Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בנושא, אני זקוק לדבק עמיד שידביק יחידת פלסטיק למתכת בבית המנוע, כמובן שיהיה חזק עמיד בחום ולא יקר.

אין צורך בחתימה....

פורסם
בעקרון סופר 7 , אבל הוא עמיד רק עד 100 מעלות, תוכל לצלם באיזה אזור אתה רוצה להדביק ואילו חלקים?

אולי פרופוקסי?

יש עוד דבק מיוחד שהוא נועד לחורים באגזוז

http://www.ebay.com/itm/1-x-HIGH-TEMPERATURE-1200C-ADHESIVE-GLUE-FOR-EXHAUST-FIREPLACE-OVENS-COLLECTORS-/281093590083?hash=item41727bcc43

פורסם

אסף בעקרון אני מתכוון להדביקו לפלטה מתכתית שדי צמודה לאיזור המצבר.

החלק שבכוונתי להדביק הוא קופסת פלסטיק קשיחה (מודול תאורה).

אני מאמין שאפשר לתפוס את זה איפשהו עם אזיקונים, אבל אני רוצה שזה ישב בצורה טובה ומוסתרת.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אסף בעקרון אני מתכוון להדביקו לפלטה מתכתית שדי צמודה לאיזור המצבר.

החלק שבכוונתי להדביק הוא קופסת פלסטיק קשיחה (מודול תאורה).

אני מאמין שאפשר לתפוס את זה איפשהו עם אזיקונים, אבל אני רוצה שזה ישב בצורה טובה ומוסתרת.

אני חושב שפרופוקסי 20 יכול להיות מעולה למה שאתה צריך

פורסם

אתה גם יכול לבנות bracket ולחבר עם ברגים. תחשוב על היום בו תצטרך להחליף את הבאלאסט, הם נשרפים לפעמים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים בסופו של דבר לא הדבקתי את היחידת תאורה. מצאתי מקום בתוך קופסת הפיוזים הצמודה למצבר. יושב בדיוק בלי תזוזה.

תודה

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...