Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אומנם מדובר על מגן רוח לקטנוע, אבל הידע נמצא בפורום זה.

רכשתי לא מזמן מגן רוח חדש עשוי מפוליקרבונט שקוף. המגן עצמו גבוה מאוד, ועל כן ברכיבה אני רואה דרכו את הכביש. המגן הקודם היה מלא סווירלים ושריטות, מניח כי גם כתוצאה מניקוי לא תקין של המשקף. ברצוני לדעת עם אילו תכשירי ניקוי מומלץ לנקות את המשטח על מנת לא לגרום לשריטתו. יש לקחת בחשבון כי חרקים שונים שנדבקים למשקף, די קשים להסרה.

תודה מראש

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

• אחראי פורום
פורסם

מאמין שייכנסו פה התותחים וימליצו לך על ציפויים למינהם - שווה את ההשקעה. חומרים שדוחים מים ולכלוך פחות נדבק אליהם.

אני בכ"ז מגיב לגבי הורדת שריטות, לעתיד. גם פנסי מכוניות מודרניות מיוצרים מפוליקרבונט ואני מניח שנתקלת בשיטות התיקון שלהם.

אין סיבה שזה לא יעבוד על מגן הרוח. אם יש לך את הישן, עשה עליו ניסוי כלים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה ששורט את המשקף הוא האבק/חול שמתיישב עליו ולכן, ע"מ למזער את הנזק לפני כל ניקוי תוריד את האבק עם מים זורמים ורק לאחר מכן תעבור עם סמרטוט עדין על המשקף, בסוף התהליך ניתן לעבור עליו עם וקס רגיל

כך אני מתחזק את המשקף של האופנוע שלי והוא כבר שנים כמעט ללא שריטות

כמובן שגם איכות המשקף חשובה ואני מאמין שמשקף אורגינלי יהיה עמיד יותר לשריטות ממשקף "ללא שם"

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...