Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אתמול התקנתי דאבל דין ברכב שלי, חיברתי פלוס לפלוס מינוס למינוס וכו׳ הכל מחובר כנדרש.

חיברתי את הצמה לרכב ולאחר מכן חיברתי לדאבל דין עצמו אבל הוא לא נדלק לי.

לפני כן היה לי דאבל דין אחר אבל ניתקתי וחיברתי אחד חדש יותר והקודם עבד מעולה.

מה יכולה להיות הסיבה שהוא לא נדלק לי?

פורסם

- בדוק שאכן מגיע זרם לחיבור.

- בחלק מהמכשירים יש היפוך תפקידים בין החוט הצהוב לאדום. אחד מיועד עבור הדלקה לאחר סוויץ' (או לא) והשני עבור זכרונות. בדוק אם זה אינו המצב.

פורסם
- בדוק שאכן מגיע זרם לחיבור.

- בחלק מהמכשירים יש היפוך תפקידים בין החוט הצהוב לאדום. אחד מיועד עבור הדלקה לאחר סוויץ' (או לא) והשני עבור זכרונות. בדוק אם זה אינו המצב.

החלפתי בין החוטים ואכן יש התקדמות. המכשיר נדלק למס׳ שניות, מסך שחור אבל הכפתורים של המכשיר מחליפים צבעים ולאחר חמש שניות מתכבה המכשיר. תוך כדי אני לוחץ להוציא דיסק וזה כן מבצע תפעולה אבל מתכבה לאחר חמש שניות

יש לך רעיון ממה נובעת הבעיה?

פורסם

לא אמרתי לבצע החלפה עיוורת בין הצבעים, אלא לבדוק אם זה המצב אצלך.

בהנחה שמדובר ב-KW-AV61BT שהתייחסת אליו בשרשור אחר, החוט הצהוב דורש מתח קבוע 12V והחוט האדום מתח אחרי סוויץ' (או קבוע אם ברצונך לאפשר הדלקה ללא מפתח - שים לב כי זהו פתח לזליגת זרם או הפעלה לא מכוונת שעלולים לגמור את המצבר).

מעבר לנ"ל, אם עדין קיימת בעיה הייתי -

- מוודא מגע תקין בין הפאנל למכשיר.

- מנסה לעשות שימוש בכפתור Reset.

- משאיר חיבור חשמלי בלבד בקונקטור מאחור (כלומר מנתק ומבודד חוטים מנותקים למעט החוטים אדום, צהוב ושחור).

- לחילופין, נסיון הפעלה מחוץ לרכב.

- מפעיל אחריות או בודק במעבדה.

• תוכן חדש...