Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוט 4 זה 120 FPS על 720P

בסוף ישתילו את החיישן של הגופרו שמצלם 240 ב720P :)

ככל הידוע לי, מה שיש ב5X וב6P זה בדיוק החיישן של הגופרו הירו 4 בלאק - סוני imx377.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקסוס זה נקסוס וזה הרבה יותר שווה מכל סמסונג מפוצץ בשינויים לאנדרואיד שאף אחד לא צריך. או lg המכוערים עם קצת פחות שינויים.

אבל ה5x ממש מאכזב אותי, היה לי כל נקסוס מאז גלקסי נקסוס, חוץ מנקסוס 6, והפעם אני אדלג.

קודם כל הוא ממש מכוער, יש לו מלא שטח מת כמו לאיזה אייפון, בנקסוס 5 הישן שיש לי החלק העליון צר למדיי. העיצוב ממש משעמם בחזית, האחורה סבבה.

הטענה אלחוטית שאני משתמש בה הרבה באוטו - מה הם הורידו כזאת פונקציה שימושית שלא תופסת מקום במכשיר בכלל?? הזוי שבמכשיר באותו שם בן שנתיים שלי יש את זה ובחדש לא.

מבחינת מהירות, רזולוציה, זכרון - מה שיש בנקסוס 5 הישן כבר מושלם ובאמת לא השתנה הרבה בחדש.

המצלמה - בקושי משתמש בה.

מערכת הפעלה - בול אותו דבר - נקבל שדרוג

הסיבה היחידה בשבילי לשדרג תהיה כי הסוללה של הנקסוס 5 בן שנתיים שלי לא מחזיקה חצי יום אפילו אם אני לא במשרד מחובר לחשמל, אבל אני אמצא איפשהו סוללה מקורית חדשה וזהו, ישאר עם הטעינה אלחוטית וגודל אידיאלי של הישן, לא אלך אחורה ועוד ישלם על זה כסף.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הטעינה האלחוטית עדיין לא ממש מדברת למישהו, עוד פחות כשאתה ברכב עם מסך דלוק ותוכנת ניווט.

עד שלא ניתן יהיה להוציא לפחות 1.5 אמפר מהגימיק הזה, מבחינתי הוא עדיין ישאר בגדר גימיק.

פורסם

להמתין לעדכונים עם כל מכשיר אנדרואיד שלא מסדרת ה Android One או Nexus זו חוויה מורטת עצבים, בייחוד אם מדובר בסמסונג או LG. הנוט 4 שלי עדיין מייחל ל 5.1.1 רשמי עם תיקון ל Stagefright exploit. את המרצ'מלו אני בספק אם הוא יראה לפני אמצע 2016, אם בכלל.

פורסם

לא בהכרח. נקסוס 4 הושק עם 4.2, לא יקבל את גרסא 6.0.

לעומת זאת, הסוני שלי הושק גם הוא עם אנדרואיד 4.2.2. כרגע מריץ 5.1.1 וסוני הבטיחה שיקבל גם את גרסא 6.0.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

איזה סוני יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...