Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדיוק עכשיו גוגל סיימו את המצגת השנתית שלהם על ליין המוצרים החדשים.

מה היה?

נקסוס 5X - יורש העצר (בערך) לנקסוס 5 האגדי. מסך 5.2 אינץ', מסך FHD, גורילה גלאס משהו (לא אמרו אם 3 או 4, השמועות אמרו 3), מעבד "משושה ליבות" שלא אמרו מה הוא (לפי השמעוות - סנאפדרגון 615), USB-C, סוללה של 2750 mAh, סורק טביעת אצבע. לא דיברו על NFC, לא דיברו על עוד המון המון דברים. אין ייצוב אופטי במצלמה (בניגוד ל-5 המקורי) ותכ'לס אין שום דבר מעניין. בקיצור, בדיוק (אבל בדיוק!!) מה שאמרו השמועות. meh. החל מ-379 דולר ל-16 ג'יגה.

נקסוס 6P - יורש העצר לנקסוס 6 הממש ממש לא אגדי. בתכלס אותו דבר כמו ה-5X רק בגודל 5.7 אינץ. גם כאן אין ייצוב אופטי במצלמה וגם שום דבר מעניין. גם כאן הכל בדיוק בדיוק כמו בשמועות. החל מ-499 דולר ל-32 ג'יגה.

שני הטלפונים מכוערים טוסיק!

כרומקאסט - דור שני למזרים החמוד והבסיסי. נראה כמו התפתחות אבולוציונית הגיונית, לא משהו פורץ דרך. 35 דולר. צפוי.

כרומקאסט אודיו - אותו דבר כמו הכרומקאסט הרגיל רק שיש לו חיבורי אודיו (3.5 מ"מ, RCA ואופטי) והוא מתחבר לרמקולים רגילים, שזה תכלס דיי מגניב. 35 דולר. קצת יקר אבל מגניב.

פיקסל C - טאבלט קונברטבילי א-לה מייקרוסופט סרפס שמוצע גם הוא במחיר מגוחך של 500 דולר פלוס 150 למקלדת. באיזה פאקינג קטע?!?!

ראיתי את כל ההכרזה כי אני שוקל להחליף את הטלפון שלי (נקסוס 5). לצערי זה כנראה לא יקרה השנה. אין פה באמת שום דבר שמצדיק שדרוג. קורא טביעת אצבע זה מגניב והרמקולים הקדמיים של ה-6P (לא זוכר אם גם ל-5X יש) זה מעולה לדיבורית באוטו, אבל חוץ מזה אני לא רואה שום דבר מעניין. שום פי'צר מגניב שאני לא אקבל דרך עדכון לטלפון שלי.

האמת, קצת מרגיש כאילו גוגל שוב משחקים Catchup עם אפל/סמסונג/LG במקום אשכרה לחדש משהו. באסוש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער, לא מסכים איתך. למי שיש נקסוס 5 (לי למשל), הנקסוס 6P נראה כמו שדרוג משמעותי במיוחד כשיגיע עם המרשמלו. הנקסוס 5X אכן לא ממש שדרוג משמעותי למי שכבר יש נקסוס 5. לגבי המראה, עניין של טעם וריח. אני מאוד אוהב את המראה שלהם ובמיוחד של ה 6P

פורסם

מכל ההשקה הזאת רק הדור השני של כרומקאסט מרגש אותי (במיוחד הצבע האדום, למרות שאף אחד לא רואה אותו מאחורה :) ), עכשיו שהוא תומך גם בתדר 5GHz, ואמור להיות שיפור גדול בקליטה.

פורסם (נערך)

מה משמעותי בשדרוג הזה? עזוב את זה. מה יש בו שאין בכל טלפון אחר במחיר שלו (וגם בחלק מהזולים יותר). עם הנקסוס 4 ו-5 (ןגם עם הגלקסי נקסוס בערוב ימיו) גוגל סיפקה חומרה וביצועים של טלפון של 600 דולר במחיר של 300 (ואחר כך 350) דולר. עכשיו היא הוציאה סתם מכשיר ביניים לא מרגש במחיר קצת יותר גבוה מזה של המוטו X או OnePlus 2 ומכשיר "בערך פלאגשיפ" במחיר של "בערך פלאגשיפ".

גם הרעיון מאחורי "האנדרואיד החדש ביותר" כבר איבד מהקסם אחרי לוליפופ. יותר ויותר יצרניות משיקות גרסאות נקיות לגמרי (או כמעט לגמרי) של אנדרואיד ואז לא לוקח להן הרבה זמן להוציא עדכון. מה גם שתדירות העדכונים של גוגל עצמה ירדה פלאים. אני זוכר שבגלקסי נקסוס שהיה לי לפני כן (הגיע עם ICS) הייתי מקבל עדכון בערך פעם בחודש, עכשיו כבר שכחתי מתי קיבלתי את האחרון.

אלעד - כן, ה-6P של וואווי וה-5X של LG.

עריכה:

אה, כן. יש USB-C (כמו שכבר נאמר) עם טעינה מהירה. וופ די פאקינג דו...

עריכה 2:

סרטון מלא של האירוע:

זה משום מה לא נותן לי להתחיל בזמן שמתחיל האירוע, אז תעבירו ידנית ל-31:34.

[video=youtube_share;1JCrC__khYo]

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

לא מרגש ? איך אפשר לכתוב דבר כזה על מכשיר עם 6 ליבות וקורא טביעות אצבע ?

ליבה אחת עסוקה לשדר את המידע האישי שלך לפייסבוק, ליבה שנייה משדרת לוואטסאפ, ליבה שלישית משדרת לגוגל, רביעית עסוקה בלקרא את טביעת האצבע שלך ולשדר לכולם, ואם יהיה לנו מזל אז ישאירו לנו ליבה אחת לשיחות טלפון במכשיר.

פורסם

הנקסוס 5x מכיל סנאפי 808, לא 615.

סדרה 6 כלשהו הייתה מסמנת את ההקשה כביזיון. במחחר של קצת פחות מ 400 דולר, זה בהחלט מכשיר משתלם.

פורסם

נקסוס 6P - יורש העצר לנקסוס 6 הממש ממש לא אגדי. בתכלס אותו דבר כמו ה-5X רק בגודל 5.7 אינץ. גם כאן אין ייצוב אופטי במצלמה וגם שום דבר מעניין. גם כאן הכל בדיוק בדיוק כמו בשמועות. החל מ-499 דולר ל-32 ג'יגה.

הנקסוס 6 לא אגדי בעיקר בקרב אלו שלא השתמשו באחד. זה מכשיר פנטסטי. לצערי ה6P הולך צעד אחורה ומקטין את המסך מ5.96 ל5.7, מה שהופך אותו לשדרוג מפוקפק למדי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בדיוק , ההקטנה מצויינת , אבל למה אחרי שקניתי נוט 4 ???

5.2" זה הגודל המקסימלי שחשבתי עליו טרם הקנייה , עכשיו אני כבר רואה את השדרוג מגיע בעוד כמה חודשים

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

למי שאין ידיים של גבר, יש את ה5X. ההגיון אומר שצריך היה להרחיק את המכשירים זה מזה מבחינת גודל, ולא לקרב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הנקסוס 5x מכיל סנאפי 808, לא 615.

סדרה 6 כלשהו הייתה מסמנת את ההקשה כביזיון. במחחר של קצת פחות מ 400 דולר, זה בהחלט מכשיר משתלם.

צודק במאה אחוז. התבלבלו לי הסנאפים..

פורסם

כול ההכרזה הזאת לא משהו.

היום ה g4 עולה כמו מה שיעלה הנקסוס 5 שזה 430 דולר.

ושם מקבלים מסך חד יותר(גם אם תיאורתית), 3 גיגה ראם, סוללה נשלפת, כרטיס זיכרון, ומצלמה טובה יותר(אני בטוח ב 100 אחוז עוד לפני שראיתי ביקורות).

בקיצור לא הלהבתי.

המכשיר השני ניראה יותר מעניין, אבל שוב, המחיר לא קורץ, ויש הרבה אלטרנטיבות לא פחות טובות ובאותו מחיר.

• תוכן חדש...