Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת גיר DUALOGIC בפיאט בראבו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם 1400T. הרכב אצלי לא הרבה זמן, עם קילומטראז' יחסית גבוה לשנה (160,000). היום בבוקר בעת ההנעה המחשב רשם הודעה "CHECK TRANSMISSION". התחלתי בנסיעה, הרכב לא נותן לי להעביר מעל להילוך 3. מצב אוטומט כמעט לא עובד, העברות ההילוכים איטיות, גסות מאד וקשות. משתמש בידני בינתיים בנסיעה מאד מתונה.

אציין שהרכב היה עם בעלים אחד בלבד וטופל היטב, הכל מקורי ולפי מיטב הבנתי והתרשמותי לא הוחלף דבר ברכב, כל מדבקות המפעל, הסגרים, הבנדים, חיבורי החשמל, הכל מקורי וללא רבב בתא המנוע.

בנוסף לכך אחרי נסיעה של כ40 ק"מ נדלקה נורית אזהרה נוספת והמחשב כיבה את בקרת היציבות ובקרת ההחלקה ורושם לי "ESP OFF, HILL HOLDER OFF".

יש למישהו מושג מה מקור התקלה? האם זה חשמלי או מכני?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם (נערך)

אין צורך לקפוץ ישר להחלפת מצמד. לאור העובדה שאין קשר בין התיבה לבין ה-hill holder ובהתחשב בכך ששתי התקלות הופיעו בסמיכות גבוהה זו לזו, ההימור שלי הוא מצבר עייף שמשגע את כל המערכות האלקטרונית ברכב.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ונגיד שהלך לו יוניט אור בלם, איך זה קשור לתקלה שהוא תיאר? אם היה הולך יוניט אור בלם, המחשב לא היה מאפשר שילוב של הילוך כלשהו. פות"ש ציין בפירוש שהוא מצליח להגיע להילוך שלישי בנסיעה, ככה שהכיוון שאתה מציע אינו מביא לפתרון כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתי מתחיל מניתוק המצבר, וחיבור הפלוס ישירות למינוס (כדי לפרוק לגמרי קבלים למינהם במערכות הרכב) ואז לחבר מחדש.

מנסיון של כמה אנשים עם בראבו זה פתר כל מיני בעיות דומות.

פורסם

כבר שמעתי שמועות על מצבר חלש שגורם לכל המערכות לא לעבוד כמו שצריך אולי שווה בדיקה.

מצד שני יכול להיות גם תקלה ברובוט עצמו, כשאתה פותח את דלת הנהג אתה שומע את הרובוט עובד בערך 10 שניות? אם אני לא טועה זו המשאבה שבונה לחץ.

אין מנוס מלבדוק במוסך שמתמחה בזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם זה היה מצמד לא היית מצליח לשלב הילוך או נתקע על הילוך אחד ולא עובר הלאה..

ככה לי היה לפחות , סע למוסך שמשון ביהוד אחד בין הכי מומלצים בבעלי הבראבו.

פורסם

חברים! אני מעדכן ש... הוחלף מצבר וחלק מהבעיות נפתרו. במקרה ממש היום משכתי בכוח את דוושת הבלם עם הרגל הזמן נסיעה והבעיה נעלמה!! כלומר שזה כנראה חיישן דוושת בלם... העניין ייבדק אחרי החג ויטופל. אדווח לכם. תודה על התגובות ושנה טובה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...