Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הא? על איזו חופשה בדיוק אי אפשר לשלם בעזרת כרטיס אשראי אחד במידה ויש לך מסגרת מספיקה בבנק?

חודש בקנדה ל 6 אנשים.

אני לא זקוק למסגרת אשראי כזאת באופן קבוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי זה קרה שהגדילו לי את המסגרת. קניתי מוצר די יקר בידיעה שזה חורג מהמסגרת הרשמית של האשראי ואמרתי לסוכן המכירות שאני חושב שהכרטיס לא יעבור כי המסגרת קטנה יותר. הוא כמובן הציע לנסות בכל זאת, אז ביקשתי להעביר בתשלום אחד, לא יודע איך- הכרטיס עבר. אולי כי גם ככה היה כסף בחשבון שיכל לכסות את הקניה.

כשהגיע פירוט העסקאות החודשי שמתי לב שהגדילו לי את המסגרת לפי שניים ממה שהייתה קודם. לי לא הודיעו בשום דרך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מסגרת האשראי בכרטיס היא חינם, ולא משנה אם היא 1000 ש"ח או 50,000 ש"ח, אז מה אכפת לך להגדיל.

בשדרוג הכרטיס יש עוד יתרונות. למשל - אפשרות למשוך סכומים יותר גדולים בכספומט.

יש לכרטיס המשופר מחיר - הדמ"ש יותר גבוה - אבל אם אתה משתייך למועדון הנכון או "סתם" משתמש בכרטיס בהיקף גדול הדמ"ש מצטמצם או מתאפס, וכנראה שמתחשבים בסך השימוש בכרטיסים של אותו חשבון, כך שאני ואשתי, ביחד, מגיעים בלי קושי ל"יעד" לצורך פטור מדמי שימוש בכרטיס פלטינה. לא כל כך קשה כאשר אותו כרטיס משמש לכל דבר, מקניית שטויות ב-buyincoins (חנות שמונצעס סינינת באיביי) ועד תשלום כל החשבונות והמיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז: למה זה בעצם רע לחיות מעבר ליכולת הכלכלית שלך באספקטים שנחשבים למותרות?

הכל יחסי בחיים.

אם אתה מחושב, יודע כמה נכנס וכמה יוצא, ואין ילדים או אנשים נוספים בתמונה, ואתה לא משתולל וחי על הקצה, אין פה בעייה כל כך- מעבר לעובדה שאתה צריך לשלם שקל ומשהו על כל שקל שאתה לוקח. המשהו הזה יוצא לך מהכיס, כי לא הייתה לך הסבלנות להמתין עד שיהיה לך את השקל בכיס.

אם יש אנשים נוספים בתמונה, קח בחשבון שיש הפתעות שאתה לא יכול לצפות, ובקצב גבוה פי מספר האנשים לפחות מאשר הפתעות שקשורות ישירות אליך. למשל, ילד חולה, קרוב משפחה חולה של אשתך שגורם לה לעזוב את העבודה על מנת לטפל בו, וכדומה. אם אתה לא על הקשקש, עוד תוכל להתמודד עם זה בצורה סבירה, אבל אם אתה מגזים, נדפקת טוטאלית. תכין וואזלין עבור ההוצאה לפועל.

אם אתה מגזים, גם לא תוכל לקנות את כל מה שאתה רוצה להגזים איתו... אם אתה חי במינוס כרוני ללא אפשרות לסגור אותו, קרוב לתקרה, גם לא תוכל לרכוש את האייפון החדש- כי לא תוכל לקחת את ההלוואה או את התשלומים עבור המכשיר.

ובמצב כזה, כל הפתעה נהיית קריטית, ואם נשבר לך זוג המשקפיים (שאתה חייב לנהיגה כדי להגיע לעבודה) לא תוכל לרכוש זוג חדש, או שלא תוכל לקנות אוכל לשבוע הזה והבא אחריו.

גם אם אין לך שקל ליום סגריר, כל עוד אתה לפחות לא במינוס כרוני, תוכל להתמודד עם הרבה הפתעות ובעיות יחד עם לקיחת הלוואה סבירה פה ושם.

כיום אני משתולל על עצמי על מנת שאוכל לסגור את המינוס הכרוני, שנוצר לי בעקבות היותי עצמאי וצבירה של כמה חובות (כולל הלוואה). וזה רק כדי שאוכל להתמודד עם הפתעות... כי כרגע, אם אופתע, זה ייגמר רע מאד עבורי.

קורה. אני עם הלוואות סיימתי. ההלוואה הבאה שאקח תהיה רק עבור מצב של חיים או מוות, וגם אז, אני כבר מעדיף את השני ולגמור עם זה וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ספריאל, אני מחזיק שני כרטיסים כשאחד מהם מוגבל במסגרת עם הוראה חד משמעית לבנק לא להגדיל או לחרוג בלי קבלת אישור ממני מראש.

הסיבה היא שהכרטיס הזה מרכז את כל התשלומים הקבועים (יס, טלפוניה וכו') ואם יגיע תשלום חריג אני לא רוצה שיכבדו אותו אוטומטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני משתדל למעט בהוראת קבע. אז לפעמים אין ברירה - ביטוחים מסויימים, חשבונות סלולר, יס ועוד כמה תשלומים יורדים לי מהכרטיס הרגיל, אבל כל מה שאני יכול לשלם חודשית\דו חודשית (חשמל, מים, בזק וכו') אני משלם דרך הרשת.

את השליטה אני משיג על ידי ביקורת יום יומית של החשבונות.

הנושא של אי כיבוד חיובים יכול להיות מטרד, היו לי מספר ארועים שבהם קיבלתי מחברת הביטוח התראה על אי כיבוד חיובים, כאשר הבעיה היתה החלפת כרטיס האשראי, אם בשל שדרוג ואם בשל גניבת כרטיס.

לגבי הונאות בכרטיסי אשראי - היו לי בשנה האחרונה שני ארועי ניסיונות הונאה (פעם אצל אשתי ופעם אצל הבן הבכור) - בשני המקרים היה ניסיון לחייב כרטיסים באנגליה, ובשני המקרים מערכות איתור ההונאה פעלו מידית (הבן קיבל את ההודעה בשעה 2 בלילה). חייב לומר שמדובר במערכת שעבדה יפה, שכן אותו בחור חזר מאיטליה יום קודם ולא היתה לו שום בעיה בחיובים במלונות ובשכירת רכב, אבל את ניסיון החיוב במלון באנגליה החברה חסמה אוטומטית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי שבכרטיס העסקי אחת מחברות התקשורת ניסתה לגבות סכום של 19,000 שקל במקום 1900 עשיתי את ההפרדה גם בעבודה וגם בחשבון הפרטי. בעבודה הגדלתי לעשת ויש לי חשבון נפרד לכל הוראות הקבע וההרשאות (אלה שאין ברירה כמו תקשורת וליסינג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדבר היחיד שיעיל הוא ערנות אישית.

דוגמא' לא מהארץ: קרוב משפחה שיושב בקנדה ומנהלשם עסקים בהיקף לא קטן, מנהל את החשבון עם כל אמצעי הזהירות, כולל אפשרות למתן הוראות רק עם הזדהות אישית מול פקידים שמכירים אותו. לא עזר כלום, נוכל הצליח לגנוב מחשבונו לא פחות מ-20,000 דולר על ידי התחזות. כמובן שהכסף הוחזר, אבל לקח קצת זמן ועבודה.

• תוכן חדש...