Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לנשים יש נטייה להציג את עניין הבגידה מצד הגבר כקו אדום ולכן מבחינתן הן כביכול לא מעלות על הדעת מצב שיבגדו וכפועל יוצא לא נראה לי שאישה תשאל שאלה כזאת.

בקיצור פותח השרשור, שורה תחתונה- קיבלת את ברכתנו, לך תבגוד, העיקר אל תספר לה ואם היא תגלה פשוט תראה לה את השרשור הזה.

:lol:

אגב, מורזליקה, אם לא הבנת, רוכב איטי ממתין לתגובתך :wink:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצאתי פעם עם מישהי ששאלה אותי שאלות כאלה וגם מפגרות יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור פותח השרשור, שורה תחתונה- קיבלת את ברכתנו, לך תבגוד, העיקר אל תספר לה ואם היא תגלה פשוט תכחיש הכל גם אם היא תציג תמונה שאתה שוכב עליה.

כמו בנדל"ן Denial, denial, denial.

פורסם

ברור, יש לי תכנית מגירה סדורה מתואמת עם אמא שלי, ברגע שצצה תמונה שלי בוגד אמא שלי מקבלת ממני הודעה וכעבור 2 דקות מתקשרת אלי לספר בהתרגשות שמצאו את אחי התאום (זהה כמובן) שהופרד בלידה.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הסיבה שאתה אומר את זה, לדעתי, היא המערכת הזוגית שבה אתה נמצא (או כל אחת אחרת בה היית נמצא לאור העקרונות שלך) וחוסר המחויבות ההדדית הכמעט מוחלט באותה מערכת. תחשוב על זה.

RK לא לגמרי הבנתי מה אתה אומר, הסבר.

לשם הדיון זה הקשר הראשון שלי (בחיי), כ-4 שנים ביחד, לא נשואים, לא גרים ביחד.

לגבי זה שנשים לא הגיבו פה, אני יגיד לכם את מה שאני יודע מהכרות עם חברה שלי.

היא לא הייתה סולחת בכלל, היא מאוד קנאית, אצלה אין הרבה אפור, אני האמת מסכים איתה.

אתם גם אומרים שאי אפשר לדעת איך נגיב בסיטואציה מסויימת, אני חושב שיש לי מספיק שליטה עצמית כדי לא לבגוד.

פורסם
RK , אני חושב שיש לי מספיק שליטה עצמית כדי לא לבגוד.

איך זה בתור חתימה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
RK לא לגמרי הבנתי מה אתה אומר, הסבר.

לשם הדיון זה הקשר הראשון שלי (בחיי), כ-4 שנים ביחד, לא נשואים, לא גרים ביחד.

מסביר. זה הקשר הראשון בחייך, אין לכם רכוש משותף, ילדים משותפים, או תכנון לאילו מהם. מאד קל לכם, תכל'ס, לפרק את החבילה. ההתחייבויות שלכם נוגעות אך ורק לרגשות שביניכם ולנוחות שלכם.

איך זה בתור חתימה

Wishful thinking.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לכל אנשי השחור-לבן, אני ממליץ לכם לקחת כמה דקות כדי להקשיב לשני הקטעים הבאים:

http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FKLHFL&c41t4nzVQ=EH

http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FHMKIM&c41t4nzVQ=EH

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רומן, לשאלתך, קל לי לחיות כך כי אני לא חושב על חלק מהדברים יותר מדי, אני יודע את עמדתי ודבק בה (לא פוסל כמובן אפשרות שישנו את דעתי, קרה המון, פשוט הדרך כלל אני לא מתחבט בין לבין).

עידן, הכמות כן יכולה להפריע לי, לא בגלל עניין תחרותי של מי עשה יותר, אלא בגלל שאשה שהייתה עם הרבה גברים כנראה לא מייחסת שום חשיבות למין ולכבוד שלה ועקב כך היא כנראה גם לא תתן שום חשיבות לבגידה (אני לא בימי הביניים ואני מסכים שסקס זה כיף וחלק בלתי נפרד מהחברה כיום אך לדעתי מספר גבוה של גברים בתדירות גבוהה זה לא מישהי שארצה לבנות איתה שום קשר, גם לא מיני נטו).

אלעד, זו תוכנית שמנחה אותה אישה, ולנשים יש את ההצדקות והאג'נדות שלהן ומבחינתן תמיד אפשר להצדיק את כל מה שהן עושות.

פורסם (נערך)

מי בדיוק ישנה את דעתך, האנשים שאתה פוסל על הסף בגלל שהם חושבים אחרת ממך..? פרדוקסלי קצת לא? ;)

אשה שהייתה עם הרבה גברים כנראה לא מייחסת שום חשיבות למין ולכבוד שלה ועקב כך היא כנראה גם לא תתן שום חשיבות לבגידה

תראה איך אתה שוב עושה השלכה, ומדבר על ריבוי פרטנרים בתור חוסר כבוד, וטוען שבחורה עם נסיון מיני היא בחורה שכנראה תהיה לא נאמנה. איזו בורות, כמה בולשיט... damn

אתה טוען שאתה לא בימי הביניים, אבל בנושא הזה הגישה שלך זהה לגישה של פעם (ושל היום, בחברות ומגזרים מסוימים).

איך אמר דיקפריו בINCEPTION:

I'm dealing with deception, not with self-deception

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
עידן, הכמות כן יכולה להפריע לי, לא בגלל עניין תחרותי של מי עשה יותר, אלא בגלל שאשה שהייתה עם הרבה גברים כנראה לא מייחסת שום חשיבות למין ולכבוד שלה ועקב כך היא כנראה גם לא תתן שום חשיבות לבגידה (אני לא בימי הביניים ואני מסכים שסקס זה כיף וחלק בלתי נפרד מהחברה כיום אך לדעתי מספר גבוה של גברים בתדירות גבוהה זה לא מישהי שארצה לבנות איתה שום קשר, גם לא מיני נטו).

אתה סותר את עצמך בפסקה הזאת. תחשוב על זה - דווקא מכיוון שבת הזוג מייחסת חשיבות למין, היא התנסתה רבות וכתוצאה מזה מירב הסיכויים שהיא תהיה טובה בזה. אלא אם אתה מעדיף קרש גיהוץ, אבל אחד משומש פחות, או בכלל פשוט מפחד לצאת לא מבריק בהשוואה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

Oryo,אם אתה חושב שזה רק אני, אתה מוזמן לעשות סקר בקרב חבריך ולשאול איך היו מגדירים בחורה בת 20 עם הסטוריה של 50 גברים, בטוח לא פוטנציאל לכלה.

אני לא מיד פוסל אנשים ולא בכל נושא, פשוט יש נושאים שיותר מציקים לי (כמו חבר שמצדיק ערבים שזורקים על חיילים אבנים, בזמן שאני במילואים) ולפעמים יש דעות אצל חברים שאני חי איתן (כמו חבר שבטוח שVW זה מותג הרכב הכי טוב שאפשר לקנות).

רומן, אני לא חושב שאני סותר את עצמי.

זה שאדם עושה הרבה סקס לא הופך אותו לטוב בזה (לדוגמא אני :D).

יש הבדל לדעתי גם בין לעשות הרבה סקס לבין לעשות סקס עם הרבה אנשים.

עריכה אחרונה על ידי mill3r
פורסם
מסביר. זה הקשר הראשון בחייך, אין לכם רכוש משותף, ילדים משותפים, או תכנון לאילו מהם. מאד קל לכם, תכל'ס, לפרק את החבילה. ההתחייבויות שלכם נוגעות אך ורק לרגשות שביניכם ולנוחות שלכם.

Wishful thinking.

בדיוק.

רומן, לשאלתך, קל לי לחיות כך כי אני לא חושב על חלק מהדברים יותר מדי, אני יודע את עמדתי ודבק בה (לא פוסל כמובן אפשרות שישנו את דעתי, קרה המון, פשוט הדרך כלל אני לא מתחבט בין לבין).

עמדתך לא מעשית.

אם אתה נשוי למישהי והיא בוגדת, אתה לא יכול להעיף אותה מהבית.

זה בתור התחלה.

הבית שייך גם לה.

אתה יכול לעזוב.

אז עזבת.

יופי.

אם אין לך ילדים, כל מה שאתה צריך זה ללכת לבית משפט שייקבע חלוקת רכוש משותף.

חצי מכל מה שנצבר בתקופה שאתם ביחד, שייך לה.

בינתיים...

אתה צריך להמשיך לשלם את המשכנתא או השכירות על הבית שעזבת.

וכל החשבונות והחובות הם גם עליך.

וכל התשלומים על המקרר שקניתם, החופשה בחו"ל... הכל ממשיך לזרום.

ובמקביל אתה צריך לשלם את השכירות על המקום החדש שלך, לקנות מכונת כביסה, מקירוגל...

ועורכי דין...

קשה, קשה.

וזה עוד לפני מזונות, והילדים שמתגעגעים לאבא.

איך תגיעה הילדה לחוג, שאתה אמור להסיע אותה אליו כל שלישי בארבע?

מחרתיים הגבר שאשתך ניהלה אותו רומן לא מחייב, נכנס חזק למקום שהשארת, והוא עובר לגור בבית שאתה עדיין משלם עליו משכנתא, ונותן לילד שלך נשיקת לילה טוב כל לילה, לפני השינה.

קל להיות בעל עקרונות באינטרנט ו/או כשאין לך שום מחוייבויות רציניות בזוגיות.

בלי לחשוב חצי צעד קדימה...

בחיים יותר קשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...