Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בצמיג 215/55/17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפוקוס 2.0 ל' טיטניום. בגלל קרע בצמיג הקידמי אני צריך לקנות חדש. כיום כל הצמיגים ברכב הם של מישלין.

ועברתי על הפורומים וראיתי שהחברים פה המליצו על ה- toyo t1 sprot w95 שהם זולים יותר בכ- 500 ש"ח.

העניין הוא שאני צריך צמיג 1. והשאלה היא: האם לקנות 1 מישלין או שבמחיר הזה עדיף 2 צמיגים של טויו.

ועוד שאלה: במידה ואני יקח 2 טויו האם להעביר את שני המישלין האחוריים קדימה ( הם די חדשים)

ולהשים את 2 הטויו מאחור.

תודה,שיהיה שנה טובה לכל חברי הפורום.

פורסם

לא קונים צמיג אחד אלא שני צמיגים ! יוצא מן הכלל אם הצמיגים שלך חדשים אז בהחלט ניתן להרכיב אחד חדש ....

קנה שניים ותרכיב אותם מאחור .

פורסם

הי,

בדיוק לפני שבוע החלפתי ברכבי 4 צמיגים באתן מידות עם קוד מהירות W94.

לצערי, אין במלאי אף צמיג של המותגים החזקים: מישלין, קונטיננטל או גודייר במידות אלו.

לבסוף התפשרתי על TOYO PROXES C1S. בינתיים מרוצה, למרות שהוא רועש בטירוף.

פורסם

15,000 זה לא חדש , בקילומטראז׳ כזה כבר עושים רוטציה בצמיגים קדימה /אחורה ...

אני הייתי קונה זוג ואת הצמיג התקין שמורכב כרגע הייתי הופך לרזרבי .

פורסם

אתה בטוח שהמידה היא לא 215/50R17? או שמא 215/55R16?

איזה שנה הרכב?

ראה דיון כאן, גם בהקשר של קוד העומס והמהירות.

יחד עם זאת, ע"פ חוברת "הצמיג והטיפול בו" (סעיף א.5) תהיה במקרה כזה בבעיה, משום שההתייחסות שם היא לקוד עומס זהה עבור כל הצמיגים (וקוד מהירות גבוהה מאחור), ובכל מקרה שינוי לכיוון מטה של הקודים המדוברים מצריכים קבלת אישור במכון רישוי (בטח ברכבים לאחר 2008 ).

פורסם
הי,

בדיוק לפני שבוע החלפתי ברכבי 4 צמיגים באתן מידות עם קוד מהירות W94.

לצערי, אין במלאי אף צמיג של המותגים החזקים: מישלין, קונטיננטל או גודייר במידות אלו.

לבסוף התפשרתי על TOYO PROXES C1S. בינתיים מרוצה, למרות שהוא רועש בטירוף.

האם היה לך לפני זה מישלין? וא"כ עד כמה הוא היה רועש יותר כי הרכב מאוד מבודד. והאם זה כל הזמן או רק במהירות מסויימת?

ומה מבחינת נוחות האם הוא פחות נוח? כי החילופי כרגע (חברה סינית) ממש לא נוח.

אתה בטוח שהמידה היא לא 215/50R17? או שמא 215/55R16?

איזה שנה הרכב?

.

שנת 2014. ואתה צודק המידה היא 50 ולא 55.

פורסם
ממליץ על פאלקן

הצמיג מאוד שקט אוחז מעולה

ודיי זול משהו כמו 350 שקל לדגם החדש 914

אז השאלה היא השאלה הידוע. האם המישלין המקוריים של האוטו זה נצרך.. או שלאדם שגר בארץ ולא ליד איזה מסלול שאר חברות הצמיגים יהיו טובים גם ליום ליום.

נ.ב. אם זה משנה את מרחק הבלימה, זה מאוד משמעותי.

פורסם

המקוריים היו מישלין. וכמובן שהרעש ב-TOYO הן במהירות שיוט של 110-120 קמ"ש.

עוד חסרון של ה-TOYO (ואולי זה רק אני...) - קשה לי להסתכל על הפרופיל שלהם. מאוד לא אוהב את החריץ העמוק במרכז.

אם היה במלאי מישלין או קונטיננטל, הייתי לוקח.

פורסם (נערך)

פותה"ש - יש לך אפשרות למדוד את עומק החריצים בצמיגים הקיימים?

מה תאריך הייצור שלהם?

האם הצמיג הרזרבי הוא בגודל מלא או "בייגלה"? ואם בגודל מלא, איזה צמיג מותקן עליו?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

1.מזה פותה"ש?

2. החריץ בין 80 ל- 90 מ"מ. ( למה זה משנה?)

3. 20 שבועות ב 13

4. מזה ביגלה? הוא רזרבי קטן של חברת hankook

פורסם
1.מזה פותה"ש? קיצור של "פותח השרשור"

2. החריץ בין 80 ל- 90 מ"מ. ( למה זה משנה?) עומק החריצים הוא לא 80-90 מ"מ, אולי 8-9 ואז המצב הוא די טוב.

3. 20 שבועות ב 13

4. מזה ביגלה? הוא רזרבי קטן של חברת hankook בייגלה זה בדיוק זה, הרזרבי הקטן.

תם, תמשיך. :)

פורסם

כמו שאלדד כתב, אין מצב שהעומק הוא 80 מ"מ (למעשה, זה לא מסתדר לי עם שום נתון של הצמיג. מה לעזאזל מדדת?! :wink:).

מהנתונים שאני מוצא, בצמיג חדש מדגם פרימסי HP מדובר על עומק של כ-8 מ"מ ובדגם פרימסי 3 על עומק של כ-7 וקצת מ"מ.

הכיוון הוא לנסות להבין עד כמה הצמיגים שלך שחוקים, בתוספת גילם, כדי לדעת אם להמליץ לך על החלפת צמיג אחד או זוג.

• תוכן חדש...