Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.2 או 1.4?

אוריר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקנות גולף שנת 2011. בהתחלה כיוונתי לנפח 1.2 אבל אח"כ התחלתי לחשוב אולי כדאי לי לקנות 1.4 כי ההבדל במחיר לא כזה משמעותי.

אני יודע שה-1.4 יותר חזקה אבל אשמח לדעת אם יש עוד שיקולים שכדאי לי לקחת בחשבון ומה היתרונות והחסרונות לדעתכם בין 2 הנפחים.

תודה!

פורסם

בשנים 2010-2012 (לערך) מנועי ה-1.2 שודכו לשרשרת תזמון פגומה אשר הצריכה החלפת שרשרת ומותחן. דגם ה1.4 לא סבל מהכשל הנ״ל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מחזק את מה שרשם menir1 ובנוסף כבעל אחת כזאת עם מנוע 1.4, לדעתי מנוע ה-1.2 פחות מתאים לגולף.

לדעתי מנוע ה-1.4 יותר מתאים, מכיוון שהוא חסכוני כשצריך ומצד שני מהנה מאוד כשצריך כוח זמין.

אם ההפרש במחיר אינו משמעותי, אז הייתי ממליץ בשל הסיבות הנ"ל לרכוש את ה 1.4.

מקווה שעזרתי

פורסם

שאלה נוספת:

אני כנראה אקנה גולף 1.2 TSI אבל כשחיפשתי את המחירון שלו לא מצאתי. מצ"ב לינק בו 1.2 TSI לא מופיע..

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=49&CarModel=4577&Year=2011

מישהו יודע איפה אני יכול לראות את המחירון של גולף 1.2 TSI שנת 2011?

פורסם

מניסיון מקיף עם שלושת המנועים הבסיסיים של הקונצרן - 1.2 1.4 1.8,

אני יכול לומר לך שה 1.4 הוא האולטימטיבי מבחינת VALUE FOR MONEY.

ה 1.8 כמובן חזק יותר, אבל ה 1.4 מספק בהחלט והמחיר שלו לא רחוק מה 1.2 שמרגיש לעתים כבד.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני מקווה שההבדל לא כל כך מורגש בין ה-1.4 ל-1.2 כי האוטו שמצאתי די מוצא חן בעיני.

חוץ מזה להבנתי הנתונים של 2 הדגמים די דומים מבחינת כוח וכ"ו, כשהכוונה ל122 כ"ס ולא ל-160 שאז ההבדל משמעותי.

פורסם

ההבדל הוא משמעותי ומורגש.

ההבדל מתבטא בכך שה 1.4 (גם ה 122) מרגיש רכב מהיר בכל קנה מידה רגיל (לא עם ציפיות למכונית מירוץ), לעומת 1.2 שמרגיש סביר ונחמד, ואפילו נותן מעט כוח מתפרץ לעתים.

אל תשלה את עצמך שהם מרגישים דומה, כי הם לא.

אבל, אם מצאת 1.2 שאהבת, זה בסדר גמור. יש לו כוח מספק בהחלט.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
ההבדל הוא משמעותי ומורגש.

ההבדל מתבטא בכך שה 1.4 (גם ה 122) מרגיש רכב מהיר בכל קנה מידה רגיל (לא עם ציפיות למכונית מירוץ), לעומת 1.2 שמרגיש סביר ונחמד, ואפילו נותן מעט כוח מתפרץ לעתים.

אל תשלה את עצמך שהם מרגישים דומה, כי הם לא.

אבל, אם מצאת 1.2 שאהבת, זה בסדר גמור. יש לו כוח מספק בהחלט.

טוב, נתת חומר למחשבה.. (:

פורסם

דעתי שונה. ההבדל לא כזה מוחשי. אמנם קיים אבל רחוק מהדרמה שמצוירת כאן. אגב, לי הכסאות לא היו נוחים - שים לב לנושא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
דעתי שונה. ההבדל לא כזה מוחשי. אמנם קיים אבל רחוק מהדרמה שמצוירת כאן. אגב, לי הכסאות לא היו נוחים - שים לב לנושא.

היי.

עברתי תקופות עם כל שלושת המנועים.

יתכן שבנסיעת מבחן שגרתית לא תרגישו בהבדל, אולם לאורך זמן, נסיעות ארוכות ותנאי דרך שונים, כדוגמת עליות וכיו"ב, ההרגשה היא די משמעותית.

יחד עם זאת, כפי שציינתי בסיכום, ה 1.2 יהיה מספק כשלעצמו.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...