמשיך להמתין לא תגיע לסוף אף פעם.

זה הדגם החדש, אין לך מה להתחרט.

תתחדש ותהנה.

שוב - מה שקובע זה החודש עליה לכביש, אין יותר את המושג להרוויח שנה במחירון.

פורסם

עשית מה שאדם נורמטיבי עושה - קונה כשצריך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הציבור וסוכנויות הטריידאין לא מסתכלים על חודש העליה לכביש. אם אתה מתכוון למכור תוך זמן קצר, ואתה יכול לחכות, אז חכה.

לגבי המחיר - לפי פרסומים ברשת, הסוכנות בעכו כן נותנת הנחות קטנות.

פורסם

תבדקו בבקשה את מחירון לוי יצחק לפני שאתם כותבים דברים.

ההבדל בין רכב שעלה לכביש בנובמבר-דצמבר לבין רכב שעלה לכביש בינואר בשנה שאחרי יכול להגיע לאלפי שקלים. סתם כקוריוז בדקתי לא מזמן את ההפרש במחיר המחירון של הפאביה 2011 שקנינו בזמו והתעקשנו לקבל בינואר ולא בנומבר - נכון לשבוע שעבר ההפרש במחירונים עמד על כ-4,500 ש"ח!!!

זאת ועוד - מה יקרה אם פותח השרשור ירצה למכור את הרכב שרכב כשיהיה בן 6 או 7 שנים? הרי בגיל כזה אין יותר חודשי עליה לכביש אלא רק שנתון ואז כל התאוריה היפה הזאת קורסת.

לפותח השרשור -

מה שאתה צריך לעשות בשלב הזה זה לשתות שתי כוסות של מים קרים כקרח ולהירגע. להפסיק לפתוח שרשורי פאניקה כל יום ולנשום עמוק, זה יעשה לך רק טוב.

במידה ויש לך רכב אחר או שיש לך אפשרות "למשוך" עוד חודש בלי רכב - גש לסוכנות ובקש מהם לא להעלות את הרכב לכביש עד חודש ינואר הקרוב.

במידה ואין לך רכב אחר ואתה זקוק לרכב מיידית - אין מה לעשות, קח את הרכב מתי שיגיע. השכרת רכב תעלה לך יותר מירידת הערך שבעקבות ה"טעות" שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה

מישהו יודע איך אפשר ללחוץ על טויוטה לתת לי צבע נורמלי ? אמרו לי שיש לבן ואם אני רוצה צבע אחר לחכות 4 חודשים

ואני ממש מבואס שונא לבן

פורסם
תודה

מישהו יודע איך אפשר ללחוץ על טויוטה לתת לי צבע נורמלי ? אמרו לי שיש לבן ואם אני רוצה צבע אחר לחכות 4 חודשים

ואני ממש מבואס שונא לבן

הנה התשובה והפתרון לבעיה שציינת.

פורסם (נערך)

״עוד חודש״ זה כבר נובמבר. לדעתי אכן כדאי לך לבטל את ההזמנה. הרי זה לא כאילו קיבלת הנחה או משהו שהפכו את העיסקה לאטרקטיבית. זה שמועד עליה לכביש מצויין בחודשים זה נהדר, אבל זה לא יעניין את מי שיקנה ממך בעתיד/טרייד אין. הם יציעו לך ע״פ השנה.

תן להם את האופציה לתת לך הנחה או שתבטל את העסקה - גם הם יודעים שאנשים עכשיו מהססים לקנות בגלל השנה החדשה ולא רצים לקנות.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עשית מה שאדם נורמטיבי עושה - קונה כשצריך.

השאלה היא כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב. אם אתה מהמחליפים כל 3-4 שנים, ויש לך חלופה תחבורתית אחרת למשך עוד 3 חודשים - אולי עדיף לדחות את הרכישה. אם אתה זקוק לרכב, והיאריס צפויה לספק את צרכיך - קח אותה. כנ"ל גם אם אתה מתכוון להחזיק בה תקופה יותר ארוכה, או לשחוק אותה בנסועה גבוהה שפגיעתה בערך הרכב תגמד את הפרש המחיר בין דצמבר לינואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נוסע בשנה 5k קילומטר.

מתכנן להחזיק אותה 4 שנים לערך.

אם אני רוצה לבטל או סתם לאיים כדי לקבל דברים - מה התהליך ?

פורסם
אני נוסע בשנה 5k קילומטר.

מתכנן להחזיק אותה 4 שנים לערך.

אם אני רוצה לבטל או סתם לאיים כדי לקבל דברים - מה התהליך ?

תפנה אליהם ותגיד שאתה חושב שקיבלת עסקה לא טובה, במיוחד לאור העובדה שהרכב עולה בסוף השנה וכי אתה מעוניין לבטל אותה. תוסיף שאתה מוכן להמשיך ולקחת את הרכב אם לפחות יורידו את המחיר כדי לפצות על ירידת הערך ש(למעשה כבר קיבלת)תהיה לרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...