Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שמשותף לרוב הפסקנים בשרשור הזה, פשוט עמדה שנובעת ממצב מוקדם לכל התחייבות רצינית.

אני מניח שרב האנשים היו נפגעים במקרה של בגידה (אחרת זו לא "בגידה"...).

אבל השאלה היא מה עושים עם זה.

לפרק זוגיות זה קל.

לפרק שותפות כלכלית + ילדים זה לא קל.

הנזקים הנפשיים, המתחים, הפגיעה הכלכלית וכל מה שמתלווה לזה, יכולים להסתכם במשהו הרבה יותר גדול מהכאב של הבגידה.

אני כאן מצטט את אבי שאומר: "יש לי עיקרון אחד - אין לי עקרונות.".

אין פה פתרונות ביצפר.

כל זוג מורכב משני אנשים, שכל אחד מהם הוא גם שונה, וגם הזוגיות שלהם שונה.

לפעמים צריך להפרד, לפעמים ממש לא כדאי, לפעמים נשארים ביחד בחוסר ברירה, לפעמים מוצאים דרך לשותפות חלקית.

אפשר להפרד יותר מוצלח והרבה פחות, אפשר לשרוף את כל הגשרים עם הילדים עליהם, ואפשר גם לשקם ולהמשיך לזוגיות טובה יותר.

יש הכל מהכל.

מה שצריך זה לנשום עמוק ולא לחשוב, כמו miller, שאפשר להחזיר איזון לחיים מהפגיעה באופן מיידי - ע"י ביטול אוטומטי של הזוגיות.

אין אוטומטי.

אפילו אם זה רק זוג וקקטוס משותף - אין אוטומטי.

מה שצריך זה לנשום עמוק, ולחשוב מה הלאה.

וכאן אין תשובת ביצפר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו בדיוק הנקודה. ברור שנפגעים. ברור שהתופעה שלילית. אבל בגידה לרוב זה לא רק אימפולס, אלא סימפטום למשהו פגום בקשר. מכאן כל אחד לוקח את זה לכיוון שלו - מנסה להתגבר ולהציל את הקשר, כי הרי משהו חיבר בין בני הזוג פעם, ולפעמים משהו ממשיך לחבר - ילדים, רכוש, רצון לפתור בעיות (אם קיים), או מפרק את החבילה. ככל שיש יותר חבילה לפרק, לפעמים שווה בכל זאת לנסות לתקן. אבל כמו שאמרת, אין פתרון בית ספר וכל מקרה לגופו. לכן קביעה שבכל מקרה אפשר לתקן ולסלוח לא נכונה, בדיוק כמו יתר הקביעות. כל פסקנות, לכל כיוון, לא טובה כאן (ולרוב לא טובה בכלל).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אני חושב שבעניין ה"הישגים" הוא מתכוון שגבר צריך לעבוד קשה יותר כדי לקבל סקס ביחס לאישה.

אמנם תקופת ה"פורענות" שלי תמה לפני 9 שנים אבל מהמעט שאני יודע על סצינת הבילויים בתל אביב דברים לא הלכו והפכו לשמרנים יותר עם השנים.

בהנחה וזה אכן כך, אני לא מסכים עם זה שגבר צריך לעבוד קשה יותר כדי לקבל סקס, גם הבחורות רוצות את זה והמין בהחלט זמין.

ולמען הסר ספק, אני ממש לא מחזיק מעצמי איזה חתיך הורס או בעל ביטחון עצמי מופרז, אני גם לא איזה שגל על.

סה"כ הייתי בחור רווק שנראה סביר ורצה לבלות ולא פחדתי להגיד לבחורות בדיוק מה רציתי.

כשאני אומר "להגיד בדיוק מה רציתי" אני מתכוון לזה- יכולתי להכיר מישהו במועדון, כמה דרינקים וריקודים ופשוט להגיד לה "טוב תקשיבי, בואי נחתוך מפה כי ממש בא לי לזיין אותך". (ואני בחור שהייתי סופר ביישן, פשוט גיליתי שכמה דרינקים וראש סבבה עושים אחלה GOOD TIME בבילוי).

מה שעושה לך את זה.

לגבי המילה "הישג" זו סתם מילה שבחרתי, תבחר כל מילה הולמת אחר.

SlowRide הבין אותי בעניין הזה.

אני חושב שבחורה שיש לה כל יומיים מישהו אחר יכולה להיות אחלה ידידה, אבל בחיים לא אכנס לשם.

לא נתפס על המילה, התייחסתי לכיוון החשיבה.

זכותך המלאה להחליט שבחורות שאוהבות סקס והתנסו עם כמה וכמה פרטנרים זה לא בשבילך.

על זה נאמר- ההפסד שלך הוא הרווח של אחר, ואתה יכול להיות בטוח שהמפסיד פה הוא אתה.

אגב, מזה ידידה?

:lol:

מבחינתי ידידה זו מישהי שהיית רוצה להפוך ליזיזה אבל זה לא מתאים לה, ולהיפך.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוששני שאני חי במציאות שונה מהתיאור שלך.

כמובן שנשים נהנות מסקס אבל כדי לקבל אותו הן לא צריכות להשקיע יותר מדי.

הגבר צריך לקנות את המשקאות, לבחור בגדים בטעם, לעשות רושם של מצליחן וכל מיני דברים כאלה. להראות שהוא שווה את זה.

האישה בסך הכל צריכה לא להראות כמו מוטציה מהביוב ולהגיד לגבר שהיא רוצה.

ככה זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע בן כמה אתה, אבל עם הגיל יש קצת שיפט בתפקידים... אני עד לכך שכרגע ב"שוק" במעגלים שלי יש הרבה יותר היצע נשי מהיצע גברי. לצערי אשתי נעלה אותי מוקדם (מדי! מניאקית), אבל בתקופה שלי בטכניון היו לי הרבה מאוד פיתויים, חברים רווקים שלי עשו חגיגות. ברגע שאתה נראה לא רע ומעלה, עם שכל ומקצוע טוב, נראה כי הדברים נהיים קלים ככל שהגיל עולה (עד threshold מסוים, אני מניח).

והקטע הזה עם ההשקעה זו בעיקר סטיגמה, כי כולם "משחקים את המשחק" ונשים לא באמת הולכות לפאב בוחרות גבר ואומרות לו "יאללה, תפדאל". בכל מקרה גם אם זה נכון לא ממש הבנתי למה זה שייך ומה זה מצדיק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עם הגיל גם הקטע של:

ברגע שאתה נראה לא רע ומעלה

הולך והופך ל:

נראה כי הדברים נהיים קלים ככל שהגיל עולה (עד threshold מסוים, אני מניח)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני 30 שנה אני כבר מילואמניק חטיאר במשרד קצינת קישור אי שם בכורדאני.

מן הון להון מתפתחת שיחה עם הפרגית והנה באה השאלה שלה.

מי נכנס יותר מהר למיטה?

כמובן הגבר אני עונה בבטחה.

תשובה לא נכונה

שניהם נכנסים באותו הזמן עונה הפרגית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ראיתי עכשיו גרף שממש הזכיר לי את השרשור הזה:

11707832_1625349577713277_5961319298670180439_n.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא משולל הגיון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה תלוי במצב.

בתור בן אדם עם OCD שרוחץ ידיים מליון פעם ביום אני רואה בגידה כמשהו הרבה יותר נוראי.

זה באמת הדבר הכי מכוער שאפשר לעשות.

אבל!

צריך לראות למה זה קרה ולפי זה להבין מה עושים ואיך מתייחסים לזה.

סביר להניח שהייתי מפרק את הזוגיות על בגידה.

פורסם

בעברי חתכתי קשרים על חצי מזה, כלומר עם בנות שיצאתי איתן ושהיו בקשר טלפוני עם האקס שלהן (הן טענו שהן לא בקשר איתו, מעולם לא שאלתי וזה לא מעניין אותי כל כך).

כלומר, אם את משקרת מההתחלה ועוד על משהו שלא נשאלת עליו בכלל (אם הייתי שואל אותן, אפשר להבין שאני לוחץ אותן על ההתחלה ושאין מנוס מלשקר) אז ברור שהשקר הבא הינו עניין של זמן בלבד ואני לא מוכן להמתין לפצצה.

יצאתי עם המון בנות ונסיוני מראה לי שרובן לא אומרות את כל האמת (בעדינות), אני טיפוס ישר כמו סרגל ולפעמים גם בלי גבולות ולכן קשה לי לקבל את העובדה שמסתירים ממני משהו (המשפיע עלי ישירות).

פורסם

הבעיה שלך פה היא לא בגידה, כי לא הייתה, אלא השקר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק אני חושב שאם צד אחד בגד זה נותן לי יתרון צריך לאזן ל-1-1 לא.........

(בכל המקומות שנכתב בהם יש פנייה בלשון זכר, הכוונה היא ללשון זכר ונקבה כאחד)

פורסם
הבעיה שלך פה היא לא בגידה, כי לא הייתה, אלא השקר.

בגידה מתחילה כבגידה באמון קודם כל, כלומר, גם אם אשתך הולכת עם גבר אחר ולא עושה איתו משהו מיני, זו עדיין בגידה באמון.

משם זה רק יכול להדרדר כבגידה מינית או איך שלא תקרא לזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שקרים זה דבר אחד, אבל מה רע בזה שהיא הולכת עם מישהו לבית קפה אחרי העבודה לקלל ביחד את הבוס?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...