Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע המשעשע, שבסוכנות הוצעה לו הלוואה כתשובה לשאלה, האם ישנן אי אלו הנחות\הטבות. למרות שהוא ציין בתחילה שהתשלום יתבצע במזומן.

פורסם
הבעיה הגדולה בתשלומים או הלוואה, היא התחושת "כסף חינם" שהיא נותנת, שבגללה אנשים קונים יותר דברים ממה שהם היו קונים אם הם היו משלמים במזומן.

בדיוק,

וזה מתקשר למה שאני כיניתי בשפה יפה 'התנהלות לא אחראית', כאשר הכוונה שלי בתכלס היא 'התנהלות מטומטמת'.

ע"ע כל אותם אנשים שלא סוגרים את החודש אבל תמיד מחזיקים באייפון הכי חדש...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מעבר לכך, פסיכולוגית זה גורם להרבה אנשים להוציא מעבר ליכולתם.

כלומר קונים עוד ועוד דברים באשראי/תשלומים/הלוואה, כך שלמעשה כל הכנסתם החודשית הולכת להחזרי הלוואות, ועבור צרכים שוטפים כמו אוכל לא נכנס כסף.

שלא נדבר על משהו לא צפוי מינורי (למשל, התקלקל מקרר) שעלול לגרור כדור שלג. ראו למשל מבחן ה-8000.

פורסם (נערך)

זו בדיוק הבעיה, הרבה אנשים לא קולטים את הדברים האלו, ומתנהלים כלכלית באופן שנועד לכשלון.

הבעיה הכי חמורה לדעתי היא בתחום המשכנתאות (שם אנשים לוקחים התחייבות שגדולה עליהם, בלי להיות מודעים לכך כי הם בורים בתחום) - ולכן אני מנסה לקדם איזו יוזמה אישית שלי של סיוע בחינם למי שמעוניין להכיר את מושגי הבסיס של התחום ואיך לגשת אליו.

אחרי שהפיילוט לא התרומם כאן בפורום עברתי לפייסבוק ושם זה דווקא די תופס, נקווה לטוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בשישי היה בחדשות כתבת צבע על נשים שעושות רשיון סקיפריות והכתב ניסה לתת להן נופך של נשות המליונרים כאשר המציאות רחוקה מהאמת ואחת אמרה לו "בתחשיב חודשי, הקורס סקיפריות עולה לי לחודש משמעותית פחות מהמרלבורו לייט שאתה מעשן ברגע זה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוריו, נשמע שאתה רוצה לעשות משהו כמו "פעמונים", לא? או ספציפית במשכנתא?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

סליחה על הבורות, לא מכיר את פעמונים.

הסבר מלא ל'יוזמה' שלי (לא יודע איך בדיוק לכנות את זה) ניתן למצוא כאן.

עריכה: נכנסתי קצת לגוגל/פייסבוק ובדקתי, יש הקבלה מסויימת בין התחומים, אני מתמקד בעניין רכישת הדירה (ההקבלה: מבחינתי הצעד הראשון הוא לבצע מאזן הכנסות/הוצאות ולהסיק ממנו יכולת החזר אופטימלית).

אבל אני לא ארגון אלא סתם אדם פרטי, ולא עוסק בכך פול טיים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
למעשה מי שחי על הלוואות חי בטווח הארוך מתחת ליכולת הכלכלית שלו.

אם כל שנה אני אקח הלוואה של 20K (נניח) לטיול ואחזיר אחר כך 21K בתשלומים,

אז יוצא שכל שנה אני יוצא לחופשה של 20K.

אם בשנה הראשונה אני לא אצא לחופשהף כי אין לי את הכסף נזיל, אלא במשך השנה אחסוך את הסכום שהייתי משלם לבנק (21K) אז בסוף השנה אני אצא לחופשה של 21.5K (הרווחתי 0.5K ריבית זכות) ואשלם עליה במזומן, ולא אהיה חייב לאף אחד כסף.

בסופו של דבר בטווח הארוך אני אוכל מדי שנה לצאת לחופשה יקרה יותר כאשר ה"החזר החודשי" שלי זהה, ובנוסף אני לא מחוייב לאף אחד ואם ההכנסה שלי יורדת אני מקסימום אדחה את החופשה הבאה ולא אכנס לסחרור.

בנוסף אני גם אחסוך עמלות שונות ומשונות שקשורות להלוואה.

בנוסף, במקרה של רכישת רכב למשל, תהיה לי עמדת מיקוח מצויינת מול הסוכנות כי אני משלם במזומן ולא זקוק למימון.

כל תעשיית הפירסום בנוייה על שניים

הראשון יצירת צורך

השני כאן ועכשיו.

התיאוריה נכונה אם אתה מחזיר תוך שנה ,אם פרשת לתקופה ארוכה יותר , אתה גורם לדחיית הסיפוק , וזה מה שרובינו מתקשים

וככל שהפרוייקט הוא יקר יותר הצורך בגוף מממן מתגבר. ( רכישת רכב דירה )

הכסף הוא מוצר , לכן אתה צריך לשלם עליו כמו על כל מוצר אחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזמן חשבתי שכדאי שהמדינה תכניס למערכת החינוך שיעורי כלכלת בית נכונה. זה יכול לעזור להמון אנשים שבאים מבית שלא מתנהל נכון

פורסם
מזמן חשבתי שכדאי שהמדינה תכניס למערכת החינוך שיעורי כלכלת בית נכונה. זה יכול לעזור להמון אנשים שבאים מבית שלא מתנהל נכון

במקום היסטוריה של ימי הביניים למשל...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותך לתפקיד שר החינוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אור, כראש צוות בפעמונים באזור יקנעם, אני אשמח לבחור כמוך שיהיה בצוות שלי (לאחר הכשרה כמובן).

הארגון מושתת רובו ככולו על מתנדבים שמלווים משפחות שפונות בבקשת עזרה בהדרכה לארגון.

אשמח להסביר לך על מהות התפקיד ומה הוא כולל.

אם זה מעניין אותך, צור איתי קשר בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...