Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצור בצד (פעם ראשונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, עדיף שנסיים את זה כאן...

לא כתבתי את ההודעה כדי לשמוע עיצות איך לנהוג, ואני גם לא מצטער על מה שעשיתי, כי פשוט אין על מה להצטער... אם מישהו חושב שזה הופך אותי לנהג מסוכן, זאת בעיה שלו, אני לא מסכן אף אחד, בטח לא בהשוואה לנהגים אחרים...

ותאמין לי ששיקול הדעת שלי בכל מה שקשור לנהיגה הוא טוב מאוד !

פשוט כדאי שתלמד שבפעם הבאה ליד ניידת - תתנהג יפה! מותר לעשות הכל אסור להתפס! ובמקרה שלך - מגיע לך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תגיד, אתה מהנהגים שנוסעים על 50 קמ"ש בנתיב השמאלי ביותר מתוך 4 בכביש שמותר בו 100?

אם כן, זה כנראה הסבר טוב לאורות הגבוהים.

ואגב נהגים כאלה פשוט גורמים לאחרים לעבור על החוק ולעקוף מימין.

אתה רואה שמישהו מנסה לעקוף? תן לו.. אתה לא יכול להפסיד מזה כלום.

אני מאלה שנוסעים על 100 בנתיב הימני ומנסה להתרחק מצרות, אם יש נהגים שמנסים לחתוך אני מפנה להם את הדרך כשאני יכול.

פשוט כדאי שתלמד שבפעם הבאה ליד ניידת - תתנהג יפה! מותר לעשות הכל אסור להתפס! ובמקרה שלך - מגיע לך!

ככה אני עושה, אם אני נוסע בצורה שמושכת תשומת לב כמו עם שירים בפול ווליום, תמיד ליד משטרה אני מנמיך פרופיל (ווליום) לא כי אני עושה משהו לא חוקי ומפחד שיתפסו אותי אלא שפשוט אין לי כוח לכל משחקי חתול ועכבר האלה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא קראתי את כל התגובות כי לא היה לי כוח לקרוא הכל.

זה מה שיש לי להגיד לך:

גם אם אתה מכיר את הכיכר כמו את כף ידך אין שום סיבה שתיכנס לכיכר במהירות העולה על 20 קמ"ש, כי ככה פשוט עושים את זה... יש פה אחד אני זוכר שהוא ניכנ לכיכר גם מהר כי הוא מכיר טוב את הכיכר-הרכב החליק והוא דפק לעצמו טוב טוב את האוטו!

דבר שני אתה לא נוהג יותר טוב מאנשים שנוהגים 5-10 שנים בתנאי שהם כשרים לנהיגה ונהגו בממוצע+ בשנים האלו. למה? מכיר את המשפט:"אין חכם מבעל ניסיון"? אפילו אם נדמה לך שאתה תותח בנהיגה, אתה לא כזה.(אני מאמין שלא לקחת שיעורי נהיגה מתקדמים...).

ועוד דבר אחד שים "נהג חדש"!!!!!!!!!!!!!!!! זה כל כך קשה??????? אם זה לא עוזר או עוזר,זאת לא בעיה שלך ולא מעניין אף אחד!!! גם ככה אתה כל שישי בקניון קשה כל כך לקנות שלט מסכן??? די עם התירוצים, טוב?

אם השוטר ההוא היה רואה את מה שאתה כותב פה הוא בטח לא היה מוותר לך. מעניין איך השוטר האמין ל"שלט נפל היום בבוקר..."

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

וחוץ מאחד בסובארו פשע שנסע על איזה 160 , חתך ועבר נתיבים - כולם נסעו בצורה סבירה ביותר..

אתה בטוח? למירב ידעתי סובארו פשע (DL 1.6 אוטומטית) 140קמ"ש סוף מנוע שני רגליים על הגז..

אני מאלה שנוסעים על 100 בנתיב הימני ומנסה להתרחק מצרות, אם יש נהגים שמנסים לחתוך אני מפנה להם את הדרך כשאני יכול.

אז כנראה שנתקלת בעוד נהג *** שמסנוור כי ככה הוא רואה יותר טוב ו*** על כל מי שזה מפריע לו.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

השלט לא נפל.. הוא הלך לאיבוד.. היום בבוקר.. במקרה.. נשבע לך :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...