Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית נעליים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה המון זוגות נעליים בROADRUNNER - יש לי שם VIP שנרכש ב2 דולר וביקשתי לא לחדש אותו במחיר מלא אחרי שהוא נגמר.

הVIP מעניק כפל הנחות.

בדקתי והנעליים יעלו שם כולל שילוח חינמי בתוך ארה"ב - 119.96 דולר

בנוסף אם תגיע לאתר ובדרך תירשם באתר EBATES תקבל עוד החזר של 5% מהקניה.

גילוי נאות: בלחיצה על הלינק שצירפתי לאיבייטס אתה תרוויח 5$ דולר ברגע שתרשם וגם אני בגלל שהפניתי אותך.

פורסם

אגב את ה5$ תקבל בכל מקרה אפילו אם לא תבצע רכישה דרכם, רק תדאג למלא את הפייפאל, כי אחרת הם שולחים צק שרק עלות ההפקדה שלו היא גבוהה מערכו.

פורסם

אני לא סומך על איביי בעניינים האלו, מסתובבים מספיק זיופים של נעלי ספורט (נייק ואסיקס לדוגמא אין לי מושג מה קורה בNB) מעדיף לקנות מרשת אונליין שייש לה גם רשת חנויות פיזיות.

• תוכן חדש...