Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה. ברור לי שקודם כל הן ל״יופי״. אחר כך להגנה על הגחון.

חבל שהם לא יכולים להגן מנזקי חנייה. אף פעם לא הייתי עם רכב שאין לו באמפרים שנועדו להגן מטעויות חנייה של אחרים. כל אוטו שמחנה משמיעה יכול לדפוק את האוטו החדש :/

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לזה שום תפקיד פונקציונלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא. אם המטרה היא להגן על הגחון... אז קיוויתי שיהיה אפקטיבי.

השאלה איך אפשר להגן על האוטו בחנייה. לא בא לי להדביק לו באמפרים מכוערים.

פורסם

פשוט לחנות רחוק מכולם,ולקוות לטוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, המטרה היא לא להגן על הגחון, חשבתי שהיה מובן שזה נאמר בצחוק.

הדרך היחידה להגן על האוטו היא להבין שאין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי להגן על האוטו. ככה פחות תתבאס כשזה יקרה. וזה יקרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הליפ הקדמי נועד להצמיד את החלק הקדמי לכביש במהירויות מעל 200 כדי לספק אחיזה מספקת לצמיגים הקדמיים

הדיפיוזר האחורי נועד לשחרר לחץ עולה של אויר שמצטבר מתחת לאוטו מעל 150 קמש ולמעשה למנוע מערבולות אויר מיותרות מאחורי הרכב

וברצינות -

זה לא עושה כלום על הפיקנטו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם
slowride שברת לי את הלב...

סימן שיש לך לב.

פעם מכרו מיצובישי לנסר עם מגן אחורי. ראיתי גם גרסה של זה מקדימה על סוזוקי איגניס. לך למסגר שיכין לך כזה לקדימה ולאחורה ואתה מסודר.

676867-400_0.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...