Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע חניתי בחנייה על המדרכה לא היה שום סימון אדום לבן או אדום כחול, נהנתי מהמיקום המרכזי וחניתי מבסוט. כשיצאתי מהמקום בו הייתי ניגש אלי אדם וסיפר לי שזאת חניית נכה, ושאדם אחר צילם את האוטו. עכשיו:

א' היה שלט ( קצת רחוק מהחנייה) אבל היה מודבק עליו דף! -פרסומת- ורק כשהוא הוריד אותו ראיתי שזה שלט נכה.

ב' הכביש בחניה לא היה צבוע בכחול כמו שיש בכל חניית נכה!

שאלתי היא:

א' האם חניה בחניה כזאת היא באמת אסורה?- בגלל שאין סימון .( הכביש, השלט המכוסה וכו')

ב' האם אדם שצילם אותי באמת יכול לעשות משהו עם כזאת תמונה?

בקיצור--לחכות לדו"ח??

פורסם

אני קצת התרחקתי מהמקום אז אני ישתדל להעלות תמונה בקרוב. בהנחה שמה שתיארתי הוא המצב, האם תוכל לעזור לי?:א' האם לאדם עם מצלמה יש מה לעשות?

ב' האם חניית נכה היא מפורטת בחוק לענין צבע ושילוט וכדו'?

תודה!

פורסם
שלום לכולם!

השבוע חניתי בחנייה על המדרכה לא היה שום סימון אדום לבן או לאדום כחול ​סימון שמוכר רק למי שנוסע בינתיים באוטובוס נהנתי מהמיקום המרכזי וחניתי מבסוט. כשיצאתי מהמקום בו הייתי ניגש אלי אדם וסיפר לי שזאת חניית נכה, ושאדם אחר צילם את האוטו. עכשיו:

א' היה שלט ( קצת רחוק מהחנייה) הגדר מרחק אבל היה מודבק עליו דף! -פרסומת- ורק כשהוא הוריד אותו ראיתי שזה שלט נכה.

ב' הכביש בחניה לא היה צבוע בכחול כמו שיש בכל חניית נכה! אין חובה

שאלתי היא:

א' האם חניה בחניה כזאת היא באמת אסורה?- בגלל שאין סימון .( הכביש, השלט המכוסה וכו')

ב' האם אדם שצילם אותי באמת יכול לעשות משהו עם כזאת תמונה?

בקיצור--לחכות לדו"ח??

באדום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מקווה שתעדת את הפרסומת המודבקת על התמרור לפני שהוסרה - כיון שזה יכול להיות כלי במלחמה שלך אם תוגש נגדך תלונה.

ומהצד - ישה, האם יש סנקציה נגד מי שמדביקים פרסומות או סתם מזהמים תמרורים עד שהם הופכים לא קריאים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישה, עם כל הכבוד להומור....

הבנתי את שהתכוונת על הצבע הכחול. שאלה שניה לגבי הצילום- אדם מן השורה יכול להפליל אותי?

לגבי הצילום: אני מתאר לעצמי שאם הוא צילם את האוטו אז הוא צילם גם את התמרור - שהיה מכוסה! אחרת אין לו שום הוכחה שזאת חניית נכה , כי היה שלט מודבק על התמרור. האם אני צודק?

פורסם

הבעיה היא אם הוא צילם את התמרור לאחר שהסיר ממנו את המדבקה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אזרח יכול לתעד עבירה , להעבירה למשטרה, וזו תפעל בהתאם , או לא.

ספריאל

. 148 לא יפגע אדם בתמרור או באבזריו שהוצב או סומן כדין, לא יסלקו, לא ישחיתו, לא יזיזו, לא ישנהו ולא יטשטשהו.

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]תק' (מס' 5)

תשס"א-2001

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

148א. (בוטלה).

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]איסור שימוש בתמרור לתעמולה

תק' (מס' 3)

תש"ל-1970

תק' תשמ"ח-1987

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

149. לא ישתמש אדם בתמרור לצרכי תעמולה או פרסומת בדרך או בקרבתה, בין בדמות התמרור בלבד ובין בצירוף עם כל ציור או סימן אחר, אלא אם הורשה לכך בכתב על ידי רשות התימרור המרכזית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרשה לי להיות ציני. או סתם מציאותי.

אזרח יכול לתעד עבירה , להעבירה למשטרה, וזו תפעל בהתאם , או לא.

• תוכן חדש...