Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת קצת פילוסופית, אבל בכל זאת...

בבעלות אבא שלי מאזדה 3, 5 דל' מנוע 1600, שנת 2006

הרכב נקנה חדש מהחברה, היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מאזדה.

אין דהיות צבע או פנסים, כל התקופה הרכב חונה בחניה מקורה.

קילומטראז' 70K וקצת. לא היו תאונות כלל.

מחירון משוכלל לוי יצחק נותן היום 32,285 ש"ח

מחירון יד שניה נותן 38,400 ש"ח

ברור לחלוטין שההיצע גדול והמחירים נמוכים מזה של המחירון, אבל גם מדובר ברכבים

שחוטים וקילומטרזים גבוהים. השאלה אם בכל זאת יהיה ביקוש לרכב שמור ביותר, אך

שמחירו גבוה יחסית?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לנסות. אני חושב שיהיה ביקוש לרכב מיד פרטית, מטופל ושמור, עם ק"מ נמוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מחירון משוכלל לוי יצחק נותן היום 32,285 ש"ח

ככל שהמחירון הוא דבר רלוונטי כאן (והוא רלוונטי לאור ריבוי האקזמפלרים וגילו של הרכב) לטעמי, המחירון המצוטט הוא היחידי שיש להתחשב בו (מחירון יד 2, וכבר כתבתי זאת בשלל שרשורים, שוב לדעתי, נסמך על נתונים בלתי מהימנים).

הנתונים, לפי דבריך, טובים מאוד (למרות שלא ציינת מתי הטיפול הקרוב, מצב חלקים מתכלים כצמיגים למשל, טסט וכו' - דברים שבוודאי משפיעים) ולכן הייתי מפרסם במחירון ואולי מתגמש מעט.

לא רואה סיבה שהרכב לא ימכר בזמן סביר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני בטוח אקפיץ עלי כאן כמה אנשים אבל מה אכפת לי...

אם יש לכם סבלנות - בקשו 5,000 ש"ח מעל המחירון ואני מאמין שתקבלו שיחות טלפון. לא הרבה, אבל מספיק אחד שיבוא רציני ויסגור איתכם על מחירון פלוס. אם יש לכם סבלנות ואתם לא לחוצים תוכלו לקבל מחירון פלוס.

מכאן והלאה זה עניין של לחץ בזמן. ככל שתרד במחיר תמכור מהר יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וככל שתחכה המחירון ירד.

אנחנו מדברים על מאזדה 3 השוק מוצף בהם כמו זבל, ובמחירים הרבה יותר נמוכים מאשר במחירון.

פורסם

לפי סקירה של יד 2, רכבים עם נתונים כמעט כמו שלך(יד 1 אך עם 100+ קילומטראג') מבקשים עליהם 27-29 אלף.

אני הייתי מבקש מחירון לוי יצחק ומקסימום מוריד עוד 1000-1500 אם יהיה קונה רציני.

בהתחשב במבחר של בעלי ה"מציאות" שמוכרים רכב יד 4 ב-28 אלף , לא היראה לי שיהיה לך יותר מדי בעיה למכור.

פורסם

התשובה היא - כן, אפשר.

אבל גם צריך לדעת למכור רכב:

1. תמונות נורמליות. לא לשים תמונה מהאינטרנט ולא תמונות מהפלאפון בלילה בגבעה חולית. ובלי כל מיני אפקטים מפגרים בתמונה.

הייתי מחפש מקום ועושה 4-5 תמונות. אחת מכל צד, קדימה ואחורה ותמונת פנים הרכב.

2. תיאור הרכב באופן מלא ככל הניתן ולא לכתוב - רכב פצצה, לא להתקשר לשגע וכל מיני שטויות כאלו.

3. זמינות - אתה רוצה למכור רכב? תתנהג ככה. לענות לטלפונים (בסיסי) - אם יש שעות מסויימות, לרשום במודעה - בבקשה להתקשר משעה x. להיות זמין להראות את הרכב ללקוח פוטנציאלי, ללכת לבדיקה, מה שצריך.

לענות בנימוס ולא ב-הלוווו אהה בקשר לרכב, כן, תתקשר מאוחר יותר אחי

פורסם

רצוי גם שהרכב יהיה נקי לפני הצילום, זה נראה פחות טוב כשמצלמים את הרכב כשהוא מלוכלך, לא משנה אם מדובר בחוץ או בפנים הרכב.

כדאי גם לרשום דברים כמו היסטוריית טיפולים, או תוספות מיוחדות שהוספת לרכב (ולא, קודן זה לא נחשב, אבל מערכת מולטימדיה למשל כן נחשבת).

צריך לקחת בחשבון שגם בבדיקה יש מצב שימצאו על מה להוריד לכם במחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שמשחק לטובתך זה שמדובר בדגם 5 דלתות.

עכשיו, תחשוב לרגע על הקונה הפוטנציאלי - הוא יכול לרכוש מאזדה 3 מהדגם החדיש יותר, בת 3, בסביבות 60K, עם נתונים דומים לשלך.

הוא יקבל פריסה מלאה של כל הסכום (ז"א שהוא לא צריך להשכיב 30K במזומן), הוא בוחר את הצבע, מקבל אחריות לשנה על גיר ומנוע, לא צריך להשקיע שקל בהשבחה מכנית של הרכב וכמובן נוסע על רכב מדגם יותר מתקדם, עם 5 שנים פחות על הכביש.

אם אתה רוצה באמת למכור מהר - תסתכל מי מוכר הכי נמוך, תבדוק אם הנתונים שלו גרועים יותר משלך, תוריד 500 ש"ח מהמחיר שהוא מבקש ותמכור מהר. אם תמכור במחיר הכי נמוך בארץ, זה עניין של שעות עד שיבוא הקונה.

יכול גם להיות שאם תפרסם במחיר מחירון יהיה מישהו שלחוץ על 5 דלתות במצב טוב ויקנה על המקום - אבל אם אתה רוצה למכור מהר במקום לחכות לו, לך על השיטה שלי.

פורסם
מה שמשחק לטובתך זה שמדובר בדגם 5 דלתות.

עכשיו, תחשוב לרגע על הקונה הפוטנציאלי - הוא יכול לרכוש מאזדה 3 מהדגם החדיש יותר, בת 3, בסביבות 60K, עם נתונים דומים לשלך.

איפה אפשר לקנות בדיוק מאזדה 3 בת 3 עם 60 אלף קילומטרים ב-30 אלף ש"ח וכמה תאונות היא עברה בדיוק?

אם יש לך כמה כאלו למכירה אני אשמח לשמוע, כי אני מכיר לא מעט סוכנויות שמוכרות את הרכבים האלו ב-45-50 אלף ש"ח. יש פה פוטנציאל רווח לא קטן, יכול לסגור לי יופי את הפינה של האייפון 6S.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגלל שהאוטו 5 דלתות ועם קילומטרז ממש נמוך לדעתי תוכל לקבל מחירון של לוי יצחק.וזה גם לא יקח יותר מידי זמן.

את האוטו שלי קניתי בן 7 ועם 67 אלף קילומטר ושילמתי מחירון.

תמיד תמצא את הקונה שיחפש בעלות פרטית ורכב שמור ולא תיהיה לו בעיה לשלם מחירון או קרוב לכך.

אפשר לדעת למה מוכרים?

פורסם

בתור לקוח פוטנציאלי, אם הייתי מחפש עכשיו מזדה 3, אז בהחלט הייתי מוכן לשלם על שלך סכום של בין30-32 בהנחה והרכב אכן במצב שאתה מתאר אותו.

אז אם אני מוכן, כנראה שיש עוד אנשים.

אני אישית, לא תומך בפרסום בסכום גבוה מאוד. כי לדעתי זה דוחה הרבה מאוד אנשים נורמטיבים שמשלמים פחות או יותר קרוב ל-ASKING PRICE.

בוא נגיד שאם היית מפרסם ב-32 הייתי מתקשר אלייך, ב-35 לא בטוח.

פורסם
איפה אפשר לקנות בדיוק מאזדה 3 בת 3 עם 60 אלף קילומטרים ב-30 אלף ש"ח וכמה תאונות היא עברה בדיוק?

אם יש לך כמה כאלו למכירה אני אשמח לשמוע, כי אני מכיר לא מעט סוכנויות שמוכרות את הרכבים האלו ב-45-50 אלף ש"ח. יש פה פוטנציאל רווח לא קטן, יכול לסגור לי יופי את הפינה של האייפון 6S.

אתה קורא, או שאתה מגיב על אוטומט?

כתבתי 60K, לא 30K.

מה לעשות, שהיום הכסף זול - במקום להוריד 30K במזומן מחשבון הבנק ולקנות רכב בן 9, עוד רגע בן 10 - אפשר לגשת לכל חברת ליסינג, לשלם 1100 ש"ח בחודש, ולצאת עם רכב בן 3.

עד שהוא יתחיל לשלם את התשלום העודף, יעברו 30 חודשים שבהם הוא נוסע ברכב חדיש בהרבה, עם משמעותית פחות פוטנציאל לתקלות ותיקונים מיותרים.

פורסם

רק רכב שהוא באמת במצב נדיר יכול לקבל מחירון או קרוב לזה !

(אני לא מדבר על רכב נדיר אלא מצב נדיר) הליסינג הרג את כל שוק המשומשות .

:fadein:

• תוכן חדש...