Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלטים בשיקאגו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנובמבר אהיה בשיקאגו. פעם אחרונה שהייתי שם היה לפני עשרים שנה אז בטח דברים בינתיים השתנו...

מבקש לדעת האם יש בעיר עצמה (לא מחוצה-לה או בפרברים) אאוטלטים מומלצים וזולים לקניית נעליים וביגוד (נייקי, אדידס וכו').

במקומות רבים אחרים בהם הייתי לאחרונה בארה"ב, האאוטלטים נמצאים בדרך כלל מחוץ לעיר, ותמיד הייתי נייד, עם רכב. אך הפעם כנראה לא יהיה ברשותי רכב אז אני מחפש מקומות אליהם אוכל להגיע בתחבורה ציבורית או ברגל - אני אהיה באזור לייק מישיגן, מספר קילומטרים ליד הדאונטאון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הייתי בשיקאגו באוקטובר לפני שנה. אומנם לא מדובר באאוטלטים (עד כמה שידוע לי), אבל ממליץ לבקר ב-Marshalls שנמצא ב-Magnificent mile (צריך לפנות שמאלה לאחד הרחובות כשהולכים צפונה על השדרה), או על Macys באזור רחוב State ב-Loop. מבחר עצום של בגדים, הלבשה תחתונה, הנעלה, אביזרים ועוד. יש לא מעט מציאות, אבל צריך לחפש טוב, ואולי אפילו לבוא ביום אחר (יש לשים לב שהמחיר לא כולל מס של כ-10%, ושהמידות בארה"ב מעט שונות מהמידות בארץ).

חנות נוספת היא חנות ספורט בשם Dick's. מבחר עצום של בגדי ספורט, נעליים, אביזרים שונים (ביגוד תרמי, תיקים, משקפי שמש, ציוד ספורט ומה לא), אז שווה לקפוץ לביקור. החנות נמצאת על אותו הרחוב של Union station, כ-2 ק"מ דרומה (אם אני לא טועה מדובר על רחוב Canal).

פורסם (נערך)

ברגל לא תגיע לשם. תחבורה ציבורית לא בדקתי, אבל מומלץ מאוד Gurnee Mills זה טיפה מחוץ לעיר, לייד Waekugen . קניתי שם בעיקר נעלי מותגים לילדים במחירים של 12 עד 25 דולר.

ותזכור ששיקגו רוב החורף קפואה בין מינוס 10 ל 20 והכל מכוסה שלג + אגם מישיגן קפוא, אז אל תתכנן על יותר מידי טיולים רגליים.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...